Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
آیا دریای سیاه و دریای خزر فعال شده؟آیا؟؟؟؟؟:تعجب2:
سلام سامان جان
اگه نقشه های سی اف اس روبررسی کنید تقریبا تا آخر اسفند بارشهای خوبی رو از سامانه های شمالی واسه ما در نظر گرفته ، خدا رو شکر:گل:
سلام سامان جان
اگه نقشه های سی اف اس روبررسی کنید تقریبا تا آخر اسفند بارشهای خوبی رو از سامان های شمالی واسه ما در نظر گرفته ، خدا رو شکر:گل:
در یک تقسیم بندی کلی 2 نوع چشمه داریم
چشمه های آب سرد
چشمه های آب معدنی گرم
چشمه های آب گرم ناشی از فعل و انفعالات لایه های ی بسیار زیرین زمینه و ربطی به بارش آبی نداره
ولی چشمه های آب سرد کاملا به شرایط آبی سالانه وابسته اند
سجاد جان اگه منظورت نوع بارش یعنی برف هست مسلما برف به دلیل شرایط بهتر نفوذ در خاک به نسبت بارون تاثیر زیادی بر آب چشمه ها داره
از این صحنه ها که تو چهارمحال زیاد دیده میشه!غار یخی شهرکرد که رفتم یه توده یخ با ارتفاع 4-5 متر بود که دیگه سنگ شده بود!اونم وسط تابستون!در واقع برف نبود یخ بود دیگه...البته یخچال با برفچال فرق داره
تو ایران تنها جایی که بشه اسمش رو یخچال گذاشت تو دامنه علم کوه و در البرز هستش ، حتی دماوند هم یخچال به معنای واقعی کلمه نداره ، البته این بدون معنا نیست که ما برف دائمی نداریم یخچال یه توده فشرده از برفهای بسیار قدیمی ( در طول میلیونها سال) و با وسعت زیاده ، هر تکه برف مانده از سال قبل تو دامنه کوه رو یخچال نمیگن ، این رو هم بگم که اگه دماوند 5700 متری یخچال نداره و علم کوه 4800 متری داره معنیش این نیست که حتما علم کوه سردتر و یا برفش بیشتره بلکه دماوند به دلیل شکل مخروطی قله و شیب دامنه ها محیط مناسبی برای شکل گیری یخچال دائمی نبوده
درود بر همه دوستان
فعلا این دو تصویر رو داشته باشید، بقیه رو بعدا ارسال میکنم (ضمنا بخاطر کثیف بودن بیش از حد پنجره هواپیما و واضح نبودن تصویر از طرف شرکت هواپیمائی از شما عذرخواهی میکنم!):
نمائی از عرض رشته کوه البرز و کوه دماوند، در سمت چپ تصویر دریای مازندران و جلگه چالوس مشخص هست.
این هم تقدیم به همه دوستان تهرانی مخصوصا محمد عزیزم:گل:
به خط برف و انطباقش با حد بالای آلودگی هوا دقت کنید!
با درود . طرف ما هم برفی نیومد که بخواد به برف بعدی برسه . اینا در حالیه که تو این سال ابی بارش لواسون از شمال تهران کمتر بوده ( 249 در برابر 259 ) ولی اونجا هنوز برف داره در حالی که نقاط هم ارتفاع لواسون در تهران برفی نداره . همون 1500 و 1600 مثلا . دلیلش چی میتونه باشه ؟ گرمایش شهر تهران ؟
درود:گل:
یه سوال: فراونی آب چشمه ها بستگی به بارش برف سال آبی داره؟
دریای کاسپین الان مانند بمب اتمی در زرادخانهی هستهی آمریکاست. اما تا وقتی این شرایط برقرار باشه، این بمب منفجر نمیشه!
ما استقبال ميكنيم از تركيدن اين بمب !
اگرچه كمي دير شده ولي 300 ميلي متر هم بباره خوبه من راضيم :خنده1: