بوی برف هوای مشهد را در بر گرفته امیدوارم بارش برف از دقایقی دیگر شروع بشود.:گل:
من هم امید ورام دوست عزیز ولی روزهای اینده شرایط بهتری انشاءالله خواهیم داشت .
عاشق این برنامه منو تو هستم
می شود کمی بیشتر در بارهی این نقشه توضیح بدهید.:گل:
عاشق این برنامه **********هستم
)))
چه پير زني!!!
اونوقت پير زنهاي اينجا :خنده1:
البته مهرداد جان منطقی حساب کنیم ایران کشور کشاورزی نیست حالا تا یه حدی لازمه مخصوصا در نقاط مستعد کشت های بدون زیان . چون هر سال یه بلا و مصیبتی داریم که در نهایت هم به زیان بخش کشاورزیه.
در ارتباط با اين بخش صحبتت : " کشور ما تازه داره سد های عظیم میزنه ما اگه طبیعت و دستکاری نکنیم اونم با مهربون میشه " بايد بگم خوب چون خاورميانه در موقعيت خشك جهان واقع شده و از طرفي رشد روز افزون جمعيت باعث مي شه احتياجات و نياز ها براي منابع آبي كه تدريجا در حال كم شدن هم هست بيشتر بشه و چاره اي جز اين نيست تا همين مقدار اندك بارندگ هم در توي فصل بارش داريم ذخيره كنيم تازه اين ذخاير هم با تبخير شديد همراهه و از اين لحاظ اروپا اصلا قابل مقايسه با ما نيست.
" خداوند از خودکفایی یه ملت بیزار هستش چون خداوند که فقط شایسته بی نیازی هستش " من فكر نمي كنم خدا از توانايي هاي انسان ها بيزار باشه. مثال گندم رو زدي. با توجه به قوت غالب مردم ما گندم يه محصول استراتژيكه و ما توي سال هاي قبل خود كفا شديدم البته با روخداد خشكسالي هاي زنجيره اي از سال 86 به بعد ضربه شديد از ناحيه ديم خورديم كه ما رو از خود كفايي خارج كرد. ما مي تونيم توانايي هاي خودمون رو توي صنعت كشاورزي با پياده كردن طرح هاي جديد و پيش به سوي كشاورزي مدرن پيش رفت كنيم و از طريق صادرات درامد داشته باشيم.
البته مهرداد جان منطقی حساب کنیم ایران کشور کشاورزی نیست حالا تا یه حدی لازمه مخصوصا در نقاط مستعد کشت های بدون زیان . چون هر سال یه بلا و مصیبتی داریم که در نهایت هم به زیان تخش کشاورزیه.
ایران کشور صنعته فقط و فقط صنعت
این شبکه دچار فساد زیادی هست به شما پیشنهاد می کنم بجای دیدن این شبکه ،شبکه های ایرانی مانند ************* و شکبه های دیگر مانند
******* را نگاه کنید همین چند وقتپیش ایمیلی برایم آمد که در آن آمده بود که دو نفر از عوامل آنها ************ داشتند.:گل:
*********************************************8
البته مهرداد جان منطقی حساب کنیم ایران کشور کشاورزی نیست حالا تا یه حدی لازمه مخصوصا در نقاط مستعد کشت های بدون زیان . چون هر سال یه بلا و مصیبتی داریم که در نهایت هم به زیان بخش کشاورزیه.
ایران کشور صنعته فقط و فقط صنعت چون همه منابع صنعتی رو در اختیار داریم