• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مايلي‌كهن: اگر داور اشتباه كرده، بپذيرد

mario8344

متخصص بخش
مايلي‌كهن: اگر داور اشتباه كرده، بپذيرد

سرمربي سايپا گفت: اگر داور اشتباه کرده بيايد و اشتباهش را بپذيرد.

..........................................................................

محمد مايلي کهن پس از شکست يک بر صفر تيمش مقابل شاهين بوشهر اظهار داشت: گل سالمي را در اين مسابقه به ثمر رسانديم و فقط اين را مي‌خواهم که داور اگر اشتباه کرده بيايد و اشتباهش را بپذيرد.
وي افزود: متاسفانه هيچ کجاي دنيا اين گونه نيست که عده‌اي به عنوان ليدر بوق به دست بگيرند و "دودور دودور؛ چلسي " کنند! معلوم است که آنها از جاي خاصي حمايت مي‌شوند.

وي در پاسخ به سؤال خبرنگاري که پرسيد چرا شما هميشه وقتي به سالن کنفرانس مي‌آييد شخصي همراهتان نيست گفت: من آدم خوبي هستم و کاري به هيچ کس ندارم. مطمئنا با اين شخصيت کسي هم با من کاري ندارد.
مايلي کهن در خصوص برنامه 90 گفت: من فردوسي پور را قبول دارم اما به عنوان مثال در برنامه‌اش نظر سنجي مربي خارجي و يا ايراني مي‌گذارد. کجاي دنيا اين گونه است من در خصوص تيم ملي صحبتي ندارم اما تنها کاري که مي‌توانم کنم اين است که 4 جوان تربيت کنم و در اختيار تيم ملي بگذارم.

وي تصريح کرد: من به همراه تمامي عوامل فوتبال و حتي خبرنگاران با هم همکار هستيم و وقتي اشتباه من پخش مي‌شود اشتباه يک خبرنگار نيز بايد پخش شود.
در پايان نشست خبري محمد مايلي کهن، خبرنگاران بوشهري به احترام محمد مايلي کهن که پيش از اين ديدار درخواست کرده بود ديدار تيمش مقابل شاهين با تماشاگر برگزار شود دست زدند و اين مربي را تشويق کردند.

بالا