• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nojeana

کاربر ويژه
سلام
تگرگ ریزه همراه با رعد و برق و باد شدید هم اکنون در فردیس
بی وقفه رعد و برق می زنه و زمین سفید شده 10 دقیقه است شروع شده
فکر کنم موج شمالغربی الان به ما رسیده بی وقفه رعد و برق می زنه

nojeana

کاربر ويژه
سلام
بقول قدیمی های ما که می گن
چله کوچیکه و تگرگ ژیله

ramin_neek

New member
سلام

همین الان به تهران هم رسید. اولین رعد و برق رو زد. اونجا در چه وضعیه الان تموم شدبارش؟ چون طبق تصویر زیر این اخرین گذر ابرها از منطقه ماست که متاسفانه باسرعت رد میشوند.

daxgwme9idfiqbqa81an.jpg
[/URL][/IMG]

nojeana

کاربر ويژه

همین الان به تهران هم رسید. اولین رعد و برق رو زد. اونجا در چه وضعیه الان تموم شدبارش؟ چون طبق تصویر زیر این اخرین گذر ابرها از منطقه ماست که متاسفانه باسرعت رد میشوند.

daxgwme9idfiqbqa81an.jpg
[/URL][/IMG]

خیلی ضعیف شد یکباره و الان در حد برف لایت داره می باره
خوب این سامانه ضعیف از شمالغرب تا اینجا این شکلی باریده اینجا دیگه رمقی نداره بابا شانسه دیگه رطوبت خزری که امسال به کمک تهران نیومد
پارتی بازی شد و اونم رفت سمت سمنان

ramin_neek

New member
و سرانجام در این لحظه بارش نخستین برف زمستانی گسترده شهر تهران با رعد وبرق پس از هفته ها شروع شد

عجب برفی داره میاد کرج . فوق العاده است اصلا فکرشو نمی کردم همچین برفی بیاد کل شهر سفید پوش شد بعد از مدتها.

saeed hh

کاربر ويژه
بد از اولین برف زمستون 86که رگباری و بسیار شدید بود اولین باره همچین چیزی میبینم!!

ramin_neek

New member
تبریک آقا محسن..:گل:
اینجا هم برف ادامه داره دانه ها درشتر شدند ولی ایکاش این باد نسبتا شدید نمی وزید. الان باغچه ها اینجا سفید شده اند و تا دقایقی دیگه ان شاء الله کوچه و خیابون هم سفید میشه

عجب برفی داره میاد کرج . فوق العاده است اصلا فکرشو نمی کردم همچین برفی بیاد کل شهر سفید پوش شد بعد از مدتها.

saeed hh

کاربر ويژه
اینجا واسه 5 دیقه کوچه سفید شدش ولی همچنان رعدوبرق میزنه اگه یه ساعت این جوری میبارید 40سانت برف میشد

ramin_neek

New member
رعد و برق،برف بوران باد!!! اوه اوه! یهو از خواب پریدم!

کولاک برف با رعدو برق انفجاری با باد بسیار شدید جنوب تهرانو سفید پوش کرد

بد از اولین برف زمستون 86که رگباری و بسیار شدید بود اولین باره همچین چیزی میبینم!!

متاسفانه این بارش برف رگباری بوده وطبق اطلاعات دوستان از کرج این بارش اونجا متوقف شده که بیانگر آن است که تا 10 دقیقه دیگه! در تهران هم بارش برف به پایان میرسه.

:نه::گریه::نه::ایست:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا