• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir tehranpars

کاربر ويژه
مملی یا on شو یا اینکه بگو پنجشنبه دماوند چند سانت میاد ؟
چهارشنبه پنجشنبه دماوندم !
آخجون تو جاده گیر میکنم ، چه حالی بده !:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این مدل ECM عجب آپدیت توپی کرده واسه غرب مشهد و در چند فریم پیک بارشها رو در منطقه ما لحاظ کرده که همین این یکیش رو خیلی دوست دارم.

یعنی اگه محقق بشه غرب مشهد پنجشنبه شب از شدت بارش برف میترکه!!!!!!!!!!!!!!!!!

واسه همینه که میزان بارش فرودگاه با منطقه ما متفاوت هست

2zzu8kkwu3ptqt4erdoh.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
این مدل ECM عجب آپدیت توپی کرده واسه غرب مشهد و در چند فریم پیک بارشها رو در منطقه ما لحاظ کرده که همین این یکیش رو خیلی دوست دارم.

2zzu8kkwu3ptqt4erdoh.jpg

سلام امیرمحسن جان
کلا بارش برف شما با همه جا متفاوت هست
اینجوری که شما دارین پیش میرین فکر کنم جمعه صبح مردم سایر مناطق مشهد باید بیان برای نجات شما:غش2:

amir tehranpars

کاربر ويژه
اگه یه نمه این پشته دشت لوت قوی بشه ؛هسته بارشها به شمال خراسان و تهران شیفت میکنه !:خنده1:

navid-mashhad

کاربر ويژه
فکر میکنم سواحل شمالی و همینطور مناطق کویری ایران.

درسته آرش جان اونجا ها هم اختلاف دماهای ناگهانی و خفن رخ میده که مکانیزم و دلیلش مثل سرخس هست
اما فکر نکنم در سواحل خزر و حتی در شهرهای کویری هم 44 درجه اختلاف دما رخ بده در عرض 3-4 روز
در ضمن این سرخس تا به حال +50 ( خرما پزون جنوب ) و -32 ( چله زمستون آذربایجان ) رو به خودش دیده
به نظر من که جای خوبی برای زندگی نیست !!! گرمای ظهرهای تابستونش با خوزستان یکیه با عرض جغرافیایی 37 شمالی !!!

mohamad$

کاربر ويژه
مملی یا on شو یا اینکه بگو پنجشنبه دماوند چند سانت میاد ؟
چهارشنبه پنجشنبه دماوندم !
آخجون تو جاده گیر میکنم ، چه حالی بده !:خنده1:

طبق اکیودر شهر دماوند 12 تا 20 سانت

Rain from Wednesday morning until Wednesday evening, when it will change to snow and accumulate 12-20 cm before ending Thursday afternoon

http://www.accuweather.com/en/ir/damavand/211304/weather-forecast/211304

نروژ هم بدک نزده

http://www.yr.no/place/Iran/Teheran/Damāvand/long.html

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرمحسن جان
کلا بارش برف شما با همه جا متفاوت هست
اینجوری که شما دارین پیش میرین فکر کنم جمعه صبح مردم سایر مناطق مشهد باید بیان برای نجات شما:غش2:

محمد رضا جان

آپدیت فورکا واسه کوچه ما رو ببین. یعنی مقیاسش شده مثل قوچان!!!!!!!!

میشه واسم بشمری چند میلیمتر بارش داریم چون من داره سرم سوت میکشه.

خدایا دارم دیوونه میشم. محمد رضا جان کمک کن:

lo6qoqqwwl8it7a6xtu7.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
درسته آرش جان اونجا ها هم اختلاف دماهای ناگهانی و خفن رخ میده که مکانیزم و دلیلش مثل سرخس هست
اما فکر نکنم در سواحل خزر و حتی در شهرهای کویری هم 44 درجه اختلاف دما رخ بده در عرض 3-4 روز
در ضمن این سرخس تا به حال +50 ( خرما پزون جنوب ) و -32 ( چله زمستون آذربایجان ) رو به خودش دیده
به نظر من که جای خوبی برای زندگی نیست !!! گرمای ظهرهای تابستونش با خوزستان یکیه با عرض جغرافیایی 37 شمالی !!!

سرخس واسه تاثیر هوای سرده که اینطوری میشه ولی بیابونای داخلی به خاطر اختلاف دمای شب و روزه

rahsazan

کاربر ويژه

محمد رضا جان

آپدیت فورکا واسه کوچه ما رو ببین. یعنی مقیاسش شده مثل قوچان!!!!!!!!

میشه واسم بشمری چند میلیمتر بارش داریم چون من داره سرم سوت میکشه.

خدایا دارم دیوونه میشم. محمد رضا جان کمک کن:

lo6qoqqwwl8it7a6xtu7.jpg

فکر کنم با اون ریزه های آخرش 70 تا بشه:تعجب2:
اگه میدونی اونجا گیر میکنی که بیا خونه ما چون ما تو منطقه آبی هم نیستیم:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فکر کنم با اون ریزه های آخرش 70 تا بشه:تعجب2:
اگه میدونی اونجا گیر میکنی که بیا خونه ما چون ما تو منطقه آبی هم نیستیم:خنده1:

وای خدا نمیدونم چی بگم.

یعنی میگی همچین چیزی محقق میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا باید فرار کنیم از اینجا بریم به این وضعیت.

حالا فهمیدی واسه چی به قول تو در وبلاگم اون اخطاریه رو با اینهمه ریسک بالا زدم داداش:خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه

وای خدا نمیدونم چی بگم.

یعنی میگی همچین چیزی محقق میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا باید فرار کنیم از اینجا بریم به این وضعیت.

حالا فهمیدی واسه چی به قول تو در وبلاگم اون اخطاریه رو با اینهمه ریسک بالا زدم داداش:خنده1:

حالا فهمیدم رئیس که چرا اون اخطاریه رو زدی و چرا تو اون منطقه خونه گرفتی:خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 14/12/1391 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسی آخرین نقشه ها و تصاویر ماهواره هواشناسی نشان می دهد ،امواجی با طول موج کوتاه به تناوب از روی استان خراسان رضوی عبور می کند که پیامد آن در بعضی ساعات در سطح استان افزایش ابرناکی ، وزش باد ( در پاره ای نقاط وزش باد نسبتاً شدید ) و در برخی نقاط بارشهای پراکنده بیشتر بشکل باران پیش بینی می شود . اما سامانه ای بارشزا از فردا از سمت شمال غرب وارد کشور می شود که از روز چهار شنبه استان مارا تحت تاثیر خود قرار خواهد داد .که در این روز با ریز ش هوای سرد از عرضهای شمالی تا اواخر هفته جاری باعث کاهش محسوس دما و بارش برف و باران در سطح استان خواهد شد. بر این اساس: پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
دوشنبه 14/12/1391
سه شنبه 15/12/1391
چهارشنبه16/12/1391

نواحی شمالی
صاف تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی ، در پاره ای نقاط گاهی با وزش باد نسبتاً شدید ، در اواخر وقت افزایش ابربا احتمال رگبار پراکنده در نواحی شمال غربقسمتی تا نیمه ابری در برخی نقاط همراه با مه رقیق صبحگاهی توأم با وزش باد نسبتاً شدید ، بتدریج افزایش ابر همراه با بارش پراکندهقسمتی تا نیمه ابری در برخی نقاط همراه با مه رقیق صبحگاهی توأم با وزش باد نسبتاً شدید و بارش برف و باران
نواحی مرکزی
صاف تا قسمتی ابری در برخی نقاط همراه با مه صبحگاهی گاهی با وزش باد نسبتاً شدید، در اواخر وقت افزایش ابرقسمتی تا نیمه ابری در برخی نقاط همراه با مه رقیق صبحگاهی توأم با وزش باد نسبتاً شدید ، بتدریج افزایش ابر با احتمال بارش پراکندهقسمتی تا نیمه ابری در برخی نقاط همراه با مه رقیق صبحگاهی توأم با وزش باد نسبتاً شدید ، بتدریج افزایش ابر همراه با بارش برف و باران توام با رعدوبرق
نواحی جنوبی
صاف تا قسمتی ابری در برخی نقاط همراه با مه صبحگاهی ، گاهی با وزش باد نسبتاً شدید ، در اواخر وقت افزایش ابرقسمتی تا نیمه ابری در برخی نقاط همراه با مه رقیق صبحگاهی توأم با وزش باد نسبتاً شدید ، بتدریج افزایش ابرقسمتی تا نیمه ابری در برخی نقاط همراه با مه رقیق صبحگاهی توأم با وزش باد نسبتاً شدید ، بتدریج افزایش ابرهمراه با رگبار و رعد وبرق
شهرستان
مشهد
صاف تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی ، در اواخروقت افزایش ابر توأم با وزش بادقسمتی تا نیمه ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی توأم با وزش باد نسبتاً شدید ، بتدریج افزایش ابر با احتمال بارش پراکندهقسمتی تا نیمه ابری در برخی نقاط همراه با مه رقیق صبحگاهی توأم با وزش باد نسبتاً شدید ، بتدریج افزایش ابر همراه با بارش برف و باران توام با رعدو برق
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
4
21
9
24
10
18

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته : در24ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای صفر درجه سانتیگراد خنکترین و مه ولات با حداکثر دمای 22 + درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی این مدت حداقل وحداکثر دمای مشهد 4 و 13 درجه سانتیگراد بوده است . طی24 ساعت گذشته ، بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی فریمان به میزان 9/2 میلیمتر گزارش شده است . پیش بین مسئول : فریدون سنگچولی رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی

2zzu8kkwu3ptqt4erdoh.jpg

سلام
خيلي مشكوكه، راستش رو بگو با كارشناساي ECM لابي كردي؟ اگر زوم نقشه رو بيشتر كني، فكر كنم پيك بارش برف رو پشت بوم خونه شما باشه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ین هواشناسی استان ما همه چیز رو از یک کنار زده:خنده1:

صاف تا کمی ابری تا تمام ابری همراه با وزش باد:

باران- برف- رعد و برق- بارون ریزه- بارون درشت - تگرگ و......:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا