• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
البته طرف ما احتمالا 4 تا 5 میلیمتر بوده چون بالای سعادت اباد و حتی فراز برف تقریبا نصف میشد و طرف ما تقریبا 2 برابر بالای سعادت اباد باریده بود درباره هراز هم دیشب تصاویر ماهواره ای توقف ابرها رو تو شرق تهران نشون میداد

راستی این عکسا هم دیشب گذاشتم

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&page=2041

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&page=2042

amir tehranpars

کاربر ويژه
درود و تبریک !
اینجا که 4-5 سانتی اومد !
واقعا رعدوبرق و تگرگ و برف 4:30 تا 5 بامداد در اذهان باقی خواهد ماند !:گل:

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
از 3 شنبه باز افزایش شدید دما
تا 2 هفه دیگه سر سرما و بارون گرد هست بااین وضع نقشه ها فقط غرب زاگرس شامس بارش داره اون 6 روز دیگه ولی مرکز وتهران باید سماغ بمکن اححححح
من جایه شما بودم انقدر منتظر برف تو شهمیرزاد نمیموندم شما که تا فولاد محله راهی نداری کمتر از 1 ساعت تو بدترین هوا میتونید برید اونطرف

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
حالا عیب نداره . دفه بعد . مرکز شهر بعضی جاها سفید شده بعضی جاها نشده .

من که از سیستم خیلی راضیم بیشتره تهرانو یک رنگ و مساوی سفید کرد .
سخته باورش که خیابون مطهری سفید نشده ولی مهرآبادم سفید شده!:تعجب2:
شاید طلسم شده خیابونه شما!:خنده1:
این دفعه . . . . مون نسوخت که شماله شهر برف اومد ولی اینجا نیومد:خنده1:

دفعه بعد که انشا الله سال دیگه!!!

واقعیت ها رو باید قبول کرد چطور بیابان آتاکاما برای قرن ها قطره ای باران نمی باره اینجا هم همینطوره من طی14 سالیه که اینجا توی این محل زندگی کردم از دهه 80 یادم میاد یکی دو برف خوب سال 82 اومد 83 هم معمولی بود هی آب میشد هی برف جدید میشست.

86 هم تنها سرما چیره بود و گرنه برفش مالی نبود.

89 هم 26 دی خوب بود. تمام

ولی خوب مقادیر بارش اینجا قابل قبوله میزان بارش همیشه از چیتگر و مهر آباد و دوشان تپه بالاست و همپای ژئوفیزیکه !!!

آبگرفتگی ها ی سهروردی مشهوره مخصوصا بهار که رگبارهای وحشتناک میاد.

felan123

New member
من جایه شما بودم انقدر منتظر برف تو شهمیرزاد نمیموندم شما که تا فولاد محله راهی نداری کمتر از 1 ساعت تو بدترین هوا میتونید برید اونطرف

سامیار جان شهمیرزاد از ساعت 7 تا الان به شدت با کولاک داره برف میاد ارتفاع شم به 8 سانت رسیده چون با باد هست جای های دیگه بیشتر مثلا کنار های دیوار تا 15 سانت هم نشسته
من میگه خود سمنان فقط باد میزنن چندبار پیش هم گفتم که شهمیرزاد منطقه ای است که هم کوهستانی و هم ارتفاع دار پس هر سیستمی بیاد که چه باد بزنه و چه نزنه شهمیرزاد بارش خودش رو میباره کاری به باد چنین چیزایی نداره
ولی همین تا از شهمیرزاد میای بیرون کلا بارش تعطیل و یا خیلی کمتر میباره
خدا کنه سمنان تا بعدازظهر یه بارش کلی داشته باشه و اگر نه من خیلی از دست زمستون امسال ناراحت میشم

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من تا دوسال پیش رعدوبرق هم راه برف ندیده بودم . اولین بار سال 89 در تهران دیدم . دیشب هم دومیش بود.

این سومین بار بود که رعد وبرق همراه با برف رو دیدم (البته دیشب فقط صدا اش رو شنیدم!:خنده1:)

amir tehranpars

کاربر ويژه
ساعت 2 شب پاشدم دیدم داره بارون میاد گفتم ای کهه از سیستم سرد داره بارون میاد و اعصابم خورد شد و گفتم برف رفت برا سال بعد . بعدش خوابم برد و ساعت 4 از شدت رعدوبرق زمین لرزان و آژیرماشین روشن کن بیدار شدم گفتم یعنی چی بباره ! بعدش سر 5 ثانیه نشد که یکدست سفید شد و بعدش تا ساعت 5 برف و باد میوزید و تمام شد الان هم باسرعت نور داره آب میشه !

amir tehranpars

کاربر ويژه
همینک با ظهور آفتاب و نبود وزش باد شاهد صعود دینامیکی رطوبت سطح زمین و ایجاد همرفت ضعیفی هستیم!

پسرخاله

کاربر ويژه

دفعه بعد که انشا الله سال دیگه!!!

واقعیت ها رو باید قبول کرد چطور بیابان آتاکاما برای قرن ها قطره ای باران نمی باره اینجا هم همینطوره من طی14 سالیه که اینجا توی این محل زندگی کردم از دهه 80 یادم میاد یکی دو برف خوب سال 82 اومد 83 هم معمولی بود هی آب میشد هی برف جدید میشست.

86 هم تنها سرما چیره بود و گرنه برفش مالی نبود.

89 هم 26 دی خوب بود. تمام

ولی خوب مقادیر بارش اینجا قابل قبوله میزان بارش همیشه از چیتگر و مهر آباد و دوشان تپه بالاست و همپای ژئوفیزیکه !!!

آبگرفتگی ها ی سهروردی مشهوره مخصوصا بهار که رگبارهای وحشتناک میاد.
86 مالی نبود؟:تعجب2:
من تو حیاطه خونمون که از همه جا دیرتر میشینه سانت زدم 28 سانت شد
هیچ وقت یادم نمیره سنگینترین برفیه که تو عمرم یادم میاد محلمون اومده همون بود آرزو دارم یه بار دیگه تکرار شه

حامد از اصفهان

کاربر ويژه
درود ، تبریک میگم به همه دوستانی که رنگ برف را دیدند ، زمستون امسال که برای اصفهان واقعا تاسف بار بود ، هوا هم که گرم بود ، البته من نگاهی به گذشته ها که میکنم میبنم تا چه حد آب و هوا عوض شده از دهه 80 به اینور به جز چند مورد محدود زمستونها دیگه زمستون نبودند قبل از دهه 80 زمستون از اواسط آذر شروع میشد و شامل چندتا برف جوندار هم میشد ، باید واقعیت ها را قبول کرد که آب و هوا در حال تغییر و متاسفانه روی بد خودش را داره به ما نشون میده

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان درود
آقا یه امیدی بهمون بده نقشه ها بدجور اذیت میکنن (اگه میشد سیستمما برات میاوردم)

درود ایرج

کامپیوتر من قدیمی والا قیمتها ی قطعات کامپیوتر خیلی بالا رفته ای کاش با ارز مرجع وارد میشد. وقتی یه پاور 450 هم دیده میشه من چی بگم!!!

باید برم همین قطعات خودش رو عوض کنم سعی می کنم تا یک هفته آینده درستش کنم. کار خودمم لنگ مونده...

والا این زمستون حال همه رو گرفته من چی بگم آخه ایرج بزار زودتر بهار بشه امروز 15 بهمنه یعنی هر روز میگذره اثرات تغییر فصل بیشتر نمایان میشه

felan123

New member
دوستان من درجزین زندگی میکنم نه شهمیرزاد اون عکس های هم که گذاشتم رفته بودم شهمیرزاد گرفتم
ولی واقعا میگم شهمیرزاد یه منطقه ای است که دمش واقعا توپه چون اینجا بارون میاد اونجا تا 20 سانت برف می شینه
الان هم کوهش رو مه گرفته و فکر کنم یه چند سانتی برف نشسته چون از صبح همین جوری کوه ش رو مه گرفته بود الان هم که اینجا با میزنه لابه لا برف میاد ولی خیلی کم
اگه ماشین دستم بود حتما میرفتم یه عکسی از بارش برف اون جا میگذاشتم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا