• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه

سلام سامان جان

اگه نقشه های سی اف اس روبررسی کنید تقریبا تا آخر اسفند بارشهای خوبی رو از سامان های شمالی واسه ما در نظر گرفته ، خدا رو شکر:گل:

سلام محسن جان
درسته واسه همین پرسیدم، شک کردم/ خدا کنه تغییر نکنه.:گل: گویا سیستمهای شمال با رطوبت خزری تقویت هم میشن:خجالت2:

aznavar

کاربر ويژه
در یک تقسیم بندی کلی 2 نوع چشمه داریم
چشمه های آب سرد
چشمه های آب معدنی گرم
چشمه های آب گرم ناشی از فعل و انفعالات لایه های ی بسیار زیرین زمینه و ربطی به بارش آبی نداره
ولی چشمه های آب سرد کاملا به شرایط آبی سالانه وابسته اند

سجاد جان اگه منظورت نوع بارش یعنی برف هست مسلما برف به دلیل شرایط بهتر نفوذ در خاک به نسبت بارون تاثیر زیادی بر آب چشمه ها داره

ممنونم محسن جان. بخاطر خشکسالیلی پیاپی وضع چشمه های اینجا داغون شده.بخصوص پشت مخملکوه
اگه عمری باشه فردا عکسهایی از فاجعه رو میزارم:((

ali.doosti

کاربر ويژه
البته یخچال با برفچال فرق داره
تو ایران تنها جایی که بشه اسمش رو یخچال گذاشت تو دامنه علم کوه و در البرز هستش ، حتی دماوند هم یخچال به معنای واقعی کلمه نداره ، البته این بدون معنا نیست که ما برف دائمی نداریم یخچال یه توده فشرده از برفهای بسیار قدیمی ( در طول میلیونها سال) و با وسعت زیاده ، هر تکه برف مانده از سال قبل تو دامنه کوه رو یخچال نمیگن ، این رو هم بگم که اگه دماوند 5700 متری یخچال نداره و علم کوه 4800 متری داره معنیش این نیست که حتما علم کوه سردتر و یا برفش بیشتره بلکه دماوند به دلیل شکل مخروطی قله و شیب دامنه ها محیط مناسبی برای شکل گیری یخچال دائمی نبوده
از این صحنه ها که تو چهارمحال زیاد دیده میشه!غار یخی شهرکرد که رفتم یه توده یخ با ارتفاع 4-5 متر بود که دیگه سنگ شده بود!اونم وسط تابستون!در واقع برف نبود یخ بود دیگه...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
casia3.120hr.png

casia3.144hr.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این بارشهای دوشنبه آینده در شمال شرق به احتمال زیاد به شکل کولاک برف خواهد بود

aria_tehran

کاربر ويژه
درود بر همه دوستان

فعلا این دو تصویر رو داشته باشید، بقیه رو بعدا ارسال میکنم (ضمنا بخاطر کثیف بودن بیش از حد پنجره هواپیما و واضح نبودن تصویر از طرف شرکت هواپیمائی از شما عذرخواهی میکنم!):

نمائی از عرض رشته کوه البرز و کوه دماوند، در سمت چپ تصویر دریای مازندران و جلگه چالوس مشخص هست.

63fagnhz97x5pqgh12zs.jpg

این هم تقدیم به همه دوستان تهرانی مخصوصا محمد عزیزم:گل:
k7u2i9u3p1d9oufoj6z0.jpg

به خط برف و انطباقش با حد بالای آلودگی هوا دقت کنید!

سلام
بی نهایت زیبا بود

ماهان.

کاربر ويژه
با درود . طرف ما هم برفی نیومد که بخواد به برف بعدی برسه . اینا در حالیه که تو این سال ابی بارش لواسون از شمال تهران کمتر بوده ( 249 در برابر 259 ) ولی اونجا هنوز برف داره در حالی که نقاط هم ارتفاع لواسون در تهران برفی نداره . همون 1500 و 1600 مثلا . دلیلش چی میتونه باشه ؟ گرمایش شهر تهران ؟

اینم می‌تونه باشه. غبار در هوا از خروج گرما و یخبندان در طول شب جلوگیری می‌کنند.

ali.doosti

کاربر ويژه
مهرداد این نرم افزار مطمینی کاربرد خونگی داره؟این انگار داده های کامپیوترها رو انالیز میکنه!ورودیش پرت کامپیوتره!!!

ماهان.

کاربر ويژه
از قرائن و شواهد مشخصه که با شروع هفته‌ی دوم اسفند زمستان طولانی عرض‌های شمالی که از اوایل آذر شروع شده بود،‌در منطقه‌ی ما به پایان می‌رسه!

temp4.png

abtinT

کاربر ويژه
امار مهراباد نشان می ده اکثر سالهایی که بارش ژانویه و فوریه تهران کم بوده دما هم بالا بوده . ولی در اکثر این سالها بارش فروردین و اردیبهشت خوب بوده

آخرین ویرایش:

imboeing

کاربر ويژه
دریای کاسپین الان مانند بمب اتمی در زرادخانه‌ی هسته‌ی آمریکاست. اما تا وقتی این شرایط برقرار باشه، این بمب منفجر نمی‌شه!

ما استقبال ميكنيم از تركيدن اين بمب !

اگرچه كمي دير شده ولي 300 ميلي متر هم بباره خوبه من راضيم :خنده1:

ماهان.

کاربر ويژه
ولی قبل از پایان زمستان این صحنه‌ها خلق می‌شه

پس‌فردا، کانتر 516 و هوای سرد سیبری در قلب اروپای مرکزی

18951849203821936355.png

120 ساعت آینده

کانتر 522 در جنوب‌غرب اروپا و 528 در شمال نروژ!! پرفشارهای سیبری و آزور هوای سرد سیبری رو به غربی‌ترین نقاط اروپا انتقال می‌دن!!

32764707344106429157.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا