آقای دایی از نظر سنجی برنامه ۹۰ شروع کنیم که مردم شما را به عنوان بهترین بازیکن دو دهه اخیر فوتبال ایران انتخاب کردند، خودتان برنامه را دیدید؟
من نظرسنجی را دیدم اما آخر برنامه که ظاهرا نتایج نهایی اعلام شده بود را ندیدم و فردای آن شب از طریق دوستان مطلع شدم. واقعا باید از مردم خوب کشورم که همیشه به من لطف داشتهاند و حمایتم کردهاند تشکر کنم. در این نظرسنجی نام بازیکنان بزرگی وجود داشت که مردم لطف کردند و به من رای دادند.
آرای شما از نفر دوم که احمدرضا عابدزاده بود، بیش از دو برابر بود. این نشان میدهد که بازیهای شما هنوز در ذهن خیلیها هست.
تمام این دوستان از بهترین و بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران هستند و برای من افتخار بزرگی بوده که کنار آنها بازی کردهام. به غیر از این عزیزان، بازیکنان دیگری هم بودهاند که برای فوتبال این مملکت به ویژه فوتبال ملی خیلی زحمت کشیدهاند. حالا مردم مثل همیشه به من لطف کردند و تنهایم نگذاشتند که از آنها تشکر میکنم.
خداداد عزیزی گفته اگر او هم برنامه را میدید و رای میداد حتما شما را انتخاب میکرد.
این نظر لطف خداداد است. او نقش زیادی در موفقیتهای من داشته است. نه تنها او بلکه بازیکنان دیگری هم که در این لیست بودند خیلی به من کمک کردهاند. آنها در موفقیتهای من نقش زیادی داشتهاند و خودم را مدیون آنها میدانم. مطمئنا بدون وجود این دوستان و سایر همبازیهایم من علی دایی نمیشدم. به نظر من آنها جزو بهترینها هستند و من همیشه خودم را کوچکتر از آنها میدانم.
نکته جالب این نظر سنجی این بود که همه پرسپولیسی بودند. حتی خداداد هم در یک مقطع کوتاه برای پرسپولیس بازی کرده.
این نشان میدهد که پرسپولیس چه تیم و سرمایه بزرگی است و چقدر بازیکنان بزرگ و ملی به فوتبال ما داده است. البته استقلال هم همیشه تیم بزرگی بوده و بازیکنان مطرحی داشته ولی معمولا بیشتر بازیکنانی که در ایران و تیم ملی چهره شدهاند در پرسپولیس بودهاند.