• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
مرسی محسن جان. الان بارش برف تو مشهد خدا رو شکر با شدت مناسبی داره میاد و کم کم داره آسفالتا رو سفید میکنه و ارتفاع میگیره. هوا هم که واقعا سرده. تا حالا این سیستم فکر کنم زودترین فعالیتش رو تو مشهد داشته. تا ساعت 3 بامداد فرودگاه مشهد حدود 4 میلیمتر بارش گزارش کرده. وضع قوچان چه طوره؟؟

سلام آرش عزیز
قوچان رو تصویرش رو گذاشتم دما هم الان باید 4- باشه، ضمنا اگه 4 میل فرودگاه مشهد اومده که الان باید برف خوبی نشسته باشه مشهد ،دما هم که عالی بوده ، پس چرا میگی تازه داره سفید میکنه؟!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام داداشی
تبریک میگم عزیز و خدا رو هزار مرتبه شکر
قوچان الان قیامتیه ، بارش برف ، کولاک و سرمای شدید ، جهت بادشرقیه

خداروشکر که قوچان هم به اون چیزی که لایقشه{برف و کولاک و سرما}داره میرسه،الان بیرون رو نگاه کردم،کپ کردم!!!!!!!برف درشت و شدید!!!!ای جان!!!:شاد2::شاد2::شاد::شاد:

مثل بارون های دم اسبی میمونه!!!!!{البته از نوع برفش}

سیبری

کاربر ويژه
خداروشکر که قوچان هم به اون چیزی که لایقشه{برف و کولاک و سرما}داره میرسه،الان بیرون رو نگاه کردم،کپ کردم!!!!!!!برف درشت و شدید!!!!ای جان!!!:شاد2::شاد2::شاد::شاد:

مثل بارون های دم اسبی میمونه!!!!!{البته از نوع برفش}
بله خدا رو شکر داره دوباره به زمستون کولاکی و سرد خودش بر میگرده

هر کسی کو دور ماند از اصل خویش
باز جوید روزگار وصل خویش :خنده2:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام آرش عزیز
قوچان رو تصویرش رو گذاشتم دما هم الان باید 4- باشه، ضمنا اگه 4 میل فرودگاه مشهد اومده که الان باید برف خوبی نشسته باشه مشهد ،دما هم که عالی بوده ، پس چرا میگی تازه داره سفید میکنه؟!

سلام محسن جان. والا به نطرم یکی از دلایلش باید وزش باد باشه. البته الان روی درختا برف نسبتا خوبی نشسته و آسفالتا هم کامل 2 3 سانت برف دارن. الان برف ریز و نسبتا شدیدی میاد.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
با وجود رفت و آمد ماشین ها،به علت بارش شدید برف؛آسفالت ها هم سفیدپو شدند،اگه این برف تا 2 ساعت دیگه بیاد،مطمئنم که بیش از 20سانت خواهد نشست،هرچی بگم از شدت و خوب باریدنش کم گفتم خداوکیلی.

سیبری

کاربر ويژه
دوستان من باید برم سرکار ، البته سعی میکنم مرخصی بگیرم!
خیلی ستمه تو چنین هوایی زیر سقف و پشت میز باشی!:خنده2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان و تبريك به تمام دوستاني كه در شهرشون بارون و برف داشتن يا دارند.در مركز مشهد تقريبن 5 سانت برف باريده ولي برف خيلي ريزه و به نظرم داره شدت ميگيره

ali.doosti

کاربر ويژه
بارش آخرالزمانی باران...کلمه ای واسه وصفش ندارم فقط کافیه 10 ثانیه زیرش باشی که یه دوش کامل گرفته باشی...با این وضع هرساعت10 م.م حداقل میاد!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و صبح همه دوستان عزیز به خیر و شادی

به محسن عزیز از قوچان و محمد عزیز از بجنورد به خاطر بارش زیبای برف در شهر و دیارشون تبریک میگم.:گل:

طبق آخرین اخبار دریافتی ، ارتفاع بارش برف در سرخس به بیش از 10 سانتیمتر رسیده در حال حاضر

غرب مشهد هم برف ریزی که از دیشب میبارید همچنان در حال بارش هست:

hfwkfm4wuhyean8pyz7u.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام و صبح بخیر ساعت 6 صبح هستش از 12شب به بد اینجا یه دم داره میباره با شدت خوب بعضی وقتا هم شدید میشد خوب بارید خدایی الان دمای مهراباد 2هستش وزش باد هم داریم به نظر هوای سرد هوای سرد تازه داره میریزه رو تهران

درود سعید جان در واقع از این ساعت به بعد باید منتظر برف بود...

imboeing

کاربر ويژه
سلام !

تبريك به همه دوستاني كه بارش برف رو ديدن

دما در رشت پايين بيا نيست متاسفانه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کرج هم ظاهرا داره برف میاد:

The report was made 55 minutes ago, at 03:00 UTC
Wind 33 km/h from northwest
Temperature -1°C
Humidity 100%
Pressure 1018 hPa
Visibility 1000 m
Few clouds at a height of 762 m , Cumulonimbus.
Few clouds at a height of 914 m
Overcast at a height of 2134 m
light snow

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام.و صبح بخیر خدمت امیرمحسن عزیز...
تبریک می گم.استاد هم چنین به کل خراسان خوش نقش که از دیشب خداروشکر برفوتجربه کردن...دوستان تهرانی گزارش جدید چی دارید؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام.و صبح بخیر خدمت امیرمحسن عزیز...
تبریک می گم.استاد هم چنین به کل خراسان خوش نقش که از دیشب خداروشکر برفوتجربه کردن...دوستان تهرانی گزارش جدید چی دارید؟

سلام و درود خدمت علی عزیزم

خیلی ممنون . من هم بارشهای قابل ملاحظه در استان تون رو تبریک عرض میکنم خدمت تون.

امیر محسن چرا برف ریزه امکان داره درشت بشه

احتمالا در ساعات پیش رو درشت تر خواهد شد ولی از قدیم گفتند برف درشت زود وای میسته و برف ریز پشت داره:شاد:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا