• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
طبق قانون بقاي انرژي تمام شرايط حاكم و معادلات نهايتا به سمت تعادل پيش خواهد رفت بنابر اين يك روزي اين گرماي اضافي جبران خواهد شد.

شب خوش

خراباتی

کاربر ويژه
زشک با ارتفاع 1767 متر از ییلاقات مشهد

y00itjz46yungvt0o2d.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نه مححق می گردد به امید خدا امسال بارش های خوبی خواهیم داشت:گل:

:غش2::غش2::غش2::غش2:

داداش بهترین زمان واسه بارش های خوب و سراسری همین بهمن ماه بود که بنظر میرسه تا آخرش بارش های سراسری رو نخواهیم داشت!!!فروردین و اردیبهشت هم که بارش های خوب و سنگین مختص به سواحل میشه و سایر مناطق به غیر از چند بارش جزیی،بارش قابلی نخواهد داشت،البته اگه منظورت بارش های سراسری،تنها مشهد و نوار شمالی باشه،آره،میشه،چون مشهد اسفندماه پربارشی رو هرسال تجربه میکنه!!!!من که از خدامه سراسر ایران سیراب بشه و شاهد بارشهای سراسری باشه ولی یه مقدار این امر محال خواهد بود!!!

ali.doosti

کاربر ويژه
درسته سرما فرار کرده اما بر می گرده چون هرگاه بارشی باشد پشت آن نیز سرمایی نیز هست.:گل:

متاسفم...ولی فکرنکنم!موقعیتا از دست رفت...امسال زمستانش سرنوشتش این بود!برفای بعداز این به صبح نمیکشه که بری ببینی!آب میشن!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمودجان،امکان داره با 546 هم برف بیاد؟؟؟مشهد رو میگم

دیگر اساتید{مهدی جان و سامان عزیز}هم اگه نظری دارن ممنون میشم که ما رو بی بهره نذارن:احترام:

دوستان دیگر هم همین طور.

mahmood600

کاربر ويژه
محمودجان،امکان داره با 546 هم برف بیاد؟؟؟مشهد رو میگم

دیگر اساتید{مهدی جان و سامان عزیز}هم اگه نظری دارن ممنون میشم که ما رو بی بهره نذارن:احترام:

دوستان دیگر هم همین طور.

اره محمد جان در مشهد همه چیز احتمال داره با توجه به شناختی که از القلیم منحصر بفرد خراسانها دارم در انجا هر اتفاقی ممکنه رخ بده سوای اینکه قراره سرما در اپدیتهای بعدی تقویت گردد

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اره محمد جان در مشهد همه چیز احتمال داره با توجه به شناختی که از القلیم منحصر بفرد خراسانها دارم در انجا هر اتفاقی ممکنه رخ بده سوای اینکه قراره سرما در اپدیتهای بعدی تقویت گردد

سپاس،تو این فریم هم بنظر میرسه هرگونه بارشی رخ بده بصورت برف خواهد بود،درسته؟؟

ngp10.850.066.swasia.gif

hasan1

کاربر ويژه
طبق قانون بقاي انرژي تمام شرايط حاكم و معادلات نهايتا به سمت تعادل پيش خواهد رفت بنابر اين يك روزي اين گرماي اضافي جبران خواهد شد.

شب خوش

درود به همه دوستان :گل:
درود مهرداد جان :گل:

امیدوارم این گرمای اضافی در تابستان جبران نشه و اگه بخواد جبران بشه تو یه زمستون دیگه جبران بشه.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
موج هفته ی آینده هم بنظر میرسه میشه روش حساب ویژه ای واسه برف سنگین{حتی در سواحل}باز کرد!!!

ngp10.850.162.swasia.gif

ngp10.850.174.swasia.gif

ngp10.850.180.swasia.gif

تراز 700 هم رطوبت خوبی رو نشون میده!!!نظر اساتید چیه در این مورد؟؟

ngp10.70vv.168.swasia.gif

ngp10.70vv.174.swasia.gif

ngp10.70vv.180.swasia.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
از دوستان عزیز بابت پست های طولانی ام عذر خواهی میکنم!!!وقتی رو دور پست گذاشتن میفتم نمیتونم خودم رو کنترل کنم!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا