• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمدجان
فکر کنم بارشها داره جدی میشه
امیرمحسن هم از صبح 2 یا 3 بار وبلاگش رو آپدیت کرده :تعجب2:که طبق تجربه نشونه خوبیه :خنده1:

درود بر جناب مهندس

جدا دو یا سه بار آبدیت کردن وبلاگشونو؟؟؟!!!اوه اوه!!!پس برف بالای 20 سانت رو شاخشه!!!100درصد نشونه ی خوبیه!!بنظر من بنده ی حقیر هم بارش ها به همین اندازه خواهد بود و چیزی که یکم نگران کننده یه دیررسیدن سرماست!!!امیدوارم در آبدیت های بعدی این مشکل هم مرتفع بشه:گل:،فکر کنم سهم بارشی مشهد بیشتر از قوچان و بجنورد و نیشابور و سرخس و تربت باشه.

rahsazan

کاربر ويژه
درود بر جناب مهندس

جدا دو یا سه بار آبدیت کردن وبلاگشونو؟؟؟!!!اوه اوه!!!پس برف بالای 20 سانت رو شاخشه!!!100درصد نشونه ی خوبیه!!بنظر من بنده ی حقیر هم بارش ها به همین اندازه خواهد بود و چیزی که یکم نگران کننده یه دیررسیدن سرماست!!!امیدوارم در آبدیت های بعدی این مشکل هم مرتفع بشه:گل:،فکر کنم سهم بارشی مشهد بیشتر از قوچان و بجنورد و نیشابور و سرخس و تربت باشه.

مخلصم محمدجان
ما که نفهمیدیم چرا وقتی همه جا برف های سنگین میاد مشهد یا نمیباره یا خیلی خفیف میباره اما در مواردی مثل برف اسفند85 یا اگه اشتباه نکنم برفهای اسفند پارسال بارشهامون بیشتر از بقیه شهرهای استان بود
یا مثلا سال 86 یا 83 که برای خیلی نقاط کشور پر برف بوده برای مشهد برفهای سنگینی نباریده

محمد بجنورد

کاربر ويژه
مخلصم محمدجان
ما که نفهمیدیم چرا وقتی همه جا برف های سنگین میاد مشهد یا نمیباره یا خیلی خفیف میباره اما در مواردی مثل برف اسفند85 یا اگه اشتباه نکنم برفهای اسفند پارسال بارشهامون بیشتر از بقیه شهرهای استان بود
یا مثلا سال 86 یا 83 که برای خیلی نقاط کشور پر برف بوده برای مشهد برفهای سنگینی نباریده

به نکته ی قابل تاملی اشاره کردی محمدرضا جان،جدا چرا اینطوریه؟؟؟!!!:نمیدونم::نمیدونم::فکر::فکر:،درعوض بجنورد هرجایی که برف سنگین بیاد و نیاد و کل کشور هم زیر برف بره،باز هم زور خودشو بزنه 10 سانت بیشتر نمیاد!!!:خنده1:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
امیدوارم هفته ی دیگه دوباره همچین عکسایی استاد عزیز بگیرن!!!!

znlnqkfdkmfynf40em1m.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
به نکته ی قابل تاملی اشاره کردی محمدرضا جان،جدا چرا اینطوریه؟؟؟!!!:نمیدونم::نمیدونم::فکر::فکر:،درعوض بجنورد هرجایی که برف سنگین بیاد و نیاد و کل کشور هم زیر برف بره،باز هم زور خودشو بزنه 10 سانت بیشتر نمیاد!!!:خنده1:
واقعا بجنورد بارش برفش اینطوریه؟چون من همیشه فکر میکردم که بجنورد از مشهد پر برفتر باشه

rahsazan

کاربر ويژه
امیدوارم هفته ی دیگه دوباره همچین عکسایی استاد عزیز بگیرن!!!!
خوبه وقتی برف میاد امیرمحسن و بقیه دوستان میرن تو کوه و ... عکس میگیرن، منم از تو کوچمون عکس میگیرم:خنده1: تازه اگه خیلی بخوام جهاد کنم میرم با ماشین و از سطح شهر عکس میگیرم

محمد بجنورد

کاربر ويژه
واقعا بجنورد بارش برفش اینطوریه؟چون من همیشه فکر میکردم که بجنورد از مشهد پر برفتر باشه

دقیقا همین طوریه که گفتم،واللا تا 10-15سال پیش برفای خیلی سنگینی میومده،بطور مثال یه بار معلم جغرافیامون تعریف میکرد از برفای بجنورد و میگفت:یه بار که بجنورد برف اومده بود از ساعت 12ظهر تا 4 بعد ازظهر{تو 4ساعت}سه بار پشت بوم رو پار کردم!!!میگفت تو 4ساعت بالای 1متر برف بارید!!!میگفت 3 روز پست سر هم برف سنگین داشتیم،ولی از بدشانسی من 1 دهم اون برفا هم نمیاد!!!:گریه::گریه:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خوبه وقتی برف میاد امیرمحسن و بقیه دوستان میرن تو کوه و ... عکس میگیرن، منم از تو کوچمون عکس میگیرم:خنده1: تازه اگه خیلی بخوام جهاد کنم میرم با ماشین و از سطح شهر عکس میگیرم

شما هم مثل منی!!!شایدم من مثل شمام1!!!:خنده1:،خیلی عاشق برفیم ولی وقتی میاد زیاد تحویلش نمیگیریم!!!!آواز دهل از دور خوش است...

محمد بجنورد

کاربر ويژه
عجب عکسیه!!!!خیلی خوشم میاد ازش!!!دم استاد گرم با این عکاسیشون،البته شاید این عکس مال خودشون نباشه!!!چون پایینش ننوشته امیرمحسن!!!در هر صورت منبعش وبلاگ ایشونه.

j559u7d9njje29yjvdb.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عجب عکسیه!!!!خیلی خوشم میاد ازش!!!دم استاد گرم با این عکاسیشون،البته شاید این عکس مال خودشون نباشه!!!چون پایینش ننوشته امیرمحسن!!!در هر صورت منبعش وبلاگ ایشونه.

j559u7d9njje29yjvdb.jpg

سلام محمد جان

اتفاقا این عکس رو هم خودم گرفتم . منتهی اون شب دیگه اینقده عکس گرفته بودم و مارک کرده بودم از خیر این یکی گذشتم . چون نرم افزار نداشتم و تو محیط paint اینکار رو میکردم سخت بود ولی الان با نرم افزار در کمتر 3 سوت با یک کلیک 1000 تا عکس رو هم مارک و هم resize میکنم و خیالی نیست از این بابت:خنده1:

Fooladi

کاربر ويژه
فردا باید با خانواده برم دل طبیعت. با این هوا فصل خوبیه برا گردش
برم زورکی بخوابم. شب خوش

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام محمد جان

اتفاقا این عکس رو هم خودم گرفتم . منتهی اون شب دیگه اینقده عکس گرفته بودم و مارک کرده بودم از خیر این یکی گذشتم . چون نرم افزار نداشتم و تو محیط paint اینکار رو میکردم سخت بود ولی الان با نرم افزار در کمتر 3 سوت با یک کلیک 1000 تا عکس رو هم مارک و هم resize میکنم و خیالی نیست از این بابت:خنده1:

چاکر استاد،سلام

:خنده1::خنده1::خنده1:،من که قبول و باور نمیکنم 1000تا عکس رو بشه هم مارک وهم ری سایز کرد اونم سه سوته!!!باید هفته ی دیگه خودتونو نشون بدینو عکس های متعددی از بارش سنگین برف مشهد بذارین!!قبوله؟؟!!!:خنده1::توافق::توافق:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش برف تا 186 ساعت آینده:

13030806_2_2812.gif

فریمهای بارش سنگین برف در محدوده مشهد و قوچان:
13030700_2_2812.gif

13030706_2_2812.gif

13030712_2_2812.gif

Amir Masoud

کاربر ويژه

سلام محمد جان

سلام امیر محسن عزیز شبت بخیر...

خب دیگه فک کنم با این وضعیت نقشه ها و تفاسیر خودت مشهد میره برای برف 25بالای سانت به امید خدا...:شاد:

با این چیزیایی که امروز برای اردبیل خاطر نشان شدی ، به نظرت آیا اردبیل 20 سانت برف میاد؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

تازه از بیرون رسیدم،به داداشم گفتم 6روز هفته رو غذای خونه میخوریم{خداوکیلی هیچی هم دست پخت خونه و مادر نمیشه!!!}امشبو بریم بیرون،ساعت 11:30بود و این موقع شب بجنوردی ها همه خوابن!!وارد رستوران که شدیم دیدیم باید صف وایستیم واسه تهیه ی فیش!!!اصلا من و داداشم یه لحظه این طوری شدیم!::تعجب2::تعجب2:،با کلی پرس و جو و اینورواونور فهمیدیم که اشخاص مورد نظر بجنوردی نیستنو و تهرانی و مشهدین!!!واسه کنسرت بهنام صفوی اومده بودن!!!که ما نرفتیم!!!!خب دوستان،چه خبرا؟؟؟خداروشکر باز هم بارش های خوبی واسه مشهد و قوچان و شاید بجنورد!!!در نظر گرفته شده.خدا را شکرگزاریم:گل:

سلام ممل

واي چه حوصله اي

اين همه راه براي كنسرت !!!! :تعجب2:

24 ساعت توي سالن برج ميلاد كنسرت هست حيف پول. قسمت معمولي سالن نفري 60.000 تومنه :سکوت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا