• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
جان؟!!!!
فرودگاه؟! اون هم قم؟! در فاصله 90 کیلومتری فرودگاه بین الملی مملکت؟!

این همه هزینه برای ساخت فرودگاهی که پروازهاش ماکزیمم تا مکه و مدینه هست!

درود ارش جان

جنوب شهر.خصوصیه.از الان فرم استخدامم داده تو سایتش هست.فقط از این فرودگاه ایستگاه هواشناسیش بدرد من میخوره.
به نظر منم فرودگاه و منوریل برای قم لازم نبود.
اینم سایتش...
http://www.qom-airport.ir/

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود ارش جان

جنوب شهر.خصوصیه.از الان فرم استخدامم داده تو سایتش هست.فقط از این فرودگاه ایستگاه هواشناسیش بدرد من میخوره.
به نظر منم فرودگاه و منوریل برای قم لازم نبود.
اینم سایتش...
http://www.qom-airport.ir/

درود محمد جان
این فرم استخدامش کجاست؟ شاید همشهری شدیم!:خنده1:

دورد بر محمدرضاخان:احترام:

سپاسگزارم از دلداری که میدی!!ولی همونطور که قبلا گفتم بجنورد بدبرفه1!!خودشو بکشه از سامانه های بسیار قدرتمند بیشتر از 10سانت برف نمیگیره!!!بعدشم بجنورد که با مشهد فرقی نداره بخدا،مشهد بیاد انگار بجنورد اومده.{فکر کنم الان میگین این داره چرت میگه!!ولی خداشاهده هیچ فرقی نداره که کجا میخواد برف بیاد واسم}
ولی احتمال 20 سانت خیلی بالاس..نهایتش نیم ساعت میری بدرانلو تو نیم متر برف

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ولی احتمال 20 سانت خیلی بالاس..نهایتش نیم ساعت میری بدرانلو تو نیم متر برف

انشاالله که بیاد،سپاسگزارم محمدرضای عزیز.:گل::احترام:

بدارنلو نیم میاد؟؟؟!!!برو بالای 1 متر!!!پیش بینی من اینکه به حداقل 1متر برف میاد،شاید 2 متر بشه.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
محمد جان جای ما رو در سرمای بهاری! بجنورد جسابی خالی کن! ما که تهران 2 ماهی میشه سرمای درست و درمان ندیدیم!

LATEST.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان جای ما رو در سرمای بهاری! بجنورد جسابی خالی کن! ما که تهران 2 ماهی میشه سرمای درست و درمان ندیدیم!

:خنده1:،سلام آرش جان،حتما!!!ولی نظر من اینه که تهران هم یه 10 سانتی و سپس دمای منفی 7-8 درجه رو تجربه خواهد کرد از این موج

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اینم یادت باشه که این قوی تری سامانه چند سال اخیره واسه شمال شرق پس امیدوار باش

من همیشه امیدوارم بدم،الان هم امیدوارم ولی نه مثل هفته ی پیش!!هفته ی پیش فکر میکردم راحت 10 سانت برف بیاد ولی...،به اون موج خیلی امیدوار بودم ولی حسابی ناامیدم کرد!!

سعی مو میکنم که چهارشنبه شب بعدازظهر بیام مشهد تا با شما دوستان عزیز در برف سنگینتون شریک بشم!!اجازه هست؟>؟؟؟

من همیشه امیدوارم بدم،الان هم امیدوارم ولی نه مثل هفته ی پیش!!هفته ی پیش فکر میکردم راحت 10 سانت برف بیاد ولی...،به اون موج خیلی امیدوار بودم ولی حسابی ناامیدم کرد!!

سعی مو میکنم که چهارشنبه شب بعدازظهر بیام مشهد تا با شما دوستان عزیز در برف سنگینتون شریک بشم!!اجازه هست؟>؟؟؟
اجازه هست ؟اصلا لازمه که تشریف بیارید ما در خدمتیم

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اجازه هست ؟اصلا لازمه که تشریف بیارید ما در خدمتیم

سپاسگزارم محمدرضا جان،اکثر فامیلای درجه یکمون مشهدن،خاله هام،عمه هام،عموهام،همه مشهدن،انشاالله که میام،حتی اگه شده از خونه فرار میکنمو خودم سوار اتوبوس میشم میام1!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تبلیغات زیادی کرده تو سطح شهر از خدامه همشهری شیم ارش جان:خنده1:

بفرما http://www.qom-airport.ir/2013-01-01-19-07-16/فرم-استخدام.html

ممنون محمد جان:گل:

اول باید باهاشون تماس بگیرم ببینم اصلا در چه رشته ای استخدام دارن! حقوق چطور میخواد بده.

اینطوری به اصفهان هم نزدیک تر میشم!:خنده1:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
مدل عددي جي اف اس ضمن افزايش ميزان بارندگي مشهد به 45 ميل ميزان سرما را هم افزايش داده طوريكه حداقل دماي ثبت شده به 19 درجه زير صفر ميرسه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا