• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
4n5xub9dqoe4jumuflcv.jpg
v8zwj0qle94vh1zr2kwv.jpg
bgdxhgsbwbvdb48sctfc.jpg

ramin_neek

New member
خوب بعد از دیدن عکس های زیبایی که توسط آقا سامیار عزیز گرفته شده که البته آروزی هریک از ما را که دوست داشتیم دیشب در اون فضا قرار میگرفتیم را در قالب عکس برآورده کرد،
باید حضور گرم همه دوستان ایرانی از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب عرض کنم که متاسفانه باید با صدای بلند و آغوش باز به استقبال یک دوره جدید حدود ده روزه از خشکی و گرما برویم...:90::90:

در این استقبال با شکوه صبر و شکیبایی شما دوستان عزیز موجب دل گرمی کشورهای همسایه خواهد بود که ابرهای بارشی رو در طی این مدت میزبانی خواهند کرد...

:nicolnici::parastu::3::78::84::7::72::85::8::19::74::63::66::11::12::nicolnici:

سیبری

کاربر ويژه
تبریک به پایتخت نشینان:گل:
خدا رو شکر که بالاخره در سال 91 تهران از فرودگاه امام تا خونه سامیار سفید پوش شد!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

رادیوسوند تهران همچنان مساعد برای بارش خصوصا به شکل رگبار و رعد و برق هست:

2013020300.40754.skewt.gif

رادیو سوند مشهد:

2013020300.40745.skewt.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به دوستان عزیزم در تهران به دلیل بارش زیبای برف اونهم با رعد و برق تبریک میگم و خیلی خوشحالم که وعده ای که برای بارش برف در روزهای جمعه ، شنبه و یکشنبه بهشون داده بودم تا این لحظه محقق شد:گل:

ramin_neek

New member
وضعیت آب و هوای تهران - مهر آباد اکنون

وضع هوا : صاف

دما: 2 درجه

دمای حسی: 6- درجه

رطوبت : % 70

سرعت و جهت وزش باد: 52 کیلومتر بر ساعت از غرب

پوشش برف: به نظر میرسه تنها نقاط مرتفع و شمالی شهر هنوز برف روی زمین مانده باشد. اینجا در غرب تهران با ارتفاع 1200-1300 متر، به جز یک لایه نازک سفید برف روی خاک و ماشین ها، چیزی از طوفان دیشب باقی نمانده است

ramin_neek

New member
آخرین تصویر ماهواره که به نظر میرسه سامانه با تغذیه رطوبتی از دریای خزر کمی جون گرفته و در حال حرکت به سمت استان سمنان و خراسان شمالی است

mroltc4o7aspzjg1ix3h.jpg
[/URL][/IMG]

IRAJ1

کاربر ويژه
درود و تبریک به برو بچ تهرانبه نظر من مهمترین دلیل بی بارشی در 10 روز آینده ao و nao هستن و این دو به قدری تاثیر گذار و قدرتمند هستن که زدن تو دهن فاز 8 مادن جولیان

abtinT

کاربر ويژه
دیشب هم رگبار برف خوبی در غرب تهران امد همجا سفید شد ولی تا صبح کلی اب شد.

پسرخاله

کاربر ويژه
درود:گل:
دیشب شبه یه یاد ماندنی بود:خنده1:
نمونشو یکی دو سال قبل داشتیم در تهران حیف که بارشهایی از این جنس معمولا کوتاه هستند:ناراحت:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام
صبح دوستان بخیر
به همه دوستانی که دیشب بارش برف داشتن تبریک عرض میکنم و خصوصا دوستان تهرانیمون:گل:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام و صبح بخیر

به دوستان تهرانی به خاطر بارش زیبای برف تبریک می گم.همچنین به سایر دوستان که شهرشون بارش داشت.رشت هم یکی دو ساعتی بارش نسبتا شدید داشت و نتیجش شد 16 میلیمتر باران.

بارش کشور تا بامداد امروز

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

دیشب سر و صدای رعد و برق رو شنیدم اما حس بیدار شدن نبود! فکر کنم 3-4 رعد و برق رو توی خواب و وبیداری شنیدم.

صبج که اومدم توی حیاط حسابی جا خوردم! حدود 4-5 سانتی متر برف روی زمین بود و البته درحال آب شدن.

سمت شرق تا کوه بی بی شهر بانو سفید شده و این نشون میده که کل تهران برف اومده، از نواب به بالا برف روی زمین نشسته، به سمت جنوب باران شدید اومده.

تبریک به همه دوستان در تهران بلاخره برف دیدم اون هم از نوع رعد وبرقی!:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
بارش دیشب مهراباد تهران 2.8 میلیمتر . ایستگاه های مراکز استان ها دیشب برفی گزارش نکردند فقط فرودگاه تبریز 7 سانت اومده . فرودگاه قزوین هم بین 0 تا 1 سانت گزارش کرده . منطقه ما هم دیشب سفید شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا