من تا بالاترین نقاطه حصارک رفتم ردیفه آخری که خونه ساختن!سامیار گفت . حصارک ارتفاعش کمتره نسبت به بالای سعادت اباد . ضمنا شدت بارش اصلا شمال غرب تهران نبوده
نمیدونم والا
میدونستم میرفتم سمته سعادت آباد ببینم چه خبره
من تا بالاترین نقاطه حصارک رفتم ردیفه آخری که خونه ساختن!سامیار گفت . حصارک ارتفاعش کمتره نسبت به بالای سعادت اباد . ضمنا شدت بارش اصلا شمال غرب تهران نبوده
از صبح بارش متناوب برف و باران با بارانیخزده تا الان داشتیم و الان بارش بصورت برفه و شدتش بد نیست، اما رگباریه و دوباره مطمئنن به برف و باران تبدیل میشه
البته شماله سعادت آباد مسلما ارتفاعش بیشتره اینجایی که من رفتم 1670 متر بودمن تا بالاترین نقاطه حصارک رفتم ردیفه آخری که خونه ساختن!
نمیدونم والا
میدونستم میرفتم سمته سعادت آباد ببینم چه خبره
خبر رسیده از شهروند سعادت اباد که برف داره سفید میکنه و شدید میباره . خبر لحظاتی قبله .
100 رحمت به ایران :زبون:اخبار گفته که در دو روز گذشته در ماگدبورگ 440 تا تصادف رانندگی بخاطر بارش برف باعث زخمی شدن 52 نفر و کشته شدن یک نفر شد.
نه!دما کمی پائین تر بود الان تمام شهر سفید شده بود!!
این ابر، ابر برفی هست، بارش بسیار ریز و البته زیاد هست و این مشخصه بارش برف خوبه که متاسفانه دانه های برف تا میان برسن به زمین آب میشن!
جالبتر این که ابر کاملا بصورت محلی رو تهران قرار گرفته و سمت غرب و جنوب کاملا آفتابی هست! بلاخره نوبت همگرائی تهران بعد از اون همه واگرائی رسیده!:شاد:
100 رحمت به ایران :زبون:
نه!
بیشتر مناطقه 1 تا 5 درگیره بارشن آرش
سلام علی عزیز
خیلی خوشحالم که منطقه شما بارشهای خوبی رو کسب کرده.
خدمت شما:
آپدیت : دوشنبه 7 اسفند 1391 ساعت 11:15 بامداد
بر اساس آخرین اطلاعات ماهواره های هواشناسی همزمان با نفوذ هوای پر فشار سرد شمالی در همین لحظه ابرهای متراکم و بارشزای حاصل ازسامانه جنوبی در حال گسترش در سطح استان و علی الخصوص شهر مشهد هستند پس بنظر میرسه که باید بر شدت بارشها در شهرمون افزوده بشه
بر اساس مدل ECMWF امشب ما در شهر مشهد شاهد بارش برف خواهیم بود:
انیمیشن بارش و فشار سطح دریا مدل جی اف اس
6 الی 21 ساعت آینده
آخرین تصویر ماهواره ای امروز
سلام بر دوستان عزیز
سرانجام پس از سپری شدن روزهای گرم- خشک و بی بارش در سطح کشور سامانه ای بارشزا از شب گذشته ، استانهای خراسان شمالی- جنوبی و رضوی رو تحت تاثیر خودش قرار داد.
سامانه ای که ما در حال حاضر باهش سر و کار داریم ، سامانه ای تلفیقی هست که در اون شاهد تلفیق رطوبت عرضهای جنوبی( کم فشار سودانی) و با هوای سرد و پر فشار عرضهای شمالی، از مشخصات بارزش هست.
مطابق با آخرین نقشه ها برای شهر مشهد ما در طول امروز دوشنبه شاهد ادامه بارش به شکل باران هستیم و این امیدواری وجود داره که از بعدازظهر امروز با نفوذ کامل پرفشار سرد شمالی و شمالی شدن جریانات بارش به شکل برف در غالب نقاط استانهای خراسان شمالی و رضوی فراگیر بشه.
سلام علی جان
یه خورده امید وجود داره