درسته امیرجان، زردکوه به صورت یه رشته تقریباً 60 کیلومتریه، از هواشناسی کوهرنگ که پرسیدم گفتن که بعضی نقاطش ارتفاع برف 12 متری هم دارن.
محمد جان آمار برف کوههای اینجارو داری؟
درسته امیرجان، زردکوه به صورت یه رشته تقریباً 60 کیلومتریه، از هواشناسی کوهرنگ که پرسیدم گفتن که بعضی نقاطش ارتفاع برف 12 متری هم دارن.
مهردادجان و سایر همشهریان گرامی یکی به داد ما برسه !
بارش 40 میلی بهمن مهراباد رو زدن 28 میل و فرودگاه امام 29 میل !:تعجب2::ناراحت:
چه وضشه ! :ناراحت:
مهردادجان و سایر همشهریان گرامی یکی به داد ما برسه !
بارش 40 میلی بهمن مهراباد رو زدن 28 میل و فرودگاه امام 29 میل !:تعجب2::ناراحت:
چه وضشه ! :ناراحت:
درود
پشته عميق و قوي در سرتاسر كانادا، گرينلند تا شمال غرب اروپا به چشم مي خوره، از طرفي كمربندي از ناوه هاي متوالي در جنوب شرق آمريكا، ميانه اطلس و درياي مديترانه مستقر هستند اميدوارم شرايط منطقه خاورميانه به لحاظ سينوپتيكي آماده و پذيراي ناوه هاي متعدد از طرف مديترانه باشه:
آخه اینا تجربه دارن !
از كجا معلوم شايد آمار روزانه غلط بوده و تو ماهنامه درستش كردن ؟ تنها راه حل هموني كه ديشب گفتم بايد يكي از شماها در اسرع وقت سالنامه هواشناسي كل كشور رو از كتابخونه مرجع دانشگاهتون بگيرين. ببينيم با اين ماهنامه ها يكيه يا فرق داره .
محمد جان آمار برف کوههای اینجارو داری؟
سجاد جان متاسفانه برای برف کوههای ایران اطلاعات کافی در دسترس نیست. من بعضی از مقالات رو خونده ام که بیشتر در مورد زردکوه بوده. کوهها هیچ، حتی در مورد نرمال برف دامنه های شرقی زاگرس خصوصاً از ازنا تا سپیدان، نیز اطلاعات مناسبی در دسترس نیست و فقط ایستگاه کوهرنگ هست که اطلاعات برفش کامله.
بر اساس اطلاعات کم من کوههای لرستان سه توده هستن:
1- غرب و جنوب یعنی همین سفیدکوه و هشتادپهلو که برفشون زیاد قابل توجه نیست و رودخونه هاشون مستقیماً به برف کوهها وابسته نیستن
2- گرین که ادامه خط ارتفاعات بلند زاگرسه و خصوصیات کوههایی مثل پرآو و شاهو کرمانشاه رو داره و البته میزان برفشون معلوم نیست
3- قالیکوه و اشترانکوه که بخشی از دیوار بزرگ زاگرسن(این دیوار از شرق درود تا کوههای سپیدان ادامه داره) بر اساس اطلاعاتی که من جمع آوری کردهام قالیکوه و زردکوه پربرفترین نقاط ایران هستن(البته نظر محسن عزیز از قوچان رو قندیل سردشت هست) و در بعضی نقاطشون ارتفاع برف به بالای 10 متر هم میرسه. ضمن اینکه بعد از دماوند، علم کوه و سبلان، اشترانکوه و زردکوه جدی ترین نقاط زاگرسن که یخچال طبیعی دارند. در زردکوه یخچالی به عمق 50 متر وجود داره، اشترانکوه هم فکر کنم یخچالهایی با عمق 20 متر داشته باشه.
آخه اینا تجربه دارن !
مگه یادت نیست بارش دی ماه یا آذر ماه اقدسیه رو دوبار حساب کردن ( مملی بیشتر میدونه )
بهتره همشهریان عزیز به 66070023 شماره بزنگیم و باخبرشون کنیم !
سلام و صبح دوستان بخیر
یه سوال
این مواردی که در نقشه دورشون دایره (و شبه دایره:خنده1 قرمز کشیدم چیه؟
نه خودشون از كار خودشون خبر ندارن ؟؟؟ :تعجب2:
سلام و صبح دوستان بخیر
یه سوال
فکر کنم احتمال تگرگ منظورشون باشه.
سلام و صبح دوستان بخیر
یه سوال