مالکي:نظر من مربي ايراني و پرسپوليسي است [h=2] رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: نظر من استفاده از مربي ايراني و داراي سابقه پرسپوليسي است. |
[TD="align: left"]
فداحسين مالکي در پايان جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: ميدانيم هواداران دوست دارند سرمربي تيم هرچه زودتر مشخص شود. اما همانگونه که قبلا گفتم بسياري از تيمها هنوز سرمربي خود را اعلام نکردهاند. ميخواستيم بررسيهاي بيشتري را انجام دهيم و در اين راستا چند سوال ديگر مطرح شد. اينکه کدام مربي مديريت بهتري در زمين دارد و کدام مربي معيار فنياش بالاتر است. گزينههايي مطرح شدند که با جمعبنديهايي که انجام شد تا فردا همه چيز مشخص ميشود. به گزارش فارس، وي در پاسخ به اين سوال که استيلي اعلام کرده رايگيري بر روي دو گزينه انجام شده که رايها مساوي بوده است عنوان کرد: جمعبنديها روي دو نفر بود که سوالهايي مطرح شد. فردا سرمربي پرسپوليس انتخاب ميشود و اگر لازم باشد قبل از شروع به کار مربي يک جلسه با خود او برگزار خواهيم کرد. مالکي در مورد اينکه شانس مايليکهن و ابراهيمزاده کدامشان براي سرمربيگري بيشتر است گفت: هر دو شانس دارند فردا همه چيز مشخص ميشود هيئت مديره تشکيل جلسه ميدهد و در اين ارتباط تصميمگيري ميشود. بحثهاي خوبي امروز در جلسه مشترک کميته فني و هيئت مديره مطرح شد و نظرات همه را شنيديم و به زودي تصميمگيري خواهيم کرد. وي افزود: در صحبتهايي که مطرح شد پيشکسوتان نظرشان فردي است که از خانواده پرسپوليس باشد. نظر شخصي من استفاده از مربي ايراني و سپس فردي است که از خانواده پرسپوليس باشد. اگر به اين نتيجه رسيديم که فردي خارج از پرسپوليس ظرفيت بالايي دارد حضور او را قبول ميکنيم. رئيس هيئت مديره پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که پرسپوليس پيشکسوتان زيادي دارد و شايد هر کدام نظرشان به استفاده از يک مربي باشد عنوان کرد: مسئله به اين شکل نيست و موضوع را جمعبندي مي کنيم. طبيعي است نظر پيشکسوتان از يکديگر متفاوت باشد. نظر هواداران براي ما خيلي مهم است همانطور که گفتم اولويت اول ما استفاده از مربي ايراني و سپس پرسپوليسي است. مربي بايد دو آيتم مهم مديريت تيم در زمين و بار فني بالا را داشته باشد. |
ورزش3