• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

s@d3q

کاربر ويژه
امیدوارم بارش و سرمای هفته ی آتی بیشتر بشه که ما لا اقل یه برف ونک به بالایی ببینیم!:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جالبه اون نقطه تو کوههای هزار مسجد از سر شب تا حالا داره یک ریز رعد و برق میزنه و گهگاه امواج ضعیفش غرب مشهد رو به شکل ابرناکی و رگبار های کوتاه مدت تحت تاثیر قرار میده هوا صاف میشه و باز مجددا این روند تکرار میشه:

EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

nojeana

کاربر ويژه
یادش بخیر هنوز تو کف نسخه 1 اش ام همه رمز هاشم دارم ولی زندگیه نسخه 2 هم در عرض 36 ساعت شب و روز حتی غذا هم نخوردم تمومش کردم این نسخه فکر کنم یه توسعه برا نسخه 2 اشه 
fhgmwzm5ofo9mrksmxl.jpg

sinaet

متخصص بخش فوتبال
یادش بخیر هنوز تو کف نسخه 1 اش ام همه رمز هاشم دارم ولی زندگیه نسخه 2 هم در عرض 36 ساعت شب و روز حتی غذا هم نخوردم تمومش کردم این نسخه فکر کنم یه توسعه برا نسخه 2 اشه
fhgmwzm5ofo9mrksmxl.jpg

مراقب خودتان باشید چون زیاد بازی کردن آسیب های جبران ناپذیری به سلامت انسان می رساند من هم مثل شما بودم اما نه به این شدت در روز یک سه چهار ساعتی از اینطور بازی ها می کردم و لی کم کم دچار شکم درد شدم و بعد سریع دچار سرما خوردگی و بیماری های دیگر می شدم تا اینکه این بازی هارا گذاشتم کنار و الان خیلی بهترم.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید ودر دات کام:

Thu Feb 21

11.png
12[SUP]°[/SUP]
3[SUP]°[/SUP]
Light Rain / Fog

Chance of rain:80% Wind: E at 18 km/h Details

Fri Feb 22

11.png
11[SUP]°[/SUP]
2[SUP]°[/SUP]
Light Rain

Chance of rain:70% Wind: ENE at 13 km/h Details

Sat Feb 23

30.png
16[SUP]°[/SUP]
2[SUP]°[/SUP]
Partly Cloudy

Chance of rain:0% Wind: ESE at 18 km/h Details

Sun Feb 24

26.png
14[SUP]°[/SUP]
4[SUP]°[/SUP]
Cloudy

Chance of rain:0% Wind: ESE at 14 km/h Details

Mon Feb 25

11.png
12[SUP]°[/SUP]
3[SUP]°[/SUP]
Light Rain

Chance of rain:80% Wind: ENE at 13 km/h Details

Tue Feb 26

11.png
13[SUP]°[/SUP]
3[SUP]°[/SUP]
Light Rain

Chance of rain:70% Wind: ESE at 16 km/h Details

Wed Feb 27

34.png
17[SUP]°[/SUP]
3[SUP]°[/SUP]
Mostly Sunny

Chance of rain:0% Wind: SE at 14 km/h Details

Thu Feb 28

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب دوستان

هوای بجنورد از حالت ابری بودن در اومد و نیمه ابری شد!!!!در ضمن پدیده ای که هم اکنون خیلی چشمگیره وزش باد سردی است که از سمت غرب و شمالغرب در حال وزیدنه!!!!

چاکر همه ی دوستان،شب خوش،یا علی.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
جالبه اون نقطه تو کوههای هزار مسجد از سر شب تا حالا داره یک ریز رعد و برق میزنه و گهگاه امواج ضعیفش غرب مشهد رو به شکل ابرناکی و رگبار های کوتاه مدت تحت تاثیر قرار میده هوا صاف میشه و باز مجددا این روند تکرار میشه:

EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

آقا امیرمحسن چرا وبلاگ تون رو آپدیت نمی کنید.:گل:

rezameteo1983

New member
با سلام ودرود خدمت همه دوستان عزیز وگرانقدرم وعلاقمندان هواشناسی حقیقتش بعد مدتی طولانی که به دلیل مشغله

با سلام ودرود خدمت همه دوستان عزیز وگرانقدرموعلاقمندان هواشناسی حقیقتش بعد مدتی طولانی که به دلیل مشغله ومشکلات پیگیریوضعیت معافیت سربازیم که تا آبان ماه درگیرش بودم که نهایتا به معافیت موقت یکساله تا آذر92 انجامید ودر همین ایام خوشبختانه در تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد رشته مورد علاقه ام اقلیم شناسی تغییرات آبوهوایی در پیام نور ابرکوه یزد برای نیم سال دوم پذیرفته شدم وبه امید خدا از فرداعازم ابرکوه هستم برای هفته اول کلاسها البته از پاییز تاکنون جسته گریخته پیگرمطالب شما سروران ودوستان گلم درهردوفروم بودم وباوجود 5سال خشکسالی زنجیری1386-1390امسال پاییز پر بارشی در اکثر مناطق داشتیم به خصوص غرب وجنوبغرب کهامروز گزارش هواشناسی کوروش محمد پور گویای این امر بوده که کوهرنگ اگه اشتباهنکنم از اول مهر تا امروز با877میلی متر رتبه سوم پربارش ترین ایستگاه های کشور رودارا بود وخیلی دیگه از شهر های غرب وجنوب غرب مثل ایذه خوزستان با 545میلی متررقم های چشمگیری بوده هرچند متاسفانهباشروع زمستان واز بین رفتن پدیده ال نینو ومثبت شدن نسبی وتناوبی AO,NAOشاهد بارش های کم تر ازنرمال به ویژه در نیمه جنوبی مرکزی وشرقی بوده وهستیم وبرعکس پاییز با پراکنش وتوزیع زمانی نامناسبووقفه های طولانی اما حقیقتش غرض از اینکه بعد از مدتها مطلب وتفسیرپیشبینی اوضاعجوی اسفند وفروردین رو با توجه به تجربه های چند ساله از مدل های اقلیمی رو با وجودکمبود وقت برای مهیای سفر شدن برای فردا خدمتتون ارائه می دمهم با وجود تمامیشواهد مبنی بر عدم بارش های مطلوب حداقلتا نیمه اول اسفند وشاید کل اسفند تفسیر های دوستان گرامی در مورد بارشهای مطلوبهفته آینده وادامه اسفند ضمن احترام به نظرات وتفسیرهای کارشناسانه دوستان بزرگواراما براساس شواهد ونقشه هایی که در ذیل به اطااعتان می رسانم ومستندات ومقایسه دقت وصحت همینمدلهای مبنی بر بارش های فراتر از نرمال پاییز که محقق هم شده به تفسیر وضعیت بارشودمای اسفند وفروردین پیش رو می پردازم ابتدا همانطور که می بینید درمدل cfsv2 ncepبرای بارش فوریه گویای بارش کمتر از نرمال در نیمه غربی ومرکز کشور وبلوکینگ دریایسرخ وشرق مدیترانه برای ماه جاریست که کاملا محقق شده ونکته دیگر بارش های مطلوببر روی افغانستان وپاکستان می باشد که به خاطر توزیع نامناسب فشار برروی خاورمیانهوافغانستان وغرب اقیا نوس هند می باشد که برای نمونه در نقشه های بارشی چند هفته اخیر wxmaps تقویت سیستمهای بارشی برروی افغانستان مشاهده می شود ودر غرب خاورمیانه وحتی دامنه های غربیزاگرس برخلاف پاییز شاهد بارش های پراکنده وضعیف وعدم رطوبت در غرب خاورمیانهوایجاد طوفان های غبار همچون خشکسالی 5سال گذشته برروی خاورمیانه هستیم که اگرچهبدلیل بارش های مطلوب پاییز در کشور های غربی ایران از شدت کمتری برخوردارند امابه دلیل الگوی نامسلعد فشاری ایجاد شده در زمستان جاری شاهد این وضع ناهنجار هستیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقا امیرمحسن چرا وبلاگ تون رو آپدیت نمی کنید.:گل:

حقیقتش از محدودیت فضا در بلاگفا خیلی دلخور هستم. خودم دوست دارم همه چیزهایی که اینجا میذارم رو در اونجا هم بذارم ولی زمان زیادی میبره- وقت میگیره و بعد هم سرعت اینترنتم کمه.

حالا شاید فردا اگه تونستم اینکار رو انجام میدم:گل:

Fooladi

کاربر ويژه
مژگان روسفید شد. البته اگه "مژگان" وجود خارجی داشته باشه!!!

فعلا که نه شرایط النینو هست و نه دریای سرخ موج درست حسابی میفرسته.
اصلا بارشی نیست که بخواد گرم باشه. اگه دمای اینجا بالاتر از نرماله وضعیت فعلی ارتباطی با النینو که مژگان ازش متنفر بود نداره.

rezameteo1983

New member
برای مثال درمدل بارشی 19 آبان وضعیت مطلوب بارشیبرای بخش وسیعی از کشور مشاهده میشود که در چشم انداز حداقل15روز آینده این وضعیتمطلوب بارش پاییز مشاهده نمی شود
05254267603773613710.png

sinaet

متخصص بخش فوتبال
فکر کنم باز ما باید شاهد بارش بارن در سطح شهر مشهد باشیم چون چند تکه ابر در حال نزدیک شدن به مشهد هستند.:گل:
afghan_sat_720_usen.jpg

rezameteo1983

New member
در مدل دمایی 2هفته آینده هم شاهد دمای بیش از نرمالوشروع گرمای زود رس بهاری هستیم که برخلاف تفسیر دوستان مبنی بر بارش برف در نیمهاسفند متاسفانه تمامی شواهد بیانگر اسفندی گرمتر از نرمال وبارش های کمتر ازنرمالمطابق مدلncep برای ماه مارچ والگوی نامناسب فشار در منطقه برای مارسخواهیم بود
63352502553584866620.png
30079311248346310062.png

sinaet

متخصص بخش فوتبال
در مدل دمایی 2هفته آینده هم شاهد دمای بیش از نرمالوشروع گرمای زود رس بهاری هستیم که برخلاف تفسیر دوستان مبنی بر بارش برف در نیمهاسفند متاسفانه تمامی شواهد بیانگر اسفندی گرمتر از نرمال وبارش های کمتر ازنرمالمطابق مدلncep برای ماه مارچ والگوی نامناسب فشار در منطقه برای مارسخواهیم بود
63352502553584866620.png
30079311248346310062.png

بعید می دانم اینقدر وضعیت بد باشد فکر کنم نقشه اشتباه کردند.بعد الان هم هوا بهاریه درختان سبز شدن دیگه هوا از این بهاری تر.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا