• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
راستی شنیدم علی از تبریز مشکل روحی پیدا کره بد نیست خبری ازش بگیریم من پیام دادم جواب نداد:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن جان مدل CMC آبدیت نشد؟؟؟

چرا آرش جان

تقدیم:

13030912_2_0312.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد این ابره سمت سمنان و تهران و دیدی ؟ الان دقت کردم به نظر زیاد شبیه ابر زلزله نیست چون از یه نقطه میزنه بیرون و ابر کاملا خطی هم نیست . نظرت چیه ؟

هنوز نمي تونم نظر قطعي بدم بايد تصاوير جلوتر برن تا بشه در مورد ماهيت ابر قضاوت كرد تشخيص نوع ابر طبيعي با غير طبيعي كار آسوني نيست. اما مهم ترين ويژگي ابرهاي زلزله ثابت بودن منبع توليد اونها در سري زمان هست يعني با گذشت زمان نقطه شروع ابر ثابت بوده و تغييري نمي كنه. ويژگي ديگه كه البته در تمام اوقات ممكنه وجود نداشته باشه جهت حركت ابر خلاف جريان عمومي حاكم بر جو. مثلا د منطقه ما ابرهاي طبيعي از غرب به شرق ميرن ابر زلزله ممكنه خلاف جهت يا جهات ديگه هم حركت كنه.

نكته ديگه اينكه مدت دوام و اندازه و طول ابر تعيين كننده عمق تنش و گرماي گسل مسبب خواهد بود. هر چه ابر قطور تر و درازتر و مدت بيشتري رويت بشه نشان از قدرت بالاي زلزله قريب الوقوع خواهد بود.

محمد جان شما عكس ابر زلزله بلده مازندران رو خواستي الان برات ميزام.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب دوستان من باید فعلا برم

ولی عرض کنم خدمت تون که غرب مشهد در حدود 2 ساعتی هست که هوا سرد- شدیدا مرطوب و البته گرفته و بسیار مه آلود هست.

وقتی نفس عمیق میکشی بوی رطوبت و هوای تازه شادابت میکنه:گل:

ماهان.

کاربر ويژه

قربون این پرفشارهای مهاجر برم که فقط از دست اون برمیاد که شمال همون نیمچه برفابه رو بباره. من از همون اول طرفدار پرفشار مهاجر اروپایی بودم. پرفشار سیبری که بدرد لای جرز هم نمی‌خوره. یا پشته درست می‌کنه یا بدقلقه و بارشش کمه!

سیبری

کاربر ويژه
آپدیت امشب نروژ بیشترین برف خراسان رو برای مناطق سرولایت نیشابور ، شمال قوچان و چناران در نظر گرفته با 80 میل برف!!!!!
چکنه ، علی بلاغ ، یدک ، لالو ، گاش ، باجگیران و...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا