• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مادر کنيز خانواده نيست !

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
خانواده در حقيقت يک هرم است که هر کدام از اعضايش در هر قسمت از اين هرم، برخي مسؤوليت ها و وظايفي را بر عهده دارند. با اين که هرم مزبور يک مجموعه واحد است اما هر يک از اعضا بايد برخي وظايف را انجام دهند و بين وظايفي که افراد نسبت به خود دارند و وظايفي که نسبت به ديگران انجام مي دهند، بايد تعادل برقرار شود. هر کسي يک شخصيت حقوقي و يک شخصيت حقيقي دارد، يعني يک زن در خانواده مي تواند همسر، مادر يا عروس آن خانواده باشد که در تمام اين غالب ها برخي وظايف را بايد ايفا کند و طرف هاي مقابل مثل شوهر، فرزند يا مادر و پدر شوهر نيز نسبت به شخصيت آن زن در خانواده بايد به وظايف خود عمل کنند. اگر فرد بخواهد در بخشي از وظايف افراط کند و خواسته يا ناخواسته بيش از آنچه در حيطه وظايف اوست عمل کند، موجب مي شود تعادل به هم بخورد. بيشترين عدم تعادل که در قديم رايج بود و اکنون اين مسأله کمتر شده است، در رابطه مادران با فرزندان است. اين مادران بايد بررسي شوند و مورد درمان قرار بگيرند.
1- گاهي اوقات سرخوردگي هاي دوران کودکي و کمبودهايي که در بچگي يک فرد وجود داشته است، به صورت بر عکس، در رفتارهاي او با فرزندانش ديده مي شود. اين فرد بيش از حد به فرزندانش محبت مي کند و چون نگران است که فرزندانش نيز دچار تجربيات بد او شوند، در رفتار و وظايفش نسبت به آنها غلو مي کند. اين مادران در حقيقت برخي از عقده هاي دوران کودکي خود را به صورت بسيار غلو شده، براي فرزندان شان انجام مي دهند. اين وضعيت يک حالت جبراني است که باعث ايجاد مشکل در خانواده مي شود

ali jan

کاربر ويژه
به نظر من بجای باز کردن موقعیت و وظایف یک زن بهتر است که جایگاه او توسط مرد در خانواده تثبیت شود.به تجربه دیدم که چنین خانواده هایی چه وقتی زن در جایگاه مادر باشد و چه در جایگاه عروس- مادر شوهر-عمه - خاله ویا دختر همیشه محترم است و میتواند وظایف خود را خیلی خوب و شایسته انجام بده.مرسی یاسی جون از مطلبت.

مهری

کاربر ويژه
مادر یعنی تنها کسی که تو رو به خاطر خودت دوست داره با همه عیب ها ونقص هات. تا ازدستش ندی نمی دونی چه جایی از زندگیتو پر کرده جای مادر تو زندگی من چند ساله که خالی شده کاش کنارم

بودی مادرم. باید قدر این فرشته زمینی رو دونست وکاری نکرد که خدای نکرده لحظه ای از به دنیا آوردن ما پشیمون بشه. بزرگی می گفت اگه پدر مادراتون فقط 2 سال ازتون نگهداری کنن بعد رهاتون کنند

وبذارنتون سر راه تا آخر عمر نمیتونید زحمت این 2سالو جبران کنید چه برسه به این همه سال حالا که مادر شدم میبینم راست میگفته.

عوض من همتون مادراتونو بغل کنید.

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
بی خود کرده هر کی گفته کنیزه:تنبیه::21:
مادر گل سر سبد خونست خدا هیچخونه ای رو بی مادر نکنه:بغل:

بالا