• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اتفاقا خوبه الان هوا صاف بشه بعد دمه صبح(ساعت 2 تا 3 ) هوا ابری بشه برف شروع بشه.

آبتین جان الان ابری و قرمزه ولی منظورم از آرام بودن؛نبود هیچگونه باد سردی{در کل بادی}است،البته اینا معیار نیستن برای رخ دادن بارش برف،ولی درکل خیلی هوا آرومه!!!!!:خنده1::خنده1:

saeed hh

کاربر ويژه
ای بابا امیر محسن کجایی الان چه موقع خراب شدن نت هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

کدخدا

کاربر ويژه
قم هم که تو چال اسکندرون بود !
انگار داره بارشای اونجا به اینجا هم میرسه
:19:

فدات:گل:

بارش ها تهرانم به زودی شروع میشه....
راستی میخواستم به جای گوجه بگم همونی که برای بمه افت نداره گفتم ناجوره با گوجه عوضش کردم :10:

محمد مرسی از گزارشت واقعا کارت درسته
از دسته اصغری کلی خندیدم عجب ریسکی کرده این حرفو زده

خواهش میکنم هومن جان
اصغری انگار چیزی زده بود :10:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خدا رو صد هزاران بار شکر داره بارش برف تو منطقه ما شدید میشه......:ایرانجمن::خنده1::شاد2:

فرودگاه مشهد هم ساعت 11 Light Snow گزارش کرده.

غرب مشهد اوضاع چه طوره؟؟ من فکر کنم این سامانه برای فرودگاه مشهد و منطقه ما از غرب شهر بیشتر بارش داشته باشه!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خدا رو صد هزاران بار شکر داره بارش برف تو منطقه ما شدید میشه......:ایرانجمن::خنده1::شاد2:

فرودگاه مشهد هم ساعت 11 Light Snow گزارش کرده.

غرب مشهد اوضاع چه طوره؟؟ من فکر کنم این سامانه برای فرودگاه مشهد و منطقه ما از غرب شهر بیشتر بارش داشته باشه!

تبریک آرش جان،التماس دعا!!!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
مرسی محمد جان. خیلی ممنون. امیدوارم به حق امام رضا همه خراسان بارش مطلوبی رو از این سامانه بگیرن که فکر کنم این اتفاق بیفته. در ضمن بارش هم نسبتا خوبه همراه با باد.

انشاالله،آخخخ،بهترین حرفو زدی{یا امام رضا}دمت گرم.

پسرخاله

کاربر ويژه
نمیدونم چرا حرفه اصغری رو باور کردم .:سوت:
امیدوارم صبح که بیدار شدیم منظره برفی ببینیم.:خنده1:
طاقتشو ندارم انتظار بکشم میرم بخوابم:احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

سرانجام نت ما هم وصل شد.

اینجا غرب مشهد داره از اون برفهای سفت کروی شکل و شکر مانند میباره و روی ماشینها رو هم یک لایه نازک برف گرفته.

رطوبت اشباع و وزش باد نسبتا شدید هم در نوع خودش خیلی جالب توجه بنظر میرسه

کدخدا

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز

سرانجام نت ما هم وصل شد.

اینجا غرب مشهد داره از اون برفهای سفت کروی شکل و شکر مانند میباره و روی ماشینها رو هم یک لایه نازک برف گرفته.

رطوبت اشباع و وزش باد نسبتا شدید هم در نوع خودش خیلی جالب توجه بنظر میرسه

تبریک امیر محسن جان همیشه خوش خبر باشی

صبح منتظر عکسای قشنگت هستیم :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انیمیشن مدل اسمبل

:زمستان::زمستان::زمستان: 12الی 48 ساعت آینده::زمستان::زمستان::زمستان:

1o3k8lnlcw066p37c9xk.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا