• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
رک و پوسکنده . از بین زمستون های 87 - 88 - 89 - 90 - 91 برای تهران فقط 89 خوب بوده . بقیشون هم برف داغون هم بارش داغون . خلاص ....

گل گفتی محمد جان:ناراحت: 89 خعلی خب بود قم به 15- رسید برف های خوبی بارید.کلا تو دهه 80 سال های 86 - 83 - 89 و 85 خوب بودن :گل:

hasan1

کاربر ويژه
درود

از همه عزیزان سپاسگزارم.ارزو میکنم همچین روزای برای کسی تکرار نشه :گل:

درود به همه :گل:
درود محمد جان :گل:
ببخشید من اون روز نبودم متوجه نشدم گویا پسر عمتون فوت کردند درسته؟
تسلیت میگم خدا رحتمشون کنه. جوون بودند؟

کدخدا

کاربر ويژه
روزی حداقل 7 تا 8 sms تبلیغاتی به همراه اول من میرسه. از 8 صبح تا 8 شب. این الان رسید: دریافت روش های حذف چربی شکم با ارسال Shekam :خنده2: به 2030. :فرار:

درود بهزاد جان

ایرانسل: برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی در ایرانسل میتوانید عدد ۲ را به شماره ۵۰۰۵ ارسال نمایید (هزینه ارسال پیامک به این شماره رایگان است)

و یا میتوانید از طریق خط ایرانسل خود با شماره ۷۰۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی ابراز نمایید.
همراه اول: همچنین برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی همراه اول می‌بایست با شماره تلفن ۰۹۹۹۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی ابراز نمایید.

کدخدا

کاربر ويژه
درود به همه :گل:
درود محمد جان :گل:
ببخشید من اون روز نبودم متوجه نشدم گویا پسر عمتون فوت کردند درسته؟
تسلیت میگم خدا رحتمشون کنه. جوون بودند؟

درود حسن جان

خواهش میکنم عزیزم:گل:سپاسگزارم :گل:
25 سالش بود. تصادف کرده :ناراحت:

hasan1

کاربر ويژه
درود حسن جان

ای خدا یعنی فکر نکنم کسی تو ایران باشه که یکی از اعضای خونوادش یا یکی از بستگانش رو توی تصادف از دست نداده باشه. انشاالله خدا به خانوادش صبر بده.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود محمد جان شرمندم بخدا چندبار خواستم جواب بدم کار برام پیش امد.:ناراحت:

سپاسگزارم:گل:

خواهش میکنم داداش،باید زودتر پیام میدادم و فرصت پیش نمیومد،شرمنده،انشاالله باقی عمر شما و خانواده ی محترمش باشه:گل:

hasan1

کاربر ويژه
گل گفتی محمد جان:ناراحت: 89 خعلی خب بود قم به 15- رسید برف های خوبی بارید.کلا تو دهه 80 سال های 86 - 83 - 89 و 85 خوب بودن :گل:

به نظرم زمستون امسال رو حداقل برای قم باید به عنوان نحس ترین زمستان 30 سال اخیر قم نام ببریم. :ناراحت:

کدخدا

کاربر ويژه
ای خدا یعنی فکر نکنم کسی تو ایران باشه که یکی از اعضای خونوادش یا یکی از بستگانش رو توی تصادف از دست نداده باشه. انشاالله خدا به خانوادش صبر بده.

من پدرمو عید 88 تو تصادف از دست دادم.بحث بدیه ازش بگذریم.....

چه خبر؟

ماهان.

کاربر ويژه
درود حسن جان

محمد جان آقامون شاملو می‌فرمایند: هر مرگ اشارتی‌ست به حیاتی دیگر

اتفاقن همین چند روز پیش هم پسر خاله‌ی من عمرش رو داد به شما. 24 ساله بود و سرطان مغز استخوان داشت.

hasan1

کاربر ويژه
من پدرمو عید 88 تو تصادف از دست دادم.بحث بدیه ازش بگذریم.....

چه خبر؟

وااای نمیدونم چی بگم واقعا متاسفم. خدا رحتمشون کنه. منم سال 89 داداشمو توی تصادف از دست دادم.

خبری نیست محمد جان اوضاع آب و هوا که روز به روز داره بدتر میشه.

کدخدا

کاربر ويژه
خواهش میکنم داداش،باید زودتر پیام میدادم و فرصت پیش نمیومد،شرمنده،انشاالله باقی عمر شما و خانواده ی محترمش باشه:گل:

خواهش میکنم محمد جان.سپاس :گل:

محمد جان آقامون شاملو می‌فرمایند: هر مرگ اشارتی‌ست به حیاتی دیگر

اتفاقن همین چند روز پیش هم پسر خاله‌ی من عمرش رو داد به شما. 24 ساله بود و سرطان مغز استخوان داشت.

اتفاقا تو وبلاگت دیدم وقت نشد تسلیت بگم ماهان جان.:ناراحت:

غم انگیز بود......خدا رحمتش کنه :ناراحت:

ماهان.

کاربر ويژه
پناهگاه حیات وحش سلکه، تالاب انزلی

66139629133135664351.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب جهت پیشگیری می‌نویسن. ولی از اون خبرها هم نیست که فکر کنی حالا چه خبره! هر کس سرش توی کار خودشه! :D

پیشگیری!!!!دمشون گرم!!!من فکر خاصی نکردم!!!!:خنده1:،ولش کن،میخواستم یه چیزی بگم که منصرف شدم

آقایون و دوستان عزیز،شب خوش.خدانگهدار.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا