• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir tehranpars

کاربر ويژه
یه مدت قبل درباره پارامترهای شکل گیری عجیبترین وغیرقابل پیشبینی ترین پدیده هواشناسی (همرفت) توضیح دادم ولی ... !:بای:

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
با درود خدمت دوستان من دارم برنامه ریزی میکنم 2 شنبه رو تعطیل کنم و از ساری به کیاسر برم به نظر میرسه امسال برف درست حسابی تری نیاد اگر دوستان نظری دارن بدن که با این وقتی که میزارم بتونم به حداکثر برف برسم

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان
بارش سنگین حاصل از سیکلونی رو که در شرق! ایران تشکیل خواهد شد خدمت دوستان در کشورهای دوست و برادر و همیسایه، افغانستان، پاکستان، شمال هند و به احتمال بسیار در بوتان در دامنه های غربی و مرکزی هیمالیا و کوه اورست! تبریک و تهنیت عرض میکنم!
این رو برای 180 ساعت آینده داشته باشید، فقط نمیدونم با این الگو، اون کمفشار روی ترکیه بلاخره به سمت ما شیفت میکنه یا بخاطر کمفشار عرض های شمالی، راهی شمال شرق میشه؟

rxnr3i8sdyjo82azrvv6.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
بلافاصله بعد از خروج سامانه مذکور در صورت تحقق سامانه ای دیگر وارد کشور میشه که سرتا سر نیمه غربی و جنوب غرب و برخی نواحی مذکور رو تحت تاثیر قرار میده که بارشهای خوبی رو برای اون نواحی نیز به ارمغان خواهد آورد .کلا بر اساس این مدل از اول تا آخر مارس اقصی نقاط کشور به تناوب بارش خوبی خواهند داشت:گل:

خدا رو شکر مدل من یکی از دقیق‌ترین مدل‌های پیش‌بینی در جهان بوده تا الان :شاد:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تو رو خدا یکی جلوی دمای هوای مشهد رو بگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی هوای گرم و مرطوب جنوبی به اینجا رسیده آیا؟

meteogram_celcius.cgi

mohamad$

کاربر ويژه
با درود خدمت دوستان من دارم برنامه ریزی میکنم 2 شنبه رو تعطیل کنم و از ساری به کیاسر برم به نظر میرسه امسال برف درست حسابی تری نیاد اگر دوستان نظری دارن بدن که با این وقتی که میزارم بتونم به حداکثر برف برسم
http://www.yr.no/place/Iran/Mazandaran/Kīāsar/long.html

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
اون دفعه هم که رفتم همین حدود پیش بینی کرده بود 1 متر اومده بود
من هر چی تو فورکا طول و عرض جغرافیا میزنم کار نمیکنه محمد الان تو اگر بخواهی مثلا قله دماوند رو بزنی چه کار میکنی؟
درباره گرمای شهر تهرانم من اینو بارهای بار دیدم تهران دستکم 1 تا3درجه گرمتره بخاطر شهر نشینی

mohamad$

کاربر ويژه
اون دفعه هم که رفتم همین حدود پیش بینی کرده بود 1 متر اومده بود من هر چی تو فورکا طول و عرض جغرافیا میزنم کار نمیکنه محمد الان تو اگر بخواهی مثلا قله دماوند رو بزنی چه کار میکنی؟ درباره گرمای شهر تهرانم من اینو بارهای بار دیدم تهران دستکم 1 تا3درجه گرمتره بخاطر شهر نشینی
سلام . والا اون فورکا عرض و طول و بزنید میاره ولی دما ها رو چرت میزنه . پیشبینی هاش فرقی با نروژ نداره مثل هم هستن ولی نروژ خیلی کاملتره . این برای قله دماوند نروژ که بارش زیادی پیشبینی نکرده http://www.yr.no/place/Iran/Mazandaran/Mount_Damavand/long.html

سامیار هواشناس

کاربر ويژه

سلام سامیار عزیز

منتهی در نظر داشته باشید که در تصویر بالا مناطقی که پوشش ابر دارند میزان درصد پوشش برفشون مشخص نیست
با سلام چند سال پیش با اتوبوس از ارزروم میومدیم ایران تمامه مسیر کلا دشت های پوشیده از برف و کلا سفید بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جی اف اس یک اپدیت افتضاحی کرده که حتی یک قطره بارون هم واسه مشهد تا 72 ساعت آینده در نظر نگرفته

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ولی نیروی دریایی اپدیتش واسه فردا امیدوارکننده است:

Tau 024 ---- 700 hPa heights, Rel. Hum. [%], Vertical Velocity [Pa/s]
Tau 030 ---- 700 hPa heights, Rel. Hum. [%], Vertical Velocity [Pa/s]
Tau 036 ---- 700 hPa heights, Rel. Hum. [%], Vertical Velocity [Pa/s]
Tau 042 ---- 700 hPa heights, Rel. Hum. [%], Vertical Velocity [Pa/s]
Tau 048 ---- 700 hPa heights, Rel. Hum. [%], Vertical Velocity [Pa/s]

mohamad$

کاربر ويژه
ظاهرا بارش ماله البرز شمالیه بهمراهه جریانات شمالی و کاهش شدید دما

اره امسال البرز جنوبی که خیلی بد بوده فقط تو کل زمستون 13 بهمن نسبتا خوب بود که عکسای شمشک و گذاشتید . و 2400 متر تهران هم 40 سانت اومد . دیروز یکی از دوستان از طالقان عکس گذاشتن تو فروم نمیدونم دیدید یا نه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا