• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرمحسن جان
یکی از حساس ترین نقاط در بحث مدیریت زمستانی راهها پل ها و قوسها هستند . تا اونجایی که من خبر دارم دیشب از ساعت 11 شب تا 4 صبح محورهای اصلی و تقاطعها رو محلول پاشی کردن و برفروبی هم ساعت 4 شروع شده منتها حجم بارش بحمدلله زیاده و البته در شرایط ترافیک مشکلات هم بیشتر میشه مثلا یکی از موارد میتونه دیر رسیدن خودروهای برفروب به محل پلها باشه
البته هنوز هم سیستم های ما اونقدر چابک نیستن مثلا این لینک رو ببینید
http://www.boschung.com/index.php?id=317&L=1
این سامانه خودکار پاشش ضدیخ FAST هست که در چنین شرایطی ضدیخ رو روی مسیر میپاشه .

سلام محمد رضا جان

خیلی ممنون از اطلاعات و لینک خوبی که ارائه دادید. جالب بود من خبر نداشتم اصلا

mohamad$

کاربر ويژه
بارش مهراباد 5 میلیمتر . شمال تهران فکر نکنم همون 5 میلی هم اومده باشه . الان اینجا شدت بارش در حد ابعاد نانو هست . حتی در حد همون اپدیت اخری نروژ هم نیومد

کاشان 11 میلیمتر

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود مجدد بر دوستان عزیزم

از شدت بارش برف متاسفانه در بجنورد کاسته شده،امیدوارم که دوباره شدید بشه،که بنظر منطقی نمیاد این امر،فکر میکنم بارش خوب ما در همین ساعاتی که گذشت اتفاق افتاد،نظر اساتید چیه؟؟

درضمن برفا هم دارن آب میشن:گریه::گریه::گریه:

علی هواشناس

کاربر ويژه
casia3.24hr.png

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بارش اینجا بسیار شدیده:شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام خدمت همه دوستان :95:
وایییییی تهران از دیروز داره بارون میاد :13:
الان هم خیلیییی تاریکه هوا! نمیدونم چرا این هوا منو یاد فصل پاییز میندازه به جای زمستون :خنده2:
امیدوارم روز خوبی رو پیش رو داشته باشید دوستان ایران انجمن :گل:

mohamad$

کاربر ويژه
اینطور که به نظر میاد اکثر کشور بارش ها خوب بوده و فقط تهران و برخی شهرای اطرافش جالب نبوده .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین اطلاعات عددی جی اف اس برای شهر مشهد

دمای هوا قراره تا 17- هم برسه

این یعنی زمستان 86 در مشهد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

bdckbpglvq0s5ebl4.jpg

کدخدا

کاربر ويژه
درود

تبریک به دوستانی که بارش امروز و دیروز تجربه کردن اینجا همچنان میبارد گاهی با برف همراه میشه...

مقدار بارش قم چند میل بوده؟کجا ثبت شده؟سازمان هنوز به روز نکرده امارشو

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا