• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وقتي استاد سحر خيز باشه شاگردا هم سحر خيز ميشن بامدادان بخير استاد و دوست خوبم

سلام هادی جان

صبح زیبای شما دوست خوبم هم بخیر و شادی:گل:

خواهش میکنم

خوب ما دیگه باید صبح زود سر کار مون باشیم و خوب وقتی سر کارمون باشیم اینجا هم هستیم در خدمت تون:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید نقشه ها برای امشب:

gx081usr8nn7d38lwkv.gif

yb3l66pq5gn6t8vrbj9.gif

mn8l9t1vnay7lf325ou.gif

s05u1e5awig04fs2dqbv.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

سلام هادی جان

صبح زیبای شما دوست خوبم هم بخیر و شادی:گل:

خواهش میکنم

خوب ما دیگه باید صبح زود سر کار مون باشیم و خوب وقتی سر کارمون باشیم اینجا هم هستیم در خدمت تون:خنده1:

خوب الان من هم سر كارم راستي امير جان نقشه ها از ديشب يك مقدار تضعيف شدن نظرت رو در مورد بارش هاي شمال شرق تقريبن 12 ساعت قبل از شروع ميتوني بگي

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب الان من هم سر كارم راستي امير جان نقشه ها از ديشب يك مقدار تضعيف شدن نظرت رو در مورد بارش هاي شمال شرق تقريبن 12 ساعت قبل از شروع ميتوني بگي

کلا نقشه ها تغییر اونچنانی نکرده اند واسه ما دیگه همون 15 الی 20 میلیمتر بنظر تثبیت شده واسه مشهد

29 بهمن 89 فرودگاه مشهد 12 میلیمتر ثبت کرد و نتیجه اش شد این :

P2200101.JPG

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

کلا نقشه ها تغییر اونچنانی نکرده اند واسه ما دیگه همون 15 الی 20 میلیمتر بنظر تثبیت شده واسه مشهد

29 بهمن 89 فرودگاه مشهد 12 میلیمتر ثبت کرد و نتیجه اش شد این :

P2200101.JPG

خوب امير جان من انتظار 25 ميل بارش رو داشتم اميدوار بودم بيشترم بباره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ظاهرا شاخه شمالی سامانه در همین لحظه بخشهایی از خراسان شمالی رو در بر گرفته !!

الان دوستان از محور شیروان- بجنورد با من تماس تلفنی داشتند و گفتند هوا به شدت گرفته و تاریک هست و ابرها سیاه به زمین چسبیده اند!!!!

rahsazan

کاربر ويژه
سلام صبح دوستان عزیزم بخیر:احترام:

11.JPG

partlycloudy.gif
15 °C
Partly Cloudy

Tonight
nt_chancesnow.gif
-5 °C
Chance of Snow30% chance of precipitation

Tomorrow
snow.gif
-2 | -8 °C
Snow90% chance of precipitation

Thursday
mostlycloudy.gif
-5 | -13 °C
Chance of Snow20% chance of precipitation

ArefGod

Banned
بوشهر تمام ابری هستش... بد جوری هم گرم شده!!! یعنی از اون سیستم های جنوبی که آدم رو خفه می کنه از گرما!!!

بوشهر

meteogram.php

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
با سلام با توجه به سرمای هوا پیش بینی برف تجمعی در مشهد به نظر بنده هم بالای 50 سانتیمتر هست اما توجه به یک نکته خیلی مهم هست و اون نوع و مدل پوشه های برف

دانه های ریز برف مانند باران ریز یخ زده مشابه بارش قبلی تهران خیلی کم ارتفاع برف رو نسبت به میل بارش افزایش میده اما اگر پوشه ها درشت باشه به سرعت ارتفاع برف افزایش پیدا میکنه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ظاهرا شاخه شمالی سامانه در همین لحظه بخشهایی از خراسان شمالی رو در بر گرفته !!

الان دوستان از محور شیروان- بجنورد با من تماس تلفنی داشتند و گفتند هوا به شدت گرفته و تاریک هست و ابرها سیاه به زمین چسبیده اند!!!!

سلام بر همگی

سلام استاد،در تایید حرفتون منم میگم که هوای بجنورد تماما ابری و سیاه و گاهی اوقات بارون هم میاد{در حد 5-6قطره!!!}

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
به عبارت دیگه اگر دانه های برف ریز باشه و مثلا 40 میل بارش در دمای -1 داشته باشیم یانت برف کمتر از 30 سانت خواهد بود و اگر پوشه های نرمال یا درشت بباره بارش برف از 60 سانتیمتر فراتر میره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا