• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
این سیستم برای رشت سرماش فقط کم بود . اگه تهران هم سرما نداشت با اون 8 میل 1 سانت هم به زور میومد . خدا رحم کرد . ولی رشت درست میشه بالاخره امسال بد شانسی داشت
محمد چند نفرو از زیره برف کشیدی بیرون؟:خنده1::خنده1::گل::خنده1:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
پیش بینی 2 روز پیشم واسه ی همه ی شهرها درست از آب در اومد به غیر از بجنورد@!!!!

محمد جان هنوز فرصت هست، دیروز همین زمان من چنان دپرس بودم که نگو! اما با امیر محسن صحبت کردم آروم شدم و الان هم که شارژ شارژ هستم!

امروز عصر به بعد ریزش هوای سرد به منطقه شما به حداکثر خودش میرسه.

امید داشته باش:گل:

wb3dv67sjk3sp8oog.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
توی آمار تا 9:30 صبح این مقادیر برف ثبت شده بود:

قوچان: 48 سانت

فرودگاه مشهد: 15 سانت

مهرآباد تهران: 14 سانت

سبزوار:‌ 11 سانت

اردبیل: 11 سانت (که پریشب بارید)

تا الان چقدر به این آمار، برف اضافه شده؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان بر اساس آخرین گزارش رسیده از همکارانم،ارتفاع بارش برف در کلات به بیش از 40 سانتیمتر رسید.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ممنون ارش جان . دستتون درد نکنه بابت عکس

خواهش میکنم محمد جان، قول داده بودم باید عمل میکردم، راستی آب شدن برف ها فقط بخاطر ارتفاع بیشتر خورشید در آسمان هست و دما همچنان زیر صفر هستش، باید تا 4-5 بعدازشهر تحمل کنیم و به نظرم باز هم بارش در خواهیم داشت البته کمی از شدتش کم خواهد شد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد جان هنوز فرصت هست، دیروز همین زمان من چنان دپرس بودم که نگو! اما با امیر محسن صحبت کردم آروم شدم و الان هم که شارژ شارژ هستم!

امروز عصر به بعد ریزش هوای سرد به منطقه شما به حداکثر خودش میرسه.

امید داشته باش:گل:

آرش عزیز

تبریک میگم:گل:

یادته دیروز که باهم صحبت میکردیم از ابرهای آسمون مشهد میگفتم !!!1

به در خواستت گذاشتمشون تو این لینک . حتما ببین:

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=60537&page=19

پسرخاله

کاربر ويژه
این سیستم برای تهران گل کاشت خدا ازش راضی باشه دله ما جوانهارو شاد کرد . اگه تو بانک 500 میلیون میبردیم انقدر خوشحال نبودیم که الان هستیم:خنده1:

hasan1

کاربر ويژه
این سیستم برای تهران گل کاشت خدا ازش راضی باشه دله ما جوانهارو شاد کرد . اگه تو بانک 500 میلیون میبردیم انقدر خوشحال نبودیم که الان هستیم:خنده1:

من که باور کن اشک شوق تو چشام جمع شده :خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا