• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imboeing

کاربر ويژه
مژگانم شخصیت جالبی بوده ها...حیف اون موقع نبودم!ولی به نظر نمیاد یه دختر طرز بیانش اینجور باشه!مطمینید دختر بوده؟
فرقي نداره كي بود

مهم اين بود كه ميفهميد چي ميگه

راست ميگفت از اين دريا هاي جنوب واسه ما چيزي درنيومد !

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
امیدوارم با حرکت پرفشار سیبری به عرضهای پایین تر و اتصال آن به پرفشار شمال شرق آفریقا وبا حرکت کم فشار سودانی به سوی عرضهای بالا تر وفعال شدنش باعث تشکیل یک الگوی ناب جهت بارشهای خوب در ایران عزیزمان شویم:گل::گل:
اوووووو! یه باره بگو قطب شمالو جنوب عوض شه!همه اینا ایشالا تا آخر برنامه پنجم توسعه وقت میبره اتفاق بیفته:خجالت2:

ali.doosti

کاربر ويژه
فرقي نداره كي بود

مهم اين بود كه ميفهميد چي ميگه

راست ميگفت از اين دريا هاي جنوب واسه ما چيزي درنيومد !
واسه شما که واضحه چیزی درنمیاد!دو رشته کوه با اون ابهت بینتون فاصله گذاشته...
ولی بی انصافی نگیم 80% ایرانو سیراب میکنن!امسال که خشکسالی نداریم...مقایسش با سال هایی که دریاهای جنوب غیر فعالن همه چیزو مشخص میکنه!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود ارش جان

خبرها دست شماست.اصفهان بودی؟

شنیدی شهاب سنگ خورد تو روسیه؟ یکم پایین تر بود میزد نصفمون میکرد : دی

درود محمد جان
چرا کدخدا شدی؟:توافق:

دیدم و واقعا لذت بردم! البته دلم به حال اون بنده خداهائی که صدمه دیدن حسابی سوخت، بعضی هاشون بدجوری صدمه دیده بودن.

این اتفاق نشون داد ما چقدر در برابر این مدل از حوادث واقعا بی دفاع هستیم!

چند عکس گرفتم فرصت بکنم اپلود میکنم.

rahsazan

کاربر ويژه
wunderground

2211-800.jpg

1518-800.jpg

430-800.jpg

47.jpg

175.jpg

207.jpg

69.jpg

Abbath

New member
این نقشه نیروی دریایی چی میگه؟540 رو قزوینه اونوخت دما 12 درجه بالای صفر.چه دلیلی میتونه داشته باشه؟البته شاید من تصور اشتباه میکنم که با اومدن 540 باید دما بره زیر صفر

nvg10.prp.012.swasia.gif

کدخدا

کاربر ويژه
درود محمد جان
چرا کدخدا شدی؟:توافق:

دیدم و واقعا لذت بردم! البته دلم به حال اون بنده خداهائی که صدمه دیدن حسابی سوخت، بعضی هاشون بدجوری صدمه دیده بودن.

این اتفاق نشون داد ما چقدر در برابر این مدل از حوادث واقعا بی دفاع هستیم!

چند عکس گرفتم فرصت بکنم اپلود میکنم.

والا پیشنهاد دادن ما هم قبول کردیم قرارداد بستیم. :دی

منتظر عکس های قشنگت هستیم:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز:گل:

هوای بجنورد بشدت ابری و سیاه شده،فکر کنم بزودی بارون بگیره!!!!آخ جون،بارون میخواد بیاد!!!!

پسرخاله

کاربر ويژه
پایتخت کشور منتقل نمی‌شود/ سبک‌سازی شهر تهران
تمدن گفت: تغییر پایتخت کشور اصلاً مطرح نیست، بلکه بخش‌هایی از وزارتخانه‌ها، ادارات و سازمان‌های دولتی در شهرهای اقماری ساماندهی می‌شوند
استاندار تهران گفت: تغییر پایتخت کشور اصلاً مطرح نیست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از فارس ،مرتضی تمدن ،استاندار تهران ،مباحثی که درباره تغییر پایتخت کشور مطرح می‌شود را شایعه دانست و گفت: تغییر پایتخت کشور اصلاً مطرح نیست، بلکه بخش‌هایی از وزارتخانه‌ها، ادارات و سازمان‌های دولتی در شهرهای اقماری ساماندهی می‌شوند.
وی ادامه داد: طرحی به عنوان تغییر پایتخت کشور نداریم و موضوع سبک سازی شهر تهران است.

کدخدا

کاربر ويژه
پیشنهاد میکنم فیلم پرومتئوس دانلود کنید و ببینید.بسیار زیباست.ایران فیلم بدون سانسور و دوبله شده رو گذاشته

بدون شک بین 5 فیلم برتری بوده که تا حالا دیدم

اینم لینکش.البته با کیفیت پایین تر هست حدودا 900 مگ بگردید پیدا میشه http://iranfilm49.com/forum/thread13153.html

خلاصه داستان : داستان «پرومتئوس» درباره یک زوج باستان شناس به نام الیزابت شاو (نائومی راپیس) و چارلی هالووی (لوگان مارشال –گرین) هست که در سال ۲۰۸۹ به هنگام تحقیق در یک غار متوجه می‌شوند که نقش و نگارهای عجیبی در این مکان نقش بسته است. یکی از نقوش صحنه‌ای را نشان می‌دهد که در آن چند انسان به یک صورت فلکی در آسمان اشاره می‌کنند. که در یک جمع بندی ساده می‌توان گفت که این پیغام را به نسل بشر رسانده‌اند که ما می دانیم شما چه طور بوجود آمده‌اید یا بهتر بگوییم خودمان در این کار دست داشته‌ایم! همین موضوع سبب می‌شود تا...

محمد بجنورد

کاربر ويژه
به به!!!عجب بارشی واسه مشهد پیش بینی شده،خداکنه تو آبدیت جدید علاوه بر افزایش بارش ها،افزایش سرما رو هم شاهد باشیم

meteogram.php

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا