• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
Buble_mov.gif

sinaet

متخصص بخش فوتبال
بوی برف هوای مشهد را در بر گرفته امیدوارم بارش برف از دقایقی دیگر شروع بشود.:گل:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
من هم امید ورام دوست عزیز ولی روزهای اینده شرایط بهتری انشاءالله خواهیم داشت .

انشا الله من هم امید وارم اگر برف بیاید شرایط بهتر خواهد شد اگر هم برف نیاید حکمتی در آن است شاید در روز های بعد برف سنگینی مارا خوشحال کرد. انشالله روز های آینده شاهد بارش برف خوب و عالی باشیم.:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
می شود کمی بیشتر در بارهی این نقشه توضیح بدهید.:گل:

دماي پتانسيل دمايي است كه وقتي يك بسته هوا با دماي T و فشار p به تراز فشاري1000 هكتوپاسكال به صورت بي دررو منتقل مي شود دماي آن به دمايي تغيير مي يابد كه به آن دماي پتانسيل مي گويند.

2-20.jpg

sinaet

متخصص بخش فوتبال
عاشق این برنامه **********هستم

این شبکه دچار فساد زیادی هست به شما پیشنهاد می کنم بجای دیدن این شبکه ،شبکه های ایرانی مانند *********** و شکبه های دیگر مانند
************* را نگاه کنید همین چند وقتپیش ایمیلی برایم آمد که در آن آمده بود که دو نفر از عوامل آنها ؟*************** داشتند.:گل:

پست ویرایش شد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

nojeana

کاربر ويژه

در ارتباط با اين بخش صحبتت : " کشور ما تازه داره سد های عظیم میزنه ما اگه طبیعت و دستکاری نکنیم اونم با مهربون میشه " بايد بگم خوب چون خاورميانه در موقعيت خشك جهان واقع شده و از طرفي رشد روز افزون جمعيت باعث مي شه احتياجات و نياز ها براي منابع آبي كه تدريجا در حال كم شدن هم هست بيشتر بشه و چاره اي جز اين نيست تا همين مقدار اندك بارندگ هم در توي فصل بارش داريم ذخيره كنيم تازه اين ذخاير هم با تبخير شديد همراهه و از اين لحاظ اروپا اصلا قابل مقايسه با ما نيست. 
" خداوند از خودکفایی یه ملت بیزار هستش چون خداوند که فقط شایسته بی نیازی هستش " من فكر نمي كنم خدا از توانايي هاي انسان ها بيزار باشه. مثال گندم رو زدي. با توجه به قوت غالب مردم ما گندم يه محصول استراتژيكه و ما توي سال هاي قبل خود كفا شديدم البته با روخداد خشكسالي هاي زنجيره اي از سال 86 به بعد ضربه شديد از ناحيه ديم خورديم كه ما رو از خود كفايي خارج كرد. ما مي تونيم توانايي هاي خودمون رو توي صنعت كشاورزي با پياده كردن طرح هاي جديد و پيش به سوي كشاورزي مدرن پيش رفت كنيم و از طريق صادرات درامد داشته باشيم.
 البته مهرداد جان منطقی حساب کنیم ایران کشور کشاورزی نیست حالا تا یه حدی لازمه مخصوصا در نقاط مستعد کشت های بدون زیان . چون هر سال یه بلا و مصیبتی داریم که در نهایت هم به زیان بخش کشاورزیه.
 ایران کشور صنعته فقط و فقط صنعت چون همه منابع صنعتی رو در اختیار داریم

sinaet

متخصص بخش فوتبال
البته مهرداد جان منطقی حساب کنیم ایران کشور کشاورزی نیست حالا تا یه حدی لازمه مخصوصا در نقاط مستعد کشت های بدون زیان . چون هر سال یه بلا و مصیبتی داریم که در نهایت هم به زیان تخش کشاورزیه.
ایران کشور صنعته فقط و فقط صنعت

کجای کشور ما کشاورزی نیست میری شمال سیر و پیاز برداشت می کنند می ری جنوب خرما و... و همینطور ایران کشوری چهار فصل هست شمال برف می آید جنوب بهار است و همینطور طعم و مزه ی محصولات ایران صد برابر محصولات اروپا و آمریکا و... بیشتر است:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
2_21_13_news_andrew_globaltempsnoaaviz.jpg

Global map showing the areas that were warmer than average (red) or cooler than average (blue) during the month of January.
Click on image to enlarge. Credit: NOAA.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
این شبکه دچار فساد زیادی هست به شما پیشنهاد می کنم بجای دیدن این شبکه ،شبکه های ایرانی مانند ************* و شکبه های دیگر مانند
******* را نگاه کنید همین چند وقتپیش ایمیلی برایم آمد که در آن آمده بود که دو نفر از عوامل آنها ************ داشتند.:گل:

حرف زدن در مورد اين موضوع در اين تاپيك درست نيست اما براي حسن ختام اين موضوع بايد عرض كنم اين خبر كذبه من ******** اون فرد رو ديدم و متوجه شدم ******** جعلي درست كردن و ********** اصلي نبود.

شبكه هر چي كه باشه ادم مي تونه از برنامه هاي خوب و علمي ش استفاده كنه، انسان عقل و اختيار داره.

البته انسان مختار هر جور دوست داره زندگي كنه و به نظر من در صورت درست بودن قضيه هيچ خدشه اي هم به شبكه وارد نم شه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

با دیدن تصویر بالا واقعا میشه درک کرد که طفلی این محسن واقعا حق داره که به قوچان میگه کویر!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sinaet

متخصص بخش فوتبال
*********************************************8

من یک مسلمانم و هم دینم را دوست دارم و هم کشورم را من به کوروش کبیر و حکومت های **************** بزرگ احترام زیادی می گذارم ولی دلیل نمی شود که دینم را ول کنم .اصلا هم ناراحت نیست که از پیامبر اسلام حرفی نمی زنند چون خود آن شبکه حتی به خدا هم اعتقادی ندارد و بی بند وباری های زیادی هم در آن شبکه وجود دارد من عاشق کوروش و هخامنشیان و ساسانیان و اشکانیان و.. هستم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
البته مهرداد جان منطقی حساب کنیم ایران کشور کشاورزی نیست حالا تا یه حدی لازمه مخصوصا در نقاط مستعد کشت های بدون زیان . چون هر سال یه بلا و مصیبتی داریم که در نهایت هم به زیان بخش کشاورزیه.
ایران کشور صنعته فقط و فقط صنعت چون همه منابع صنعتی رو در اختیار داریم

:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا