• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
محسن این حرف ها چیه
برای ما مشهدیا قوچان سیبریه:خنده1:
چون همیشه از قوچان که می گذریم سردمون میشه
اصلا تو ایران اردبیل و آذربایجان =قطب
قوچان=سیبری
رشت=لندن
آبادان=برزیل
مشهد هم نیویورک:خنده1:

سیبری

کاربر ويژه
محسن این حرف ها چیه
برای ما مشهدیا قوچان سیبریه:خنده1:
چون همیشه از قوچان که می گذریم سردمون میشه
اصلا تو ایران اردبیل و آذربایجان =قطب
قوچان=سیبری
رشت=لندن
آبادان=برزیل
مشهد هم نیویورک:خنده1:
:خنده1::خنده1::خنده1:

saeed hh

کاربر ويژه
من امسال heavy snowاز نزدیک ندیدیم امسال فاجعه بود از فاجعه هم بدتر بود شمال تهران که باید از برف بترکه فقط یه برف 20سانتی داشت مرکز و جنوب شهرم که اصلا هیچی اگه اون برف رگباری 4صبح نبود ما کلا رنگو برف و از نزدیک نمیدیدیم:43:

پسرخاله

کاربر ويژه
من امسال heavy snowاز نزدیک ندیدیم امسال فاجعه بود از فاجعه هم بدتر بود شمال تهران که باید از برف بترکه فقط یه برف 20سانتی داشت مرکز و جنوب شهرم که اصلا هیچی اگه اون برف رگباری 4صبح نبود ما کلا رنگو برف و از نزدیک نمیدیدیم:43:
البته شمال تهران یه 40 سانتی اومد آذر!
کلا باید ر. . . . . به این زمستان 91

saeed hh

کاربر ويژه
البته شمال تهران یه 40 سانتی اومد آذر!
کلا باید ر. . . . . به این زمستان 91

کدوم گوری 40سانت امد راستی منظورم از 20سانتی همون برف اذر بود که اونم جزو پاییز بود اگه بخای حساب کنی سیمون بولیوار و تجریش 20سانت یا یه مقدار بیشتر من خیابون ولنجک و محله سامیارو جزو شمال تهران نمیدونم جنت اباد شمالی (محله ی اسپاد) بین 20سانت تا 30سانت بود تو همون برف!!!!

پسرخاله

کاربر ويژه
کدوم گوری 40سانت امد راستی منظورم از 20سانتی همون برف اذر بود که اونم جزو پاییز بود اگه بخای حساب کنی سیمون بولیوار و تجریش 20سانت یا یه مقدار بیشتر من خیابون ولنجک و محله سامیارو جزو شمال تهران نمیدونم جنت اباد شمالی (محله ی اسپاد) بین 20سانت تا 30سانت بود تو همون برف!!!!
فدات شم تجریش 40 سانت اومد

saeed hh

کاربر ويژه
نه سعید
شمال تهران یادمه یه بار 40 سانت اومد

نه درست یادمه فقط خیابون ولنجک و محله سامیار 40سانت بود سیمون بولیوار (که اوج برف خودم دیدیم) 20سانت بود دوتا از دوستامون که تو سعادت اباد و تجریشم بودن گفتن 20سانته!!!

mohamad$

کاربر ويژه
و امسال تو زمستون ( 1 دی تا الان ) تجریش 5 cm ( همون برف رگباری بامداد ) و شمالی ترین نقاط شهر 10 cm ( تاریخ 13 بهمن ) برف داشتند . والسلام .

saeed hh

کاربر ويژه
باید حرف قدیمی ها که از برفای عجیب و غریب دم میزدن رو باید قبول کنیم چون خودمون دیدیم که برف دهه ی 70بیشتر از 80بود و دهه ی 80 هم بیشتر از 90بود نمیدونم چرا هر دهه برف کمتر و کمتر میشه یعنی تا اونجایی پیش میره که ما دیگه برف رو نبینیم یا بالاخره کی متوقف میشه این روند و به حالت گذشته بر میگرده !!!!!!!!

اخه چرا فقط تو ایران این اتفاق میوفته یا چرا فقط تو خاورمیانه بارشها کم میشه تو اون خبری هم که یکی از بچه های شمال گذاشته بود تو پیش بینی سازمان امریکایی فقط از خاور میانه و شمال افریقا نام برده بود وحتی پیش بینی کرده بود جنگ های خونینی تو منطقه ما واسه اب میشه تو اینده!!!!

آخرین ویرایش:

پسرخاله

کاربر ويژه
واقعا به خاطره این وضعه فاجعه بار هوا فروم هم یه جورایی متروکه و بی انرژی و خالی شده آدم میاد اینجا افسرده میشه:ناراحت:

saeed hh

کاربر ويژه
جالبه که فقط تو کل دنیا تو منطقه مسلمان نشین بارشها کمتر و کمتر میشه(خاور میانه و شمال افریقا):خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا