• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی تابستان 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
prob_ensemble_prate_season2.png

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

متاسفانه بعلت مشکلات شغلی چند وقتی نتونستم بیام فروم، البته در این مدت دورادور از طریق امیرمحسن عزیز پیگیر مسائل بودم.

امیدوارم بتونم مثل گذشته در تاپیک و فروم فعالیت کنم.

با توجه به مواردی که امیرمحسن عزیز زحمتشون رو کشیدن بنظر میاد برای تهران روزهای سختی از لحاظ کمبود آب در پیش رو داشته باشیم.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
FO-11-08/00
[FONT=BMitra !important]اخطاریه شماره 18 یکشنبه مورخ 93/05/26

rain1.jpg

پیرو اطلاعیه شماره54 مورخ 93/05/25 به اطلاع می رساند:
1-رشد ابر همراه با رگبار موقت باران گاهی با رعد وبرق و وزش باد، بعد از ظهر امروز تا اوایل شب دردامنه های زاگرس مرکزی و جنوبی دراستان های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، خوزستان، همدان، لرستان، زنجان و مرکزی، هرمزگان و اصفهان پیش بینی می شود. از این رو احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن رودخانه های فصلی و مسیلها در این نواحی وجود دارد و ضروری است که اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از خسارات احتمالی به عمل آید.
2- با توجه به تقویت سامانه جنب حاره ای در کشور طی سه روز آینده دمای بیشینه هوا در استانهای نیمه شمالی کشور 2 تا 4 درجه و در استان های اردبیل، گیلان،مازندران وگلستان با کاهش رطوبت جو و وزش باد گرم، از 4 تا 6 درجه افزایش خواهد یافت. از اینرو توصیه می شود بویژه در استانهای ساحلی خزر اقدامات پیشگیرانه در مورد پیامد های این وضعیت به عمل آید.

سیبری

کاربر ويژه
دوستان رفقا اساتید بزرگان
اکنون که حدود یک ماه به پایان تابستان جهنمی و نفرت انگیز 93 باقی مانده از جمیع اعزاء تقاضا دارم سال زراعی 93-94 را نامگذاری کنند تا هم از پیش بینی بلندمدت شما بزرگان مستفیظ گردیم و هم در پایان این سال آبی درستی نظرات دوستان را راست آزمایی کنیم

DR WHO

کاربر ويژه
حاج محسن من جنس پيش بينى هاى شما را خيلى دوست دارم :گل: ممنون ميشم نظرتون را در مورد پاييز امسال نيز بفرماييد كه پاييز امسال را از نظر دما و بارش چگونه و شبيه به پاييز چه سالى مى بينيد ؟

اگر پيش بينى بنده حقير را بخواهيد نيمه اول پاييز امسال گرم تر از نرمال و نيمه دوم آن سرد تر از نرمال خواهد بود و وزن بارشها در بازه زمانى ٢٢ آبان تا ١٨ آذر خواهد بود خنكاى پاييز نيز از شمال شرق نفوذ خواهد كرد عمده سامانه هاى بارشى نيز مديترانه اى خواهند بود و عمده بارشهاى ٢٢ آبان تا ١٨ آذر بشكل بارش برف خواهد بود روى هم رفته پاييز امسال را شبيه به پاييز سال ١٣٨٥ و در كل امسال را شبيه به سال ١٣٧١ مى بينم

اين فقط يه پيش نگرى ست :خجالت2:

سیبری

کاربر ويژه
حاج محسن من جنس پيش بينى هاى شما را خيلى دوست دارم :گل: ممنون ميشم نظرتون را در مورد پاييز امسال نيز بفرماييد كه پاييز امسال را از نظر دما و بارش چگونه و شبيه به پاييز چه سالى مى بينيد ؟

اگر پيش بينى بنده حقير را بخواهيد نيمه اول پاييز امسال گرم تر از نرمال و نيمه دوم آن سرد تر از نرمال خواهد بود و وزن بارشها در بازه زمانى ٢٢ آبان تا ١٨ آذر خواهد بود خنكاى پاييز نيز از شمال شرق نفوذ خواهد كرد عمده سامانه هاى بارشى نيز مديترانه اى خواهند بود و عمده بارشهاى ٢٢ آبان تا ١٨ آذر بشكل بارش برف خواهد بود روى هم رفته پاييز امسال را شبيه به پاييز سال ١٣٨٥ و در كل امسال را شبيه به سال ١٣٧١ مى بينم

اين فقط يه پيش نگرى ست :خجالت2:
رود بر کوروش کبیر
من همیشه از مریدان حقله معرفت حضرتعالی و از جمله جان فدایان پا در رکاب شما بوده ، هستم و خواهم بود
حقیقتش منتظرم ببینم نفوذ جریانهای اصل ونسب دار شمالی و آغاز بارشهای سراسری خزری کی و با چه شدتی آغاز خواهد شد بدون شک یکی از موتورهای بارشی ایران زمین که تاثیر زیادی بر بارش و دمای کل نیمه شمالی ایران داره هنوز کاملا خاموشه و نحوه عملکرد و شدت و ضعف اون معلوم نیست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیش بینی آنومالی بارش و دمای ایران ( سپتامبر-اکتبر-نوامبر 2014 )

50.gif

تاریخ : یکشنبه بیست و ششم مرداد 1393
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

نظر بدهید

فورمت PDF

حجم: KB 222

سیبری

کاربر ويژه

50.gif

تاریخ : یکشنبه بیست و ششم مرداد 1393
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

نظر بدهید

فورمت PDF

حجم: KB 222

درود بر استاد امیر محسن عزیز
بالاخره صادر کردید
فقط نقشه آنومالی دما دیده میشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان عزیز اعلام کنند که نقشه های بارش و دما دیده میشه و یا اصلا فایل قایل دانلود هست یا خیر؟

سیبری

کاربر ويژه
وضع هوای یاسوج
هوای حاضر ساعت: ۲۱:۵۸
پیش بینی ۳ روز آینده

N_31_XL.png
۱۸° c
بارش باران

جهت باد: شمالی​
arrow1.gif
هوای حاضر | یکشنبه ۲۶ مرداد

سرعت باد: ۲ متر بر ثانیه, ۷ کیلومتر بر ساعت