• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرمحسن جان
همچین کم هم نیست
تجمعی حدود 55 میلیمتر بیشتر میشه

آره محمد رضا جان

من دقت نکرده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واسه مشهد هم خیلی زیاد زده خصوصا تو غرب مشهد از 40 میلی متر بیشتره

دقیقا همون مدل سی ام سی رو اینجا تو سایتشون کپی کردند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ali.doosti

کاربر ويژه
امیرمحسن ناوه ای چیز جدیدی در حال شکل گیری نیست؟طرفای عراقو عربستانو میگم؟
فولادی عزیز این سایت واس مارو نداره؟ظهر پرسیدم کسی ج نداد...میشه آدرسشو بدید لطفا؟چون واس ماهم GFS خوب زده بود تا ظهر...:گل:

rahsazan

کاربر ويژه

آره محمد رضا جان

من دقت نکرده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واسه مشهد هم خیلی زیاد زده خصوصا تو غرب مشهد از 40 میلی متر بیشتره

دقیقا همون مدل سی ام سی رو اینجا تو سایتشون کپی کردند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

قوچان که میترسم برم راه بسته بشه باید بیام سمت غرب مشهد یکم برف سنگین ببینم!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سیلام علیکم

آپدیت جدید فورکا برای فرودگاه مشهد:

meteogram.php

اینم واسه محله امیر محسن شون اینا:خنده1:

79obxsf4sce4fu53akl.jpg

:شاد2::شاد2::شاد2:

من درست حساب کردم یک چیزی در حدود 45 میلیمتر بارش زده دیگه درسته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:زمستان::135:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن ناوه ای چیز جدیدی در حال شکل گیری نیست؟طرفای عراقو عربستانو میگم؟
فولادی عزیز این سایت واس مارو نداره؟ظهر پرسیدم کسی ج نداد...میشه آدرسشو بدید لطفا؟چون واس ماهم GFS خوب زده بود تا ظهر...:گل:

سلام علی جان

چرا اتفاقا نقشه های امشب یک سامانه بارشی دیگه رو برای بعد از این سامانه پیش بینی کرده بودند که رطوبتش هم از دریای سرخ بود ولی راستش من هنوز رو اون هیج بررسی خاصی انجام ندادم. دیگه داره سرم سوت میکشه.

arak

New member
خرم آباد
33499969478096892114.gif

اما هواشناسی نروژ اینو میگه:

62667054040557179784.jpg
این نروژ زیادی شر و ور می گه،در عرض چند ساعت میبینی 50 میلش میشه 5میل!برا شهر ما وقتی خوب پیشبینی می کنه،افتضاح می یادوقتی بد پیشبینی میکنه ،زیاد میاد.تو پاییز امسال یه بار برا اراک زیر 1میل پیشبینی کرده بود،بالای 20میل اومد!:خنده1:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
واي واي

خدايا تا كجا مي خواد پيش بره

زلزله اي دقايق پيش به بزرگي 4.2 ريشتر با حداكثر موج 4.9 ريشتر رويداد !!!! پس از اون فوران پسلرزه ها به راه افتادن :تعجب2:

ali.doosti

کاربر ويژه

سلام علی جان

چرا اتفاقا نقشه های امشب یک سامانه بارشی دیگه رو برای بعد از این سامانه پیش بینی کرده بودند که رطوبتش هم از دریای سرخ بود ولی راستش من هنوز رو اون هیج بررسی خاصی انجام ندادم. دیگه داره سرم سوت میکشه.

سلام به گل گلاب فروم...خواهش میکنم عزیز همین خبر برای امیدواریم از زبانش ما کافیه...دست گلت درد نکنه:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
دوستان از خواب ترکیدم!یه نفر آدرس سایت فولادیو میده لطفا امشب ببینم چی شده آخرش؟آخه نروژو یه ماهیه قبول ندام!

rahsazan

کاربر ويژه
ورزقان
مخلص محمد رضای عزیز
سلام امیرجان
آقایی
این همکارای سازه ای، زلزله ای و ژئوتکنیکی ما، همونطور که ما از طوفان و برف و ... ذوق میکنیم از زلزله ذوق میکنن
حقیقتش منم زمانی که درسهای سازه ای و زلزله و زمین شناسی داشتم سالها پیش خیلی ذوق میکردم یه جا که زلزله میشد:خجالت2::سوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان مشهدی

جی اف اس چه آپدیت خوفی کرده . همچین بارش مشهد و نیشابور و قوچان رو زیاد کرده که نگو نپرس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بارش غرب و خصوصا جنوب غرب کشور هم زیاد شده

ali.doosti

کاربر ويژه
فولادی جان بت یه ذره خطای تاثیر نگذار همینه....
خیلی از شما ممنونم...
همه شمارو به خدا میسپارم و از اینکه اینقدر امروز سوال پرسیدم عذر میخام...:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا