• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ليونل مسي جاودانه شد

ahmadfononi

معاونت انجمن
ستاره آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا با کسب چهارمین توپ طلای پیاپی نام خود را در تاریخ فوتبال جهان جاودانه کرد.

100769304728.jpg

در مراسم انتخاب بهترین‌های فوتبال جهان که در سوئیس برگزار شد، مطابق انتظار بسیاری از کارشناسان، لیونل مسی، مهاجم آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا، با کنار زدن رونالدو و هم‌تیمی‌اش اینیستا بار دیگر عنوان بهترین بازیکن فوتبال جهان و جایزه توپ طلا را از آن خود کرد.

پیش از این مسی در سال‌های 2009، 2010 و 2011 نیز این عنوان را به دست آورده بود.

مسی در سال 2012 در رقابت‌های جام حذفی قهرمان شد اما در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا نتوانست به عنوان تیمی دست پیدا کند. هرچند در هر دوی این رقابت‌ها توانست عنوان آقای گلی را به خود اختصاص دهد.

فوق ستاره بارسلونا که در سال 2012 انواع و اقسام رکوردها را شکست با رسیدن به چهارمین توپ طلای متوالی در این زمینه نیز رکورد جدیدی از خود برجای گذاشت.

مسی در این سال در تیم ملی آرژانتین نیز بر خلاف سال‌های گذشته عملکرد قابل قبولی داشت و توانست 12 گل برای تیم ملی کشورش به ثمر برساند.

فوق ستاره فوتبال جهان جایزه خود را از دستان کاناوارو دریافت کرد. (ايسنا)

South Boy

متخصص بخش فوتبال
شرطو بردم هوراااا

خیلی اون کسی که باهات شرط بسته نمیدونست از بلاتر که چقدر هوای این مسی رو داره.
هیچم اوجبه نیست.پارسال گفت نه کریس درسته بیشترین گل و رکورد اسپانیا و غیره شکست ولی مسی عالی بود تو تکنیک و پاس و کمک کردن به تیمش همه چیز که گل نیست.
امسال گفت نه مسی اینقد گل زده درسته کریس تکنیکاش خ خوب بوده خ جاها به درد تیمش خورده با بدن داغون بازی کرده ولی گله که امتیاز تیم رو بالا میبره خدا ازت نگذره پیرمرد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
خیلی اون کسی که باهات شرط بسته نمیدونست از بلاتر که چقدر هوای این مسی رو داره.
هیچم اوجبه نیست.پارسال گفت نه کریس درسته بیشترین گل و رکورد اسپانیا و غیره شکست ولی مسی عالی بود تو تکنیک و پاس و کمک کردن به تیمش همه چیز که گل نیست.
امسال گفت نه مسی اینقد گل زده درسته کریس تکنیکاش خ خوب بوده خ جاها به درد تیمش خورده با بدن داغون بازی کرده ولی گله که امتیاز تیم رو بالا میبره خدا ازت نگذره پیرمرد.

محمد جان این چیزی که داری میگی نظر تو هستش
ولی خیلیا این حرفو قبول ندارن
الان تو هرجا نظرسنجی بذاری مطمئن باش مسی بیشترین رای رو میاره
همین برنامه نود دیشب بود نظرسنجی گذاشتن تا وقتی که من دیدم مسی 80% بود بقیه رونالدو و اینییستا
به نظر من کلا هم مسی هم تکنیکش بالاتره از رونالدو هم اخلاقش :چشمک:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
همین برنامه نود دیشب بود نظرسنجی گذاشتن تا وقتی که من دیدم مسی 80% بود بقیه رونالدو و اینییستا
به نظر من کلا هم مسی هم تکنیکش بالاتره از رونالدو هم اخلاقش :چشمک:

من موندم کریس چیکار کرده اخلاقش اخلاقش میکنی؟؟!!
حتی چند روز پیش به کودکان سرطانی خون داد((عضو فعال کودکان سرطانی پرتغال است قبل از شهرت و حتی الان))
تکنیکم که قربونش برم حرف نداره.((همین امسال چه بازیکنی با اون ضربه که بهش خورده بود بازی میکرد با اون خونو سر شکسته)) حتی گلم زد.
((آمار خطا رو کریس 5برابر رو مسی هست))حتما تکنیک اون فیلم بازی کردن معروف مسی هست؟؟!!
فوتبال این نیست فوتبال پاسای رو به عقب ژاوی نیست((فوتبال کریس انجام میده فوتبال اوزیل میکشونه جلو))
((البته اینستا حتی رای میاورد من قانع میشدم این پیرمرد مث هر سال حق خوردی نمیکرد ))
اینستا باز خیلی از مسی بهتره ((قول میدم اگه یک بازی اینستا و ژاوی نباشن مسی هم نیست((نمونش تیم ملی دیدیم چه کار کرد ؟؟!!))
بلعکس رونالدو پرتغالو یک تنه میچرخوند هم تیم ملی جواب داد هم باشگاهی.
مسی وابستس به ژاوی و اینستا((عالی))وگرنه مسی هیچی نیست.

nafasss

کاربر ويژه
به نظر من کلا هم مسی هم تکنیکش بالاتره از رونالدو هم اخلاقش

ممنون امید موافقم حرف دل منو زدی مسی حقش بود...

0mid

متخصص بخش ورزشی
من موندم کریس چیکار کرده اخلاقش اخلاقش میکنی؟؟!!
حتی چند روز پیش به کودکان سرطانی خون داد((عضو فعال کودکان سرطانی پرتغال است قبل از شهرت و حتی الان))
تکنیکم که قربونش برم حرف نداره.((همین امسال چه بازیکنی با اون ضربه که بهش خورده بود بازی میکرد با اون خونو سر شکسته)) حتی گلم زد.
((آمار خطا رو کریس 5برابر رو مسی هست))حتما تکنیک اون فیلم بازی کردن معروف مسی هست؟؟!!
فوتبال این نیست فوتبال پاسای رو به عقب ژاوی نیست((فوتبال کریس انجام میده فوتبال اوزیل میکشونه جلو))
((البته اینستا حتی رای میاورد من قانع میشدم این پیرمرد مث هر سال حق خوردی نمیکرد ))
اینستا باز خیلی از مسی بهتره ((قول میدم اگه یک بازی اینستا و ژاوی نباشن مسی هم نیست((نمونش تیم ملی دیدیم چه کار کرد ؟؟!!))
بلعکس رونالدو پرتغالو یک تنه میچرخوند هم تیم ملی جواب داد هم باشگاهی.
مسی وابستس به ژاوی و اینستا((عالی))وگرنه مسی هیچی نیست.

در مورد اخلاقش من شخصا خودم تو خیلی از بازیا دیدم کاراشو اینم فقط حرف من نیست همه میگن :چشمک:
بهر حال هرکی نظر خودش رو داره
منم از رو هوا حرف نمیزنم
بازم میگم بنظر من مسی از رونالدو بهتره
هم تکنیک دریبل زنیش رو بیشتر قبول دارم هم گل زنیش :بله:
درضمن مطمئنا تو یه همچین مراسم پر اهمیت و حساسی اینکه بگیم بلاتر دست داشته تو انتخاب شدن مسی خیلی مسخره ست

South Boy

متخصص بخش فوتبال
كي بود كه لاليگا رو با بيشترين امتياز تاريخ لاليگا قهرمان شد ؟
كي بود كه سوپر كاپ رو قهرمان شد ؟
كي بود كه به بارسلونا توي 6 بازي پشت سر هم گل زد ؟
كي بود كه به اولين بازيكن تاريخ لاليگا تبديل شد كه توي يك فصل به همه ي تيم هاي ليگ گل زده ؟
كي بود كه پرتغال رو رسوند به نيمه نهايي جام ملت ها ؟
كي بود كه از 40 متري ضربه ايستگاهي گل كرد ؟
كي بود كه 98000 نفر تماشاگر نيو كمپ رو ساكت كرد ؟
كي بود كه با پشت پا گل زد ؟
كي بود كه بهترين دفاع وسط حال حاضر دنيا رو دريبل سر پا زد ؟
كي بود كه 98 متر رو توي 10 ثانيه دويد ؟
كي بود كه وقتي از يك چشمش خون ميومد و نميتونست ببينه گل زد ؟

کی بود امید جان:مسی؟

58638_490967644279449_1949553936_n.jpg

بابا تحت تاثير حرف ها قرار نگرید خ از کس ها نه مسی رو میشناسن نه کریس فقط اسمن از رونالدو مسی یک چیزی شنیدن و

تمام مسی بهترینه.

((خواهشا ببینی چه کشورهایی به مسی رای دادن.(عربستان - سنگال - ايران...)

كاپيتان كره شمالي كه هيچ مسابقه ي فوتبالي توي تلويزيون كشورش پخش نميشه و حتي بازي هاي ملي خودشون رو توي جام جهاني با تاخير پخش ميكردن بياد راي بده به مسی؟

درضمن مطمئنا تو یه همچین مراسم پر اهمیت و حساسی اینکه بگیم بلاتر دست داشته تو انتخاب شدن مسی خیلی مسخره ست

کجاست مسخر است؟
وقتي مسعوت اوزيل بهترين پاسور سال 2012 با 29 پاس گل يا خوآن ماتا بازيكن چلسي و قهرمان اروپا با 27 پاس گل توي ليست منتخب فيفا نباشن یعنی چی؟

در مورد اخلاقش من شخصا خودم تو خیلی از بازیا دیدم کاراشو اینم فقط حرف من نیست همه میگن

امید جان اصن من میگم کریس هیتلر بازی فوتباله نه انتخاب مرد اخلاق((اگر برا انتخاب مرد اخلاقه به مسی ببرید تو مسابقه روانشناسا انتخابش کنند نه توپ طلا))

از استیلی خیلی خوشم میاد ولی این حرفش مال فوتبال نیست.
لطفا فوتبالی فکر کنی نه بچه گانه.
[h=5]تو 90 عادل از استیلی میپرسه مسی یا رونالدو ؟ آقای استیلی می گه مسی از نظر فنی و اخلاقی بهتر از رونالدوه ولی آقای رونالدو از نظر فنی فقط بهتراز مسیه و از از نظر اخلاقی نه!

این حرف فنی بود واقعاااا؟!

Kent

New member
انتخاب بهترین بازیکن جهان دست بلاتر نیست.
نظر کل مربیان و بازیکنان قدیمی هست.
یکسری فاکتورها هست که مسی رو از رونالدو جدا میکنه.

مسی قدرت پا به توپ بالایی داره نسبت به رونالدو قدرت گلزنی بیشتری داره

رونالدو بنظرم فقط سرعتش از مسی بیشتر هست ولی توی بقیه موارد با مسی قابل مقایسه نیست

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
كي بود كه 98000 نفر تماشاگر نيو كمپ رو ساكت كرد ؟
یکی از نمونه هایی کی گفتی واقعا این مورد بود که برام عجیب بود بازیکنی در این حد بیاد این کار رو کنه
من سبک بازی رونالدو رو دوست دارم و واقعا بازیکن با استعدادی هستش و ممکنه در بعضی موارد از مسی جلو بزنه
ولی همیشه اینطور نیست.
مثلا یه بازیکن دو بار خطار رو رونالدو کنه رونالدو نمیتونه تحمل کنه و عصبی میشه. ولی تا آخر بازی رو مسی خطا کنن انگار نه انگار که خطایی کرده باشن.
همچنین هل دادن پپ گواردیلا و ...
این گونه موارد زیاد هست. ولی از مسی خیلی سخته همچین چیز هایی رو ببینی
رونالدو جدیدا فقط گل میخواد و اگه دقت کرده باشی خیلی تک روی میکنه ولی مسی چه نیاز به گل باشه و نباشه پاس گل خودشو میده!
این موارد هستن که باعث میشه مسی سال های پیاپی بهترین بازیکن سال بشه
رونالدو هم قبلنا به این افتخار دست پیدا میکرد ولی اون موقع یه رونالدوی دیگه بود هم از نظر اخلاق و هم از نظر بازی
هر چند مواردی که گفتی باعث شدن رونالدو همیشه در بین بهترین ها باشه و این یعنی بازیکن ماندگار ولی دلیل نمیشه که همیشه اول باشه.

آخرین ویرایش:

South Boy

متخصص بخش فوتبال

یکی از نمونه هایی کی گفتی واقعا این مورد بود که برام عجیب بود بازیکنی
در این حد بیاد این کار رو کنه
حدش چقدره مگه امین جااان

من سبک بازی رونالدو رو دوست دارم و واقعا بازیکن با استعدادی هستش و ممکنه در بعضی موارد از مسی جلو بزنه
ولی همیشه اینطور نیست.
ممنون امین جان

مثلا یه بازیکن دو بار خطار رو رونالدو کنه رونالدو نمیتونه تحمل کنه و عصبی میشه. ولی تا آخر بازی رو مسی خطا کنن انگار نه انگار که خطایی کرده باشن.
این و راست میگی ((امین جان برو امارو ببین تعداد خطاهایی که رو کریس شده و مسی)) 2-امین جان یک بازیکن مشهور از ساق پاش پول در میاره اگر زارتو زارت بزنند قلمش کنند که نمیتونه بازی کنه(( البته اگر داورها پشتش بودن مثل مسی همیشه ساکت بود))3-امین جان همیشه تو بازیا دیدی داورا چقد هوای این مسی رو داشتن.

همچنین هل دادن پپ گواردیلا و ...
این گونه موارد زیاد هست. ولی از مسی خیلی سخته همچین چیز هایی رو ببینی
رونالدو جدیدا فقط گل میخواد و اگه دقت کرده باشی خیلی تک روی میکنه ولی مسی چه نیاز به گل باشه و نباشه پاس گل خودشو میده!
امین جان انگار پارسال ندیدی رونالدو چقدر پاس گل داد((بعد یک مهاجم پس بره دفاعی کنه))
:تعجب2:یک مهاجم پول میدن که گل بزنه و گل بسازه باسه خودش.

این موارد هستن که باعث میشه مسی سال های پیاپی بهترین بازیکن سال بشه.

رونالدو هم قبلنا به این افتخار دست پیدا میکرد ولی اون موقع یه رونالدوی دیگه بود هم از نظر اخلاق و هم از نظر بازی
هر چند مواردی که گفتی باعث شدن رونالدو همیشه در بین بهترین ها باشه و این یعنی بازیکن ماندگار ولی دلیل نمیشه که همیشه اول باشه.
امین جان یکم تو همین گوگل سرچ کنی میفهمی داورا هوای مسی بیشتر دارن ((شباهت خطاهایی که رو کریس و مسی میشه رو ببین باسه نابودیش میرن)) مسی بازیکن خوبیه ولی عمرا به اندااازه کریس برسه.
اگر بازیکن بود تو تیم ملی چرااا جواب نداد؟؟چون اینیستا نبود ((ولی بلعکس کریس پرتغالو چیکار کرد)) این بازیکن پیداست که به کسی متکی نیست.
امین جااان اگر ببینی فوتبال مدرسه اخلاق نیست فوتبال یک جنگه برای بردن برای رسیدن برای پیروزی (( همین علی دایی کم بد علی کریمی :گل.: تهمت و حرف زد )) الان علی دایی چقدر محبوبه پس فوتبال نبرده نه مدرسه اخلاق (( توپ طلا اگر باسه اخلاق میدن پس طرف اینقدر دوندگی گل برا چی میخواد بزنه)) بره از فردا دست گل بگیره بده به تمام بازیکنا بشه فرشته فوتبال.

هردو اندازه خودشون معروف و محبوب هستن.
منم یک رئالی چند اتیشه (( سفید تر از انم که بی رنگ بمیرم)) طرفدار رونالدو
و مسی هم فوتبالیست خوبیه
و هرکس نظر خودشو داره
وسلام

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
دوست خوبم اینگار انتخاب بهترین بازیکن دنیا را با لیگ ایران اشتباه کرده
ست پلاتر نظر خودشا میدد و تمام سرمربی ها و کاپیتان ها نظر خودشون و شما هم نظر خودتا البته شرمنده که تاثیر ندارد البته نظر منم تاثیر ندارد:خنده2:
اما بهتر کاپیتان کره شمالی را همچین هالو فرض نکنی از کجا میدونی تلویزیون ندارد که ببیند
فقط تو لیگ ایران که واسه استقلال و پرسپولیس داور را از جون مایه میزارند تو اسپانیا خیلی بهتر داوری میکنند و عشق مسی نیستند که به نعش باشند
در هر صورت بهتر قبول کنی نظر اکثریت مسی بوده و واقعا حقش بوده:دوست:

بالا