• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
وا مصیبتا
وقتی نروژ بزنه 2.7 اون 7 شم نمیباره

y6vffw27xtf5r87b2f43.png

nojeana

کاربر ويژه
بچه ها هارد سیستمم تق تق صدا میده سرعتشم امده پایین کسی دلیلشو میدونه....اعصابمو خورد کرده
خوب احتمالا در حال نیم سوز شدنه شاید تا دو ماهی دیگه کار کنه براتون یه هارد بخر و سریع از اطلاعاتش بک آپ بگیر بخاطر افتادن یا قطعی برق می تونه باشه.
البته یه دیفراگ هم ازش کن و بعد از بک آپ گرفتن و ذخیره اطلاعات در جای مطمئن یه لاو لول فرمت عم از ش کن البته احتمال زیاد همون سخت افزاری ه اگر گارانتی داره بفرست گارانتی

کدخدا

کاربر ويژه
خوب احتمالا در حال نیم سوز شدنه شاید تا دو ماهی دیگه کار کنه براتون یه هارد بخر و سریع از اطلاعاتش بک آپ بگیر بخاطر افتادن یا قطعی برق می تونه باشه.
البته یه دیفراگ هم ازش کن و بعد از بک آپ گرفتن و ذخیره اطلاعات در جای مطمئن یه لاو لول فرمت عم از ش کن البته احتمال زیاد همون سخت افزاری ه اگر گارانتی داره بفرست گارانتی

درود محمدجان

از پاورم شد یا مادربوردم چون هاردم فقط با یک کابل ساتا با مادربوردم بوت میشه.کابل ها رو عوض کنم اصلا هارد نمیخونه...برا پاورمم همینجوریه

nojeana

کاربر ويژه
چرا ناصر الدین شاه دستور داد قلعه نهاوند خراب کنند ؟
Nahavand_Castle.jpg
Nahavand_Castle_Last.jpg

درنهاوند تپه اي مشرف به شهر وجود دارد كه بر روي آن قلعه يزدگرد ساساني قرار داشت . داستان خراب شدن آن بسيار عبرت انگيز است .برخلاف انچه که عامه ی مردم نهاوند اعتقاد دارند ناصرالدین شاه قلعه نهاوند را به علت مشرف بودن به خانه های مردم تخریب نکرد بلکه انچه که باعث شدناصرالدین شاه قلعه نهاوند را تخریب کند این گونه می گويند كه ناصرالدين شاه قاجار آنجا را در دو نوبت مورد تخريب قرار داد‘ تا شايد به گنجهاي شاهان ساساني دست يابد . كه هر دو نوبت تيرش به سنگ خورد ولي با عمل خود قلعه اي را كه تا آن زمان سالم باقي مانده بود به نابودي كشاند.كهنسالان نهاوند : گويند كه بعد از ناصرالدين شاه ‘ بزرگ مالك منطقه به نام ظفرالسلطان در جايي از پاي قلعه دستور مي دهد كه با شكافتن زمين و دست رسي به آب چشمه قلعه آب انباري بنا نمايد . در اين عمليات به محوطه وسيعي بر مي خورند كه محل عبور آب چشمه بود ‘ در آنجا به دفينه ي يزدگرد دسترسي پيدا مي كند كه وي آنها را تصاحب مي كند .
كار ساختن آب انبار دنبال مي شود پس از اتمام آن به آب انبار طلايي اشتهار مي يابد . امروزه از اين آب انبار اثري وجود ندارد و گويند كه محل آن رابا سنگ و خاك پر كرده اند . نهاونديها معتقدند كه چشمه عظيمي در پاي قلعه وجود دارد كه آب آن از تونل طبيعي عبور مي كند . واز زمانهاي خيلي قديم سنگ بزرگي در جلو آب قرار داشته كه سوراخي در وسط آن تعبيه شده است و آب از آنجا بيرون زده مي شود . همچنين اظهار مي دارند كه از اين آب را با شبكه لوله كشي ( با لوله هاي سفالي در قطرهاي متفاوت ) به خانه ها و حمام ها رسانده اند .
كه قسمتي از اين شبكه به هنگام تخريب خانه ها و كندن كوچه ها توسط كارگران ديده شده ‘ و نمونه آنرا در حمام حاج آقا تراب به آشكارا مي توان مشاهده كرد .
در صفحه 546 آثار البلاد و اخبار العباد ‘ ذكريا بن محمد محمود قزويني در حاشيه صحفه مترجم آن جهانگير ميرزا قاجار در مورد اين آب چنين نوشته است :
(( در نهاوند قلعه اي است محكم در ميان قلعه نقبي است كه از آن نقب به پله هايي كه گذاشته اند پايين روند . چون به منتهاي نقب رسند صفه اي از سنگ تراشيده شده كه سه نفر انسان را جا دارد . و در پيش روي اين صفه آبي بلانهايت نه عمق دارد و نه عرض و طولش مشخص است ‘ مانند دريا . واكثر اوقات در ميان جام ها ‘ روغن پر كرده و فتيله گذاشته سوزانيده اند و به آن آب سر داده اند در تا مد نظر كار مي كرده است آب چراغ را برده است و انتهاي آب معلوم نيست)).

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان فقط برای شمال کشور؟ آیا؟

سلام سجاد عزیز

عرض کنم که این گرم و خشک بودن دی و بهمن ماه در سال جاری یک ناهنجاری شدید محسوب میشه و اینکه ما در ادامه و در اسفند و فروردین شاهد ناهنجاری معکوس باشیم امری کاملا طبیعی بنظر میرسه.

پس میشه امیدوار بود که در هر نقطه ای از ایران که شاهد کم بارشی و دمای بیشتر از نرمال بوده ایم سرما و بارش خوبی رخ بده!

دقیقا همین اتفاق در شرق آمریکا رخ داد یعنی دمای بیشتر از نرمال و کم بارشی و اینهم نتیجه معکوسش:

400x266_02092033_snowmass.jpg

nojeana

کاربر ويژه
درود محمدجان
از پاورم شد یا مادربوردم چون هاردم فقط با یک کابل ساتا با مادربوردم بوت میشه.کابل ها رو عوض کنم اصلا هارد نمیخونه...برا پاورمم همینجوریه
نمی شه گفت چرا چون پیش می آد منم کامپیوترم همش گرافیک می سوزوند خوب آخرش مادربوردش سوخت لامصب طوری می سازند که تا 4 سال یه کامپیوتر جدید بخری منم این سیستمم بازمانده یه کامپیوتر سال 77 ه یه پنتیوم 533 که الان فقط پاورش از اون موقع برکت کرده و به 91 رسیده بقیه قطعاتو هر دو سال یکبار عوض کردم

ماهان.

کاربر ويژه

والا هارد پی‌سی من توی ایران از سال 79 تا حالا همچنان داره صدا می‌ده. صداشم دستکمی از صدایی نداره که فلاپی درایوها می‌دادن :))))

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل CMC شرایط و بارشهای خیلی خوبی رو برای ما متصور هست و امیدواری زیادی وجود داره که این نقشه محقق بشه:

13021600_2_1000.gif

13021600_2_1000.gif

13021400_2_1000.gif

nojeana

کاربر ويژه
والا هارد پی‌سی من توی ایران از سال 79 تا حالا همچنان داره صدا می‌ده. صداشم دستکمی از صدایی نداره که فلاپی درایوها می‌دادن :))))
خوب قطعات اون موقع فرق می کنه الان منم دو تا هارد 5 گیگ از اون موقع دارم ( 77 ) جالبه الان فلش ها از اونا حجمشون بالاتره.
و یه هارد لب تاب هم از 83 دارم که اونم صدا می ده ولی مثل خر کار می کنه.
ولی قطعات ( هارد ) از سال 84 به اینور تا صدا داد تا چند ما دیگه مرخصه پس بهتره ریسک نکنه و عوضش کنه

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
این هفته برای کیاسر برنامه داشتم برم که بخاطر شرایط بسیار افتضاحه جوی کنسل میکنم امیدوارم یه بار دیگم که شده یه برف درست حسابی بیاد تو البرز شمالی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل بارش تجمعی عددی نیروی دریایی هم تا 84 ساعت آینده اپدیت شده و برای دست گرمی بدک نیست:

13021312_2_1000.gif

13021312_2_1000.gif

ماهان.

کاربر ويژه
تا دیشب بیشترین برفی که در ایالات متحده باریده بود 82 اینچ بود به میزان 208 سانتیمتر از WESTPORT در شهرستان FAIRFIELD ایالت کنتیکت.

کدخدا

کاربر ويژه
نمی شه گفت چرا چون پیش می آد منم کامپیوترم همش گرافیک می سوزوند خوب آخرش مادربوردش سوخت لامصب طوری می سازند که تا 4 سال یه کامپیوتر جدید بخری منم این سیستمم بازمانده یه کامپیوتر سال 77 ه یه پنتیوم 533 که الان فقط پاورش از اون موقع برکت کرده و به 91 رسیده بقیه قطعاتو هر دو سال یکبار عوض کردم

درسته محمد جان .عوضش میکنم :گل:

من یواش یواش برم.:ناراحت:

تا درودی دیگر بدرود:بای:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این نقشه ولاسیتی در تراز 700 میلی بار بامداد چهارشنبه هم هسته اوج بارش رو در ارتفاعات شرق رشته کوه البرز شرق دریای خزر نشون میده:

13021300_2_1000.gif

ماهان.

کاربر ويژه
این هفته برای کیاسر برنامه داشتم برم که بخاطر شرایط بسیار افتضاحه جوی کنسل میکنم امیدوارم یه بار دیگم که شده یه برف درست حسابی بیاد تو البرز شمالی
حداقل تا 8 روز آینده هیچ بارش قابل توجهی برای شمال دیده نمی‌شه، با توجه به گرمباد در دامنه‌های شمالی، احتمالن بیشتر برف‌های ارتفاعات زیر 2000 متر هم آب شده متاسفانه. البته برای 1 اسفند بارش پیش‌بینی شده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نمیدونم این آپدیت جدید فورکاست یا قدیمشه !!!

ولی در هر صورت I LIKE IT TOO MUCH :گل:

مشهد

meteogram.php

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا