[FONT=Tahoma]امشب درآرزوهایم برایت آرزو میکنم که آرزوی کسی باشی که آرزویش روداری!
M majnooneleyli کاربر ويژه 2013 , May 16 #21 امشب درآرزوهایم برایت آرزو میکنم که آرزوی کسی باشی که آرزویش روداری!
M majnooneleyli کاربر ويژه 2013 , May 16 #22 شب آرزوهاست بیا دعا کنیم برای آن کودکی که در آن سوی پهناور زمین امشب را گرسنه خواهد خوابید. و برای آن بیماری که فردایش را کسی امیدوار نیست. بیا از خدا بخواهیم رنج های آدمی را بکاهد و آرامش او را بیافزاید
شب آرزوهاست بیا دعا کنیم برای آن کودکی که در آن سوی پهناور زمین امشب را گرسنه خواهد خوابید. و برای آن بیماری که فردایش را کسی امیدوار نیست. بیا از خدا بخواهیم رنج های آدمی را بکاهد و آرامش او را بیافزاید
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , May 16 #23 خدایا آرزو می کنم ، آنچه را آرزو کنم ، که تو دوست داری و آن آرزو را اجابت نمایی که نیک فرجامم نماید . لیله الرغائب شب آرزوهاست برای اجابت آرزوهای هم آرزو کنیم . . .
خدایا آرزو می کنم ، آنچه را آرزو کنم ، که تو دوست داری و آن آرزو را اجابت نمایی که نیک فرجامم نماید . لیله الرغائب شب آرزوهاست برای اجابت آرزوهای هم آرزو کنیم . . .
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , May 16 #24 الهی ای خالق بی مدد و ای واحد بی عدد ای اول بی هدایت و ای آخر بی نهایت ای ظاهر بی صورت و ای باطن بی سیرت ای حی بی ذلت و ای بخشنده بی منت امشب دست دعا بسوی تو برمیداریم و آرزومند آرزوهای عزیزان هستیم
الهی ای خالق بی مدد و ای واحد بی عدد ای اول بی هدایت و ای آخر بی نهایت ای ظاهر بی صورت و ای باطن بی سیرت ای حی بی ذلت و ای بخشنده بی منت امشب دست دعا بسوی تو برمیداریم و آرزومند آرزوهای عزیزان هستیم
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , May 16 #25 دوستان گلی از باغ آرزوها رو به یاد ما بچینید. دعاگو هستم و ملتمس دعای عمیق شما خوبان. :گل:
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , May 17 #26 پروردگارا بر من و پدر و مادرم و هر مؤمنى كه در سرايم درآيد و بر مردان و زنان با ايمان ببخشاى و جز بر هلاكتستمگران ميفزاى(۲۸) سوره نوح
پروردگارا بر من و پدر و مادرم و هر مؤمنى كه در سرايم درآيد و بر مردان و زنان با ايمان ببخشاى و جز بر هلاكتستمگران ميفزاى(۲۸) سوره نوح