البته طرف ما احتمالا 4 تا 5 میلیمتر بوده چون بالای سعادت اباد و حتی فراز برف تقریبا نصف میشد و طرف ما تقریبا 2 برابر بالای سعادت اباد باریده بود درباره هراز هم دیشب تصاویر ماهواره ای توقف ابرها رو تو شرق تهران نشون میداد
من جایه شما بودم انقدر منتظر برف تو شهمیرزاد نمیموندم شما که تا فولاد محله راهی نداری کمتر از 1 ساعت تو بدترین هوا میتونید برید اونطرفاز 3 شنبه باز افزایش شدید دما
تا 2 هفه دیگه سر سرما و بارون گرد هست بااین وضع نقشه ها فقط غرب زاگرس شامس بارش داره اون 6 روز دیگه ولی مرکز وتهران باید سماغ بمکن اححححح
حالا عیب نداره . دفه بعد . مرکز شهر بعضی جاها سفید شده بعضی جاها نشده .
من که از سیستم خیلی راضیم بیشتره تهرانو یک رنگ و مساوی سفید کرد .
سخته باورش که خیابون مطهری سفید نشده ولی مهرآبادم سفید شده!:تعجب2:
شاید طلسم شده خیابونه شما!:خنده1:
این دفعه . . . . مون نسوخت که شماله شهر برف اومد ولی اینجا نیومد:خنده1:
درود و تبریک !
اینجا که 4-5 سانتی اومد !
واقعا رعدوبرق و تگرگ و برف 4:30 تا 5 بامداد در اذهان باقی خواهد ماند !:گل:
من جایه شما بودم انقدر منتظر برف تو شهمیرزاد نمیموندم شما که تا فولاد محله راهی نداری کمتر از 1 ساعت تو بدترین هوا میتونید برید اونطرف
من تا دوسال پیش رعدوبرق هم راه برف ندیده بودم . اولین بار سال 89 در تهران دیدم . دیشب هم دومیش بود.
86 مالی نبود؟:تعجب2:
دفعه بعد که انشا الله سال دیگه!!!
واقعیت ها رو باید قبول کرد چطور بیابان آتاکاما برای قرن ها قطره ای باران نمی باره اینجا هم همینطوره من طی14 سالیه که اینجا توی این محل زندگی کردم از دهه 80 یادم میاد یکی دو برف خوب سال 82 اومد 83 هم معمولی بود هی آب میشد هی برف جدید میشست.
86 هم تنها سرما چیره بود و گرنه برفش مالی نبود.
89 هم 26 دی خوب بود. تمام
ولی خوب مقادیر بارش اینجا قابل قبوله میزان بارش همیشه از چیتگر و مهر آباد و دوشان تپه بالاست و همپای ژئوفیزیکه !!!
آبگرفتگی ها ی سهروردی مشهوره مخصوصا بهار که رگبارهای وحشتناک میاد.
بهتر من منتظره هوای معتدل و تر هستم.صد در صد طبیعت با گرمای پیش رو از خواب بلند میشه!!
بهتر من منتظره هوای معتدل و تر هستم.
بهتر من منتظره هوای معتدل و تر هستم.
مهرداد جان درود
آقا یه امیدی بهمون بده نقشه ها بدجور اذیت میکنن (اگه میشد سیستمما برات میاوردم)