• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AM_TEH

کاربر ويژه
نترس امیرجان 48 ساعت قبل اینجا +27 بود الان -2 من 1 ترکم نخوردم - البته من جنسم فایبرگلاسه شمارو نمی دونم
نوید جان من از این جنس چینی های عمده ام که دست فروشا شب های جمعه پهنم میکنن کنار خیابون:خنده1:
قیمتم هم 3000 تومان 10 تا از من بردار ببر.

پسرخاله

کاربر ويژه
تو عمرم همچین چیزی ندیده بودم
هوا حتی از موقعی که آفتابی هستش هم روشن تره!
بیرونو که آدم نگاه میکنه چشماش سیاهی میره!
به خاطزه پوشش برفه انعکاس میده نور رو خورشید زیره ابرا کاملا معلومه سرعته آب شدنه برفا زیاد شدن تا 3 یا 4 ساعت دیگه داستان همینه امیدوارم بارش قطع نشه.
من حدس میزنم بیشینه مهرآباد امروز 2+ بشه

ماهان.

کاربر ويژه
مسافران مسیر اسالم به خلخال از محور آستارا به اردبیل تردد کنند[h=3]رشت - سرپرست پلیس راه فرماندهی انتظامی گیلان گفت : به علت مسدود بودن محور اسالم به خلخال بر اثر بارش برف و یخبندان خودروها می توانند از مسیر جاده آستارا به اردبیل تردد کنند .
80574283-3787291.jpg
سرهنگ ˈ مهیار رستگار ˈ روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : تردد از محور آستارا به اردبیل نیز ˈ به عنوان مسیر جایگزین محور اسالم به خلخال راه ارتباطی گیلان به زنجان ˈ هم اکنون به دلیل بارش برف و کولاک شدید به کندی و با استفاده از زنجیر چرخ صورت می گیرد .

وی اظهار کرد : همچنین در حال حاضر رفت و آمد در محورهای رشت به قزوین در منطقه کوهین ، سیاهکل ، دیلمان ، اشکورات رودسر و سایر محور های کوهستانی گیلان نیز به دلیل بارش یک متر تا 15 سانتیمتر برف با زنجیر چرخ امکانپذیر است .

وی اضافه کرد : جاده های مسیرهای جلگه ای گیلان نیز به علت بارش باران لغزنده است و از این رو رانندگان بایستی با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و با احتیاط کامل رانندگی کنند .

رستگار خاطر نشان کرد : خبر بازگشایی محور بسته شده اسالم به خلخال پس از باز گشایی به اطلاع عموم رسانده می شود .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
این وقت ظهر این همه تماشاگر!!!!!

در حال حاضر 87 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (42 کاربران و 45 مهمان ها)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
والا اینجا برف ریزه و کاملا خشک
به خاطر همین ارتفاع سریع زیاد میشه
اونو نمیدونم دقیق که چرا مشهد برفش درشته
باید اساتید توضیح بدن

امیر جان

تبریک

غرب مشهد کلا از دیشب تا حالا ریز و شدید باریده.

پسرخاله

کاربر ويژه
به گزارش نیمروز به نقل از تسنیم ، درحالی كه كمتر از 14 روز به آمدن بهار زمان باقی‌است، بارش برف از نخستین ساعات بامدادی امروز در تهران و برخی از شهرهای كشورمان، مردم این شهرها را شادمانه غافلگیركرده است.
برپایه این گزارش، در پی بارش برف و باران دمای هوا در اكثر نقاط كشورمان به طور محسوسی كاهش یافته است و تردد در جاده‌ها نیز به سختی صورت می‌گیرد.
بر اساس گزارش‌های دریافتی از پلیس راه استان‌های كشور در محورهای استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و محورهای دامنه اصفهان به شهركرد - اصفهان به تهران در استان اصفهان، جاده كرج - چالوس در استان البرز، محورهای دیلمان - اشكورات - اسالم به خلخال و گردنه حیران در استان گیلان، محورهای هراز - فیروزكوه و كندوان در استان مازندران و محورهای آزادشهر به شاهرود و توسكستان به شاهرود در استان گلستان بارش برف گزارش شده است.
همچنین از تمامی محورهای استانهای گلستان، گیلان، مازندران، كهگیلویه و بویراحمد و كردستان بارش باران گزارش شده است.
برپایه این گزارش،‌عوامل مركز كنترل و فرماندهی راهور از تمامی رانندگان مسیرهای مذكور خواسته‌اند با توجه به وضعیت جوی و لغزندگی سطح جاده‌ها علاوه بر داشتن تجهیزات زمستانی از جمله زنجیر چرخ ، فاصله طولی و سرعت مطمئنه را رعایت كنند.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان عکس ها رو همزمان در یک تاپیک جداگانه قرار خواهد گرفت، اینجا بصورت دسته های 5 عددی قرار میدم تا حجم صفحات زیاد بالا نره:

t9lgt5uyvvssjqm8xckt.jpg

h26rkcpchvxqqs54315.jpg

5ehn13y3rmyoa7xhzejy.jpg

u9q1mgq2ibr30qc1cgh.jpg

ysc361ejav8orgb7x3.jpg

AM_TEH

کاربر ويژه
دوستان فقط خواهشا به بنده فحش و ناسزا نگید که با این سرعتی که دارم مطالبو لایک میکنم یه دفعه از اون توهین هم تشکر میکنم هم مورد پسندم واقع میشه:بله:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا