• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی تابستان 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seyyedalireza

مدیر موقت
سلام به همگی بالاخره کنکور تموم شد و ما راحت شدیم ولی چه کنکور سختی بود فکرشو نمیکردم انشالله که درصدام خوب باشه واقعا شیمیش خیلی سخت بود و همین طور ریاضیش
دیگه تا ببینیم خدا چی میخواد
انشالله که رتبمون خوب بشه
از این به بعد من با شما هستم

نیما 68

کاربر ويژه
سلام به همگی بالاخره کنکور تموم شد و ما راحت شدیم ولی چه کنکور سختی بود فکرشو نمیکردم انشالله که درصدام خوب باشه واقعا شیمیش خیلی سخت بود و همین طور ریاضیش

سلام
به امید موفقیت برای شما ودیگر پشت کنکوری های عزیز :گل:

نیما 68

کاربر ويژه
خبری بسیار مهم در خصوص وقوع النینو قوی تا پایان امسال که توسط آژانس هواشناسی سازمان ملل و سازمان جهانی هواشناسی حدود 3 ساعت قبل در ژنو منتشر شده و در این گزارش اذعان شده که وقوع این پدیده میتونه منجر به دگرگونی قابل توجه در الگوهای اقلیمی رایج در سر تا سر دنیا بشه
لینک با vpn دیده شود

http://abcnews.go.com/International/wireStory/strong-odds-el-ninos-return-end-year-24311728

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سلام به مرد خستگی ناپذیر امیر محسن گل:گل:
پس طبق این گزارش النینو محتملتر شده وکلا زمین بسمت گرم شدن پیش میره تابستان گرم در پیش داریم ولی کلا خیلی برای ما بد نمیشه اگه درست گفته باشم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خبری بسیار مهم در خصوص وقوع النینو قوی تا پایان امسال که توسط آژانس هواشناسی سازمان ملل و سازمان جهانی هواشناسی حدود 3 ساعت قبل در ژنو منتشر شده و در این گزارش اذعان شده که وقوع این پدیده میتونه منجر به دگرگونی قابل توجه در الگوهای اقلیمی رایج در سر تا سر دنیا بشه
لینک با vpn دیده شود

http://abcnews.go.com/International/wireStory/strong-odds-el-ninos-return-end-year-24311728

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Home> International

UN: Strong Odds of El Nino's Return by End of YearGENEVA — Jun 26, 2014, 5:08 AM ET
By JOHN HEILPRIN Associated Press

AP_logo_update_20130709.gif

There's a strong chance an El Nino weather event will reappear before the end of the year and shake up climate patterns worldwide, the U.N. weather agency said Thursday.
The El Nino, a flow of unusually warm surface waters from the Pacific Ocean toward and along the western coast of South America, changes rain and temperature patterns around the world and usually raises global temperatures.
An update Thursday from the Geneva-based World Meteorological Organization puts the odds of El Nino at 60 percent between June and August, rising to 75-80 percent between October and December. It said the expected warming would come on top of the effects of man-made global warming.
"El Nino leads to extreme events and has a pronounced warming effect," said WMO Secretary-General Michel Jarraud. "It is too early to assess the precise impact on global temperatures in 2014, but we expect the long-term warming trend to continue as a result of rising greenhouse gas concentrations."
The outlook is for El Nino to reach peak strength during the last quarter of the year and into the first few months of 2015 before dissipating.
Tropical Pacific Ocean temperatures have already warmed to weak El Nino levels, but the weather event hasn't fully established itself yet based on readings of other conditions such as sea level pressure, cloudiness and trade winds, the report said.
Rupa Kumar Kolli, chief of a WMO division that deals with climate prediction and adaptation, said the El Nino would likely have moderate strength, but there remains a wide range of possibilities.
"We are expecting about the same levels" as the last El Nino from 2009 to 2010, which was the hottest year on record, he said.

Ahmad7777

New member

اینشاا... موفق باشید.واسه منم دعا کنید!!!!25 مرداد.:گل::گل:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود بر شما.

بلاخره امتحانات پایان ترم ما هم تموم شد.

هادی جان بی زحمت پیام خصوصیت رو بچکون.

تشکر.
:گل:

AFSORDE

کاربر ويژه
همونطور که دوستا ن گفتن و پیش بینی های اخیز برخی از سایت ها گویاست، ظاهرا ماه جولای شروع چندان قدرتمندی نخواهد داشت. :104:

چند تا از سایت ها از جمله فورکا و نروژ از هفته آینده برای اینجا کاهش دما پیش بینی کردن. :139:
سایت accuweather هم که این موقع از سال به ما شوخی های بی مزه! میکرد :خنده2: الان یه کم جدی تر و منطقی تر شده و همینطور برای نیمه دوم ماه جولای برای ما روزهای خوبی از نظر دمایی در نظر گرفته (البته اگه اینم شوخی نباشه@!!! :نیش:)

اما به نظر من، طبق روال سال های گذشته احتمالا گرمترین روزها و حداکثر دمای سالانه اینجا (و شاید خیلی از مناطق کشور) در ماه جولای اتفاق خواهد افتاد. ولی مسلما دوره و مدت زمان اون خیلی کوتاه تر از سال گذشته خواهد بود/ :بدجنس:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
همونطور که دوستا ن گفتن و پیش بینی های اخیز برخی از سایت ها گویاست، ظاهرا ماه جولای شروع چندان قدرتمندی نخواهد داشت. :104:

چند تا از سایت ها از جمله فورکا و نروژ از هفته آینده برای اینجا کاهش دما پیش بینی کردن. :139:
سایت accuweather هم که این موقع از سال به ما شوخی های بی مزه! میکرد :خنده2: الان یه کم جدی تر و منطقی تر شده و همینطور برای نیمه دوم ماه جولای برای ما روزهای خوبی از نظر دمایی در نظر گرفته (البته اگه اینم شوخی نباشه@!!! :نیش:)

اما به نظر من، طبق روال سال های گذشته احتمالا گرمترین روزها و حداکثر دمای سالانه اینجا (و شاید خیلی از مناطق کشور) در ماه جولای اتفاق خواهد افتاد. ولی مسلما دوره و مدت زمان اون خیلی کوتاه تر از سال گذشته خواهد بود/ :بدجنس:

سلام و درود
تقدیم به شما:

s_b953uuvm.pngeJ1ZBayY3f.pngVK6Tchdmbh.png

golil

کاربر ويژه
چه قالب قشنگی شده
امروز ما اولین دشت از بارندگی ها و ابرهای تندری را در تابستان در ارتفاعات شمالی منطقمون داشتیم هر چند بصورت رگبارهای لحضه ای

golil

کاربر ويژه
فردا هم منطقه ما فکر می کنم مستعد رشد ابرهای جوششی در مناطق کوهستانی و ارتفاعات باشه

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز.

از فردا به امید خدا باید حضورمان را در انجمن های هواشناسی بیشتر کنیم.

امتحانات و کنکور تموم شده!

اپ جدید ناهنجاری بارش از ژولای لغایت سپتامبر 2014 صادر شده است.

برای نوار شمالی و بخش های مرکزی کشور بارش های با هنجار مثبت پیش بینی کرده است.

به نظر خود من این پیش بینی CFSv2 محقق خواهد شد.

1mwgfez17ho5fzunsb9.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا