• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن جان خیلی ممنون از اطلاع رسانی خوبت

دوستان نقشه های cfs هم آپدیت شدند و باید عرض کنم آپدیت امشب بسیار عالی و فوق العاده بود.

شب همه دوستان عزیز خوش :گل:

سیبری

کاربر ويژه
اگه نصف اون بارش و سرمایی که برای آخر هفته بعد پیش بینی شده هم بیاد من از گناه زمستان 91 میگذرم و اونو می بخشم!

arak

New member
یک چیزی بذارم حال کنید

مشهد از 6 مارس به بعد:

WED 6
coperto.png
Overcast11.1°C19.1°C1.7mmSW 26 max 31
THU 7
snowshowers.png
Cloudy with Snow Showers-7.5°C-2.6°C30.6cmNNE 28 max 33
FRI 8
snow.png
Overcast with Snow Possible-8.8°C-4.3°C14.8cmNNE 13 max 17
SAT 9
mcloudy.png
Cloudy-11.8°C-2.3°C-NW 13 max 17
SUN 10
sunny.png
Clear-13.1°C5.3°C-S 6 max 9

سلام بر استاد امیر محسن،اگه ممکنه آدرسه این سایتو بذارید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ای بابا این نقشه ها نمیذارن آدم بخوابه

آپدیت جدید برای بامداد سه شنبه

پس بجنورد هم فردا صبح سفید پوش میشه:

x0tz19gj6ao8eb1fe6j.jpg

Amir Masoud

کاربر ويژه
لبیک امیر مسعود ، لبیک!
خدا روشکر قوچان پس از بارش متناوب بیش از 15 میل از حدود 1 ساعت پیش بالاخره سفید پوش شد

لبیک محسن گل من لبیک

بسیار بسیار تبریک ویژه عرض میکنم عزیزم.... زنده ه ه ه باااد قوچان پرچم دار صحرای سوزناک سیبری در شمال شرق ایران زمین!!!:گل::گل:

چاکر امیرمسعود عزیز

عزیزی بخدا،امیدوارم که فردا سورپرایز بشم!!!الان نیم ساعته که هوا ابری و قرمز و سرده،دما هم 0 درجه ست ولی چه فایده،باز هم توکل میکنم به بالا سریم،چرا که خودش میگه:متوکلان را دوست دارم!!!

خیلی این و اونور رفتم تو تخت خواب که خوابم ببره ولی نشد!!!!

محمد عزیز و دوست داشتنی سلام:گل:

من بهت قول میدم برف خیلی خوبی میاد بجنوورد ... کمی صبر کن ... دیگه همه چی مهیا شده.... به خدا این هیجانات زیبا و الهی از همش قشنگ تره... این بی قراری ها همه و همه خیلی زیبا هستن... برف هم میاد ، عشقت هم میاد غصه نخور برادر عزیز من:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب اینجا دوباره برف شروع شد ولی من دیگه چشمام باز نمیشه

شب بخیر دوستان عزیز:گل:

Fooladi

کاربر ويژه
چاکریم محسن جان
سعادت از ماست
اون fouladi که امروز آنلاین بوده من نبودم
دیدم روز که نمیام خودمو راحت کردم اینترنت شبانه همراه اول دارم ماهی سه تومن :خنده1:
آخر خسیس بازی

Fooladi

کاربر ويژه
جنگ آب شروع شد
کشاورزان خشمگین اصفهانی لوله انتقال آب از اصفهان به یزد را شکستند. این اقدام سبب جیره‌بندی آب در یزد شد. مردم یزد آب مصرفی خود را از تانکرهای آب نصب شده در میادین تهیه می‌کنند. ایران با بحران کمبود آب روبه‌روست.

يزد - خبرگزاري مهر: مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان يزد گفت: به دنبال وقايع رخ داده در طول مسير خط انتقالي آب به يزد، آب شرب از فردا در يزد جيره بندي مي شود. به گزارش خبرنگار مهر، علي اسلامي عصر شنبه در نشستي خبري اظهار داشت: با بروز مشكلاتي در مناطق سيان، غارنه و اژيه در اصفهان و تخريب تجهيزات انتقال آب به يزد توسط عده اي از معترضان اين مناطق، آب انتقالي از ديروز ظهر به روي يزد بسته شده و هم اكنون در حال استفاده از مخازن شهر هستيم. وي افزود: مخزن شحنه براي شهر يزد بسيار كم است و استفاده از آن شهر را با مشكلاتي مواجه مي‌كند به همين دليل در ميدان باهنر تانكر نصب شده و با اين اوصاف ناچاريم در نقاط مختلف شهر تانكر بگذاريم و مردم از اين طريق آب مصرفي خود را تامين كنند. اسلامي يادآور شد: استان يزد از نظر مخازن آب شيرين بسيار فقير است و با اين روند با مشكل جدي مواجه خواهيم شد.

اسلامي از مردم خواست تا در مصرف آب به طور جدي صرفه‌جويي كنند و پيش‌بيني مي‌شود از فردا آب در يزد جيره‌ بندي شود. مديرعامل شركت آب منطقه اي يزد نيز در اين نشست به تشريح وقايع رخ داده در خط انتقالي آب در مناطقي از اصفهان خبر داد و اظهار داشت:
روز جمعه چهارم اسفندماه مطلع شديم در منطقه سيان، غارنه و اژيه، عده‌اي از مردم به مسير خط انتقالي آب تعرض كردند و در كيلومتر 203 و 250 از اين خط در منطقه غارنه، خط و تجهيزات حوضچه پمپاژ آب را شكستند. وي ادامه داد: به دنبال اين اتفاق، از ساعت 12 روز گذشته، آب انتقالي به سمت يزد قطع شد زيرا با هجوم اين افراد، تاسيسات به شدت آسيب ديد و معترضان حتي اقدام به آتش زدن تجهيزات و تهديد به مرگ نگهبانان كردند.

مديرعامل شركت آب منطقه‌اي يزد بيان كرد: به دنبال اين امر، جلسه بحران با حضور معاونان استاندار و مديران آب استان يزد برگزار شد و دو تن از مسئولان به اصفهان سفر كردند تا اين موضوع را از اصفهان پيگيري كنند. غفوري يادآور شد: در اصفهان نيز با مديرعامل آب منطقه‌اي اصفهان، استاندار و جمعي از مسئولان اين استان تشكيل جلسه داده شد و قرار شد تا امنيت براي ترميم خط برقرار شود و جلسه بعدي به امروز موكول شد. وي ادامه داد: اما برخي معترضان اژيه با كسب اطلاع از اين موضوع به سمت ايستگاه پمپاژ4 حركت كردند و سيستم‌هاي كنترل خط و پمپاژ آب را آتش زدند و تجهيزات را تخريب كردند به نحوي كه اكنون امكان ورود به حوضچه كه در عمق هشت متري زمين است، وجود ندارد. غفوري با بيان اينكه نيروي انتظامي چهار ساعت بعد و آتش نشاني اصفهان نيز يك ساعت و نيم بعد از وقوع حادثه خود را به محل رساندند، عنوان كرد: آتش نشاني نيز نتوانست اطفاي حريق را به طور كامل انجام دهد و بسياري از تجهيزات در آتش‌سوزي از بين رفت. به گزارش مهر، هم اكنون كميته بحران در استانداري و آبفاي يزد مشغول فعاليت و تلاش براي رفع مشكل هستند. فردا نيز سه نفر از معاونان و مشاوران وزير به استان يزد سفر خواهند كرد تا اين موضوع را مورد بررسي قرار دهند.

pokerface

متخصص هواشناسی
فولادی عزیز یادمه شما یک مطلب راجع به تفسیر نقشه‌های هواشناسی در pt گذشته بودی،چرا دیگه فعالیت نمی‌کنید؟یادمه گفتید که تدریس هم می‌کنید

pokerface

متخصص هواشناسی
من رشته ام فیزیولوژی جانوریه ولی مثل شما علاقمندم

چه جالب،زیر شاخهٔ زیست شناسی‌ می‌شه دیگه،فیلد حیات وحش هم یکی‌ دیگه از علایق بنده هست، منم امسال امتحان برد دارم ،آخرش این فوروم کار دستم میده!

Fooladi

کاربر ويژه
آره زیست شناسی خوندم و علاقمند به نوروفیزیولوژی

فروم هواشناسی اعتیادیه واسه خودش. من فقط شب میام میگم زیاده دوستان دیگه که به عشق آب و هوا شبانه روز هستند نمیدونم چطوری به کار و زندگی شخصی میرسن؟ خدا قوت

ali.doosti

کاربر ويژه
آره زیست شناسی خوندم و علاقمند به نوروفیزیولوژی

فروم هواشناسی اعتیادیه واسه خودش. من فقط شب میام میگم زیاده دوستان دیگه که به عشق آب و هوا شبانه روز هستند نمیدونم چطوری به کار و زندگی شخصی میرسن؟ خدا قوت
فولادی جان تا گیرت اوردم این دریای سرخ کیتکونی به خودش میده؟ماه آخره دیگه...

Fooladi

کاربر ويژه
تو این موقع سال ناوه ها و پشته ها میان و میرن و بیدار شدن و خوابیدن طولانی مدت نداریم
فعلا نقشه امروز خبری نیست و پشته (پتو به قول شما دوستان) نفسشو بریده

37793094693115063855.png

ولی موقته. برا اوایل مارس شرایط الگوها بهتره و اگه شرایط دیگه مثل همگرایی و .... فراهم باشه و ناوه ای عمیقتر شکل بگیره بارندگی خواهیم داشت. ولی فعلا انتظار زیادی نداشته باش

12161572639234379275.png

اینم رطوبت 700

29731933850091902326.png

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا