• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
خب،بگذریم،چه خبر از نقشه محسن جان؟؟؟خداکنه واسه اولین بار هم که شده بجنورد-مشهد و قوچان یه برف بالای 30 سانت داشته باشن!!!بنظرت از موج هفته ی بعد این امر محقق میشه؟؟البته همونطور که خودت میدونی شرایط بجنورد یا مشهد و قوچان بسیار متفاوته!!!!ولی خب اگه موج خوب قوی باشه میتونه برف خوبی رو واسه بجنورد بهمراه داشته باشه

داداشی من همین سوال رو از استاد امیر محسن داشتم
حالا که اینجاست دوستدارم نظرش رو بدونم:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وای استاد،حلال زاده اید چقدر!!!!

گلول؟؟؟!!!!به به!!!!خوش بگذره استاد،آخ ببخشید،سلام یادم رفت:خجالت2:،سلام

سلام محمد جان نظر لطف شماست و خیلی ممنون

سلام امیر جان
امیدوارم با عکسای گلول چشمان بی رمق ما رو به سفیدی برف روشن کنی!

سلام محسن جان

خواهش میکنم و در خدمت هستیم.

راستی من فردا صبح از قوچان رد میشم اگه دوست داری گلول بیایی یک نفر جا داریم و خوشحال میشم که در خدمت باشم .

اگه معذوریت کاری و خانوادگی نداشته باشی و شمارت رو خصوصی واسم بذاری فردا صبح حتما باهت تماس میگیرم و با خودم می برمت که یک دل سیر برف حسابی ببینی:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام محمد جان نظر لطف شماست و خیلی ممنون

سلام محسن جان

خواهش میکنم و در خدمت هستیم.

راستی من فردا صبح از قوچان رد میشم اگه دوست داری گلول بیایی یک نفر جا داریم و خوشحال میشم که در خدمت باشم .

اگه معذوریت کاری و خانوادگی نداشته باشی و شمارت رو خصوصی واسم بذاری فردا صبح حتما باهت تماس میگیرم و با خودم می برمت که یک دل سیر برف حسابی ببینی:گل:

خواهش میکنم استاد:احترام::احترام:

بابا محسن که برف زیاد دیده!!!!فکر کنم امسال یه 70-80 سانتی برف دیده باشه در مجموع!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
داداشی من همین سوال رو از استاد امیر محسن داشتم
حالا که اینجاست دوستدارم نظرش رو بدونم:گل:

اه،چه جالب!!پس منتظر میشینیم تا ببینیم چه پاسخی دریافت میکنیم:دوست::دوست::61:

دوستان گلم

من به سیستم پیشرو خیلی امیدوارم . چند روزی هست که دارم تعقیبش میکنم و بنظر میرسه که بارشی خوبی در انتظار استانهای سه گانه خراسان باشه.

برف در قوچان و بجنورد که با احتمال بالای 90 درصد قطعی بنظر میرسه و مشهد هم شانس خوبی خواهد داشت. تا خواست خدا چی باشه:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
درسته . امسال از اون سال هایی هست که اکثر نقاط برف جالب نبوده . برای من مهمترین چیز حداکثر عمق برف تو زمستونه . فرضا 5 دفه برف 5 سانتی بیاد ارزشش از یک برف 20 سانتی خیلی کمتره . بنابراین اگر اسفند یه برف خوب بیاد من تا حدی راضی میشم .

البته اون 5 دفعه برف 5 سانتی بستگی داره کجا بیاد. بعضی‌ جاها 10 سانت میاد یه روزه آب می‌شه. بعضی‌ جاهای دیگه 5 سانت می‌آد و 5 روز دوام داره.

محمد بجنورد

کاربر ويژه

دوستان گلم

من به سیستم پیشرو خیلی امیدوارم . چند روزی هست که دارم تعقیبش میکنم و بنظر میرسه که بارشی خوبی در انتظار استانهای سه گانه خراسان باشه.

برف در قوچان و بجنورد که با احتمال بالای 90 درصد قطعی بنظر میرسه و مشهد هم شانس خوبی خواهد داشت. تا خواست خدا چی باشه:گل:

امیدوارم استاد،ولی فکر میکنم در آخرین دقایق بارش های بجنورد شیفت پیدا میکنه به سمت قوچان و مشهد!!!البته قوچان و مشهد واسه من فرقی نداره خدا شاهده،منظورم اینه که موج باید بسیار قوی و هوای سرد هم باید از سمت شرق سواحل{خود سواحل} وارد کشور بشه تا بجنورد هم بارش های خوبی بگیره نه از سمت شمالغرب،دقیقا مثل سال پیش،استاد این دفعه هم سرمای شمالغربی خواهیم داشت یا نه سرما از سمت روسیه و سیبری{محسن نه ها!!!!} خواهد بود؟؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ای ول

این لامصب رو نیگا کنید چقدر خوشگله بنظرم این الگو برف سنگینی رو در خراسان رقم خواهد زد:گل::

mid_tropospheric_flow_and_boundary_layer_temperature%21180%21Africa%21z500_t850%21pop%21od%21oper%21w_z500t850%212013020612%21%21chart.gif

mid_tropospheric_flow_and_boundary_layer_temperature%21192%21Africa%21z500_t850%21pop%21od%21oper%21w_z500t850%212013020612%21%21chart.gif

mid_tropospheric_flow_and_boundary_layer_temperature%21204%21Africa%21z500_t850%21pop%21od%21oper%21w_z500t850%212013020612%21%21chart.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
استاد الگویی که گذاشتید،بنظرم کمفشار نچندان سردیه نه؟؟؟!!!چون کانتر 558{اگه اشتباه نکنم}باهاشه،نظرتون چیه؟؟؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
هوای سرد همراه این الگو هست محمد عزیز نگران نباش:گل:

خب اینکه اروپایی باشه منو یکم نگران میکنه!!!چون سرماهای اروپایی درسته واسه غرب و شمال نسبتا خوب هستن ولی فکر نکنم واسه شمالشرق زیاد خوب عمل کنن،در هر صورت حرف شما واسه ما مثل سند میمونه و نگرانی من هم نیز برطرف شد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این ارتفاع ژئوپتانسیل 72 ساعت آینده رو ببینید:

zivj6ipl543qwhc3zxuj.gif

حالا با چهارشنبه و پنجشنبه هفته آینده مقایسه کنید و البته تفاوت از آسمان است تا زمین:

papgeeeg3jmnudh6vjme.gif

nyztgpjpqx882fbtrvi.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
استاد تا جایی که من یادم میاد؛این نقشه نشون میده که جریانات واسه ورود بادهای بارانزای غربی به کشور فراهم میشه،درست حدس زدم؟؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمدان عزیز

انشاء الله در اولین فرصت در مورد این الگو با هم صحبت میکنیم.

من فعلا باید برم و شب همگی خوش و خدانگهدار

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا