• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

skill_NMME_ensemble_prate_season1.png

skill_NMME_ensemble_prate_season2.png

skill_NMME_ensemble_prate_season3.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه هایی که در بالا گذاشتم وضع بارش در نیمه شرق کشور و شمال شرق رو تا خرداد مطلوب نشون میدن.

تمامی مدلها در ماههای پیشرو بارشهای فراتر از نرمال در گستره ای مشتمل بر کشور های عمان- شرق امارات - هرمزگان ایران- کرمان-سیستان و بلوچستان- خراسان جنوبی - نیمه جنوبی افغانستان- پاکستان و کلا شبه قاره هند نشون میدن.

امیدوارم که مشهد هم از این شرایط بهترین بهره رو ببره:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود

با توجه به شواهد و قراين موجود بارش سطح كشور طي ماه مارس زير نرمال خواهد بود كه دليل آن استقرار پشته واچرخند جنب حاره اي غرب خاورميانه ست. دما نيز در حد نرمال با گرايش جزئي به بالاتر از نرمال ديده ميشه.

aznavar

کاربر ويژه
اینم سری آخر
ببخشید دوستان اگه طولانی شد:گل::احترام:

ioj2cfp0a49jqnxu09g.jpg

عجب جایی رو انتخاب کردن:دی

0y1o0frhbt9qhynunv5s.jpg

baqssazmntdkuowswkau.jpg

6sjsv5oq19k0x84qi9u0.jpg

0kxwrun2qfrwh30fgn.jpg

37o006crw06wdhmg1gdt.jpg

pokerface

متخصص هواشناسی
Acanthophyllum a genus of plants of the family Caryophyllaceae. They are subshrubs or, sometimes, perennial herbs with many-branched stems that often form spiny semispherical cushions. The leaves are opposite, usually subulate, and prickly. There are approximately 50 species in the arid regions of Asia. In the USSR there are more than 30 species, distributed predominantly in Middle Asia and in the Caucasus. The species A. glandulosum, a small prickly subshrub, is found in Turkmenia and Western Pamir. Its roots, which are called Turkestan soaproot, contain saponin, which is used in the food and textile industries and as a detergent. Other species of Acanthophyllum also contain saponin—for example, A. gypsophiloides and A. paniculatum. These two species, which are perennial herbs with nonprickly leaves, are sometimes assigned to the genus Allochrusa.

aftooe8jn0p3efjuf1y1.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Acanthophyllum a genus of plants of the family Caryophyllaceae. They are subshrubs or, sometimes, perennial herbs with many-branched stems that often form spiny semispherical cushions. The leaves are opposite, usually subulate, and prickly. There are approximately 50 species in the arid regions of Asia. In the USSR there are more than 30 species, distributed predominantly in Middle Asia and in the Caucasus. The species A. glandulosum, a small prickly subshrub, is found in Turkmenia and Western Pamir. Its roots, which are called Turkestan soaproot, contain saponin, which is used in the food and textile industries and as a detergent. Other species of Acanthophyllum also contain saponin—for example, A. gypsophiloides and A. paniculatum. These two species, which are perennial herbs with nonprickly leaves, are sometimes assigned to the genus Allochrusa.

aftooe8jn0p3efjuf1y1.jpg

درود بهروز جان

این عکس از عکسهایی هست که من از گلول گرفتم و متاسفانه بدون مارک رو اینترنت گذاشتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

منبعش کجاست؟

آرش-مشهد

کاربر ويژه
مدل ECM متاسفانه بارش خوب دوشنبه مون پروند! ولی تا اینجا که آبدیت شده بارش نسبتا خوبی رو واسه چهارشنبه نشون میده امیدوارم محقق بشه و مثل قضیه این بارش دوشنبه نشه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر جان .این گیاه جالبیه که در زاگرس در ارتفاعات بالا بیشتر من دیدم.و البته با گون فرق داره.عکس بسیار زیبایی گرفتی‌ چه منطقهٔ زیبأییه!

http://www.irandeserts.com/content/%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87_%DA%A9%D9%88%DB%8C%D8%B1/%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B7%D9%82_%D8%AA%D8%AD%D8%AA_%D8%AD%D9%81%D8%A7%D8%B8%D8%AA/%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D8%8C_%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D9%86.htm

خواهش میکنم بهروز جان

اون دوتا عکس اول مربوط به من هست ولی سومی رو من نگرفتم

amir551

کاربر ويژه

درود بر امیر عزیز

اقا دست گلت درد نکنه . بسیار هم زیبا بود.

فقط امیر جان زحمت بکش از این به بعد اگه تونستی در موارد بارندگی از دامنه های جنوبی بینالود اگه عکس بذاری خیلی عالیه میشه چون من چند بار در هوای برفی و بارونی این منظره رو دیدم خیلی قشنگ بوده:گل:

مخلصم امیر محسن جان
حتما
:توافق:

saeed hh

کاربر ويژه
متاسفانه ابرای مقداری متلاشی شدن ولی سمت غرب هنوز ابری هستش !!!! من دوست دارم یه دونه از اون گردالو که امیر محسن تو نقشه ها گذاشت اسمش فکنم هاراکین بود یا یه همچین چیزی بزنه تو دله ایران:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا