Reza Sharifi
مدير ارشد تالار
[h=2] سرمربي تيم صبا گفت: بازيکنانم در ديدار مقابل سپاهان عملکرد خوبي نداشتند و سنگين بازي کردند. |
[TD="align: left"]
محمد مايليکهن پس از شکست صباي قم مقابل سپاهان اظهار داشت: ما خوب بازي را شروع نکرديم و 2 گل تقديم سپاهان کرديم. بازيکنانم در اين بازي خوب نبودند و بازي سنگيني را به نمايش گذاشتند و پر از اشتباه بودند و در پايان هم بازي را واگذار کرديم. به گزارش فارس، وي ادامه داد: زماني که 2 گل ميخوريم سخت است به بازي برگرديم. البته در نيمه دوم به گل رسيديم و يکي از گلها را جبران کرديم اما سخت بود به بازي برگرديم. به هر حال اين پيروزي را به مردم اصفهان تبريک ميگويم. سرمربي صبا درمورد اينکه تيمش در خط حمله ضعيف است،گفت: من از بازي امروز و روند آن راضي نبودم اما در دو سه بازي گذشته بازي خوبي انجام داده بوديم. رضا عنايتي مهره زهرداري است و در بازي هفته گذشته توانست دو گل بزند او حرفهاي زندگي و بازي کرده و به کار خودش ميرسد و به تيم هم کمک ميکند. وي در مورد اينکه چرا عنايتي را در اين بازي تعويض کرد، گفت: او کمي خسته بود علاوه بر اينکه شيوه بازي ما به گونهاي بود که عنايتي نميتوانست روي توپهاي هوايي به موقعيت برسد به همين دليل او را تعويض کرديم. مايليکهن در مورد اينکه در صبا به دنبال چه هدفي است، تاکيد کرد: ما نبايد با دو برد هول شويم و بگوييم که دنبال کسب سهميه آسيايي هستيم. بازيکنان ما حداقل حقوق خود را هم دريافت نکردهاند و در مقابل تيمهايي که هزينههاي زيادي انجام دهند و بازيکنان شاخصي جذب کردهاند ما کمترين هزينه را انجام دادهايم. وي افزود: تيمهايي سهميه آسيايي را کسب ميکنند که از اهرم فشار استفاده کنند. فعلا اين اهرم فشار را من مثبت تلقي ميکنم. اهرم فشار ميتواند مثل تماشاگران، مطبوعات و رسانهها باشد. سرمربي صبا در مورد اينکه آيا تا پايان فصل نسبت به توضيحش در مورد اهرم فشار تغييري صورت نخواهد گرفت، گفت: من فعلا در اين مرحله اين موضوع را عنوان ميکنم. وي در حالي که در حال ترک سالن کنفرانس بود، افزود: شما بازي استقلال و داماش را ببينيد. دو پنالتي براي داماش نگرفتند حالا تصور اين را بکنيد اين موضوع برعکس بود آن وقت چند ماه در مطبوعات و رسانهها چه حرفهايي که زده ميشد. |