ali.doosti
کاربر ويژه
مژگانم شخصیت جالبی بوده ها...حیف اون موقع نبودم!ولی به نظر نمیاد یه دختر طرز بیانش اینجور باشه!مطمینید دختر بوده؟درود بر علی عزیزم:گل:
عزا که نه فک کنم خودکشی کرده باشه
مژگانم شخصیت جالبی بوده ها...حیف اون موقع نبودم!ولی به نظر نمیاد یه دختر طرز بیانش اینجور باشه!مطمینید دختر بوده؟درود بر علی عزیزم:گل:
عزا که نه فک کنم خودکشی کرده باشه
فرقي نداره كي بودمژگانم شخصیت جالبی بوده ها...حیف اون موقع نبودم!ولی به نظر نمیاد یه دختر طرز بیانش اینجور باشه!مطمینید دختر بوده؟
اوووووو! یه باره بگو قطب شمالو جنوب عوض شه!همه اینا ایشالا تا آخر برنامه پنجم توسعه وقت میبره اتفاق بیفته:خجالت2:سلام
امیدوارم با حرکت پرفشار سیبری به عرضهای پایین تر و اتصال آن به پرفشار شمال شرق آفریقا وبا حرکت کم فشار سودانی به سوی عرضهای بالا تر وفعال شدنش باعث تشکیل یک الگوی ناب جهت بارشهای خوب در ایران عزیزمان شویم:گل::گل:
واسه شما که واضحه چیزی درنمیاد!دو رشته کوه با اون ابهت بینتون فاصله گذاشته...فرقي نداره كي بود
مهم اين بود كه ميفهميد چي ميگه
راست ميگفت از اين دريا هاي جنوب واسه ما چيزي درنيومد !
مژگانم شخصیت جالبی بوده ها...حیف اون موقع نبودم!ولی به نظر نمیاد یه دختر طرز بیانش اینجور باشه!مطمینید دختر بوده؟
درود بر همه دوستان
چه خبرها؟:گل:
درود ارش جان
خبرها دست شماست.اصفهان بودی؟
شنیدی شهاب سنگ خورد تو روسیه؟ یکم پایین تر بود میزد نصفمون میکرد : دی
درود محمد جان
چرا کدخدا شدی؟:توافق:
دیدم و واقعا لذت بردم! البته دلم به حال اون بنده خداهائی که صدمه دیدن حسابی سوخت، بعضی هاشون بدجوری صدمه دیده بودن.
این اتفاق نشون داد ما چقدر در برابر این مدل از حوادث واقعا بی دفاع هستیم!
چند عکس گرفتم فرصت بکنم اپلود میکنم.
ممنونم محمد عزیز...آدمو مجبور میکنن!بی خیال اسپم ندیم...دل آدم میگیره واقعا...هنوز هم اینجا جنگ زدس!حرفای تکراری و بی فایده...علی جان امضات میلیاردها لایک براش کمه
دختر بود و هنوز پستاش تو پی تی موجوده یه نگاه کن جالبه