• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Masoud

کاربر ويژه
ای اردبیل ... چرا انقدر بی وفا شدی...

چرا باد کاسپینی و مه آلودت رو از ما دریغ میکنی...

کی امسال دلت رو شیکونده که اینطور قهر کردی...

اردبیل خودت باش... بیدار شو...

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
واقعا برف فوق العاده زیبا و رویایی بود. ولی فکر می کنم این برف چند روز قبل از 22 بهمن بارید. تاریخ عکس هم 2012.2.9 هست که میشه پنجشنبه 20 بهمن. اگه اشتباه نکنم برف شب 21 بهمن خیلی ننشست و هوا فرداش نیمه ابری بود. اون شب هواشناسی گیلان با افتخار توی tv گفت فردا هوا برفیه و مردم حتما چتر ببرن راه پیمایی، ولی فرداش آفتاب بارید!

درسته دکتر جان

البته جالب اینجاست اطراف رشت برف خوبی می بارید وقتی در رشت آفتاب بیرون اومد! لشت نشا،آستانه و...بالای 10 سانت برف به زمین نشسته بود.

ماهان.

کاربر ويژه
واقعا برف فوق العاده زیبا و رویایی بود. ولی فکر می کنم این برف چند روز قبل از 22 بهمن بارید. تاریخ عکس هم 2012.2.9 هست که میشه پنجشنبه 20 بهمن. اگه اشتباه نکنم برف شب 21 بهمن خیلی ننشست و هوا فرداش نیمه ابری بود. اون شب هواشناسی گیلان با افتخار توی tv گفت فردا هوا برفیه و مردم حتما چتر ببرن راه پیمایی، ولی فرداش آفتاب بارید!

درست می‌گین بهزاد جان. این شب 19 بهمن بود. 22 بهمن برفش زیاد نبود و فقط یکی دو ساعت رگباری بارید.

Amir Masoud

کاربر ويژه
چند روز از زمستان 86 در اردبیل...

زمانی که دمای بیشینه به 12- میرسد...

تازه سرما در 86 هرگز از شمال و شمال غرب نفوذ نکرده بود...

Dr.ben

کاربر ويژه
درسته دکتر جان

البته جالب اینجاست اطراف رشت برف خوبی می بارید وقتی در رشت آفتاب بیرون اومد! لشت نشا،آستانه و...بالای 10 سانت برف به زمین نشسته بود.

چقدر پارسال حرص خوردم. هی برف میومد هی بند میومد، دوباره فرداش برف میبارید. اگه می دونستم امسال اینجوری میشه اون موقع بیشتر از برف لذت میبردم. با این تجربه و از ترس باد گرم های امسال، من از همین بارون نم نم و هوای مه آلود هم کلی لذت میبرم و خدا رو شکر می کنم. این چند شب کلی زیر بارون پیاده روی کردم.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
تصاویر:کولاک و برف سنگین در شمال آمریکا

شدت وزش باد در برخی مناطق شمالی و شرقی آمریکا 120 کیلومتر در ساعت ثبت شده و در برخی مناطق بیش از نیم متر برف روی زمین نشسته است.
در نیویورک و برخی شهر های دیگر از چند روز پیش بلدوزرهای برف روب مستقر شده بدند و بیش از 250 تن نمک برای پاشیدن در خیابان ها در شهر های مختلف توزیع شده است.

به گزارش تابناک، یکی دو ماه بعد از آنکه طوفان سندی آمریکا را در نوردید این بار برف و کولاک شدیدی این کشور را فرا گرفته است که تا کنون تعداد بیشماری از پروازها را لغو کرده است. تعطیلی مدارس، اختلال در رفت و آمد عمومی و هجوم مردم به فروشگاه ها از مهم ترین رویدادهایی است که در جریان این تغییرات جوی در زندگی مردم پدید آمده است.

saeed hh

کاربر ويژه
زبونتو گاز بگیر سعید جان
اقلا دعا کن ایشاله که اتفاق نمی افته

راهی واسه فرار نیست اخه مگه میشه جلوی طبیعتو گرفت مگه به یه ملت چقدر باید فرصت داد چه قدر باید هشدار داد چقدر باید از یه سوراخ گزیده شد اینو این میمونه که دعا کنی اب سربالایی بره ولی قانون جاذبه این حرفا سرش نیست زلزله هم باید خیلی وقت پیش میومد ولی حالا چه میشه کردش!!

mohamad_73

کاربر ويژه
دوتا خواستگار واسم اومده یکیشون دکترا داره یکیشون پراید! راهنماییم کنید لطفا؛ شرایط سختیه!ج

nojeana

کاربر ويژه
فعلا خداحافظ
419412_209530425809679_1411419334_n.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

شب همگی خوش

نمیخوام امید الکی بدم اما به نظر میاد واقعا تغییراتی در راه هست و الگوی روی شرق آمریکا طی 180 تا 384 ساعت آینده باعث تغییراتی در آب و هوای منطقه ما هم خواهد شد!

navid-mashhad

کاربر ويژه
نروژ طی 10 روز آینده 25 میلی بارش در نظر گرفته برای مشهد 11 میلی مترش آخر همین هفته هست
فریم هایی از بارش برف هم دیده می شه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا