• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
این هم از 72 ساعت آینده مشهد مقدس:

25623341_prof_anim.gif

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن شما توی شب چطور عکس با کیفیت میگیرید با دوربینتون ؟ دیشب قرار بود توضیح بدید ممنون .

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
الان رفتم ديش را پاک كنم تا بالاي زانو رفتم تو برف آخر هم نتونستم درست پاکش كنم چون ديش يخ زده بود

mohamad$

کاربر ويژه

انشاالله سال ديگه!

خوب نظر من در مورد زمستون 91 تغييري نكرد

زمستون 91 مزخرف ترين زمستون در تهران بوده و ننگ بر آن تا ابد باد :خنده1:

مهرداد زمستون 88 که خیلی بد تر بود .برف محل ما 2 سانت هم نبود . سنگین ترین برف محل ما امسال و پارسال تقریبا در یک حد بود روی سقف ماشینا حدود 20 سانت .

mohammadsadat

کاربر ويژه
بهروز جان از صمیم قلب ازت ممنوم. با این جواب گویا و در عین حال ساده ای که دادید آروم شدم:گل:
علی جان ما کوچیکتیم داداش:گل:
از محمد سادات عزیز هم ممنونم که حرف دلمو زد.دو سالی هست که من برف درست و حسابی ندیدم.با این وضعیت امسال معلوم نیست دوباره چقد زیر نرمال بریم!!نمیدونم چه بلایی داره سر ونیز ایران میاد! در ضمن داداشم تو جاده 60 کیلومتری یزد هست گفت داره برف میباره

ذوق کردم سجاد عزیز، از کدوم طرف به سمت یزد میره؟
البته من امیدوارم برف اون شهرهایی که گفتم برگرده بالاخره هر چقدر هم تغییر اقلیم روی بده سرمای زمستان که قرار نیست بره، مثلاً همین بهمن واقعاً غیر عادی بود و مثلاً کرمانشاه 5 درجه گرمتر از نرمال بود طبیعتاً این مورد دیگه نباید به این زودیا تکرار بشه، به امید سال آبی آینده(از بابت برف) و برای این سال هم که بارون های زیبای بهاری و بهار دلپذیر غرب هنوز باقی اند:گل:

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
سلام
اينجا در شرق مشهد بعد از وقفه اي دو سه ساعته بارش ملايم برف مجددا آغاز شده. امروز يك روز به ياد ماندني بود. از اون روزهايي بود كه ما در سنين پيري بايد براي بچه هامون تعريف كنيم و فخر بفروشيم!

IRAJ1

کاربر ويژه
فقط حال میکنم نظریات سامان مشهدی در مورد ao & nao غلط از آب در اومد(شوخی)

aznavar

کاربر ويژه
ذوق کردم سجاد عزیز، از کدوم طرف به سمت یزد میره؟
البته من امیدوارم برف اون شهرهایی که گفتم برگرده بالاخره هر چقدر هم تغییر اقلیم روی بده سرمای زمستان که قرار نیست بره، مثلاً همین بهمن واقعاً غیر عادی بود و مثلاً کرمانشاه 5 درجه گرمتر از نرمال بود طبیعتاً این مورد دیگه نباید به این زودیا تکرار بشه، به امید سال آبی آینده(از بابت برف) و برای این سال هم که بارون های زیبای بهاری و بهار دلپذیر غرب هنوز باقی اند:گل:

ممنونم بابت دلداریت محمد سادات عزیز:گل:
از اصفهان داره میره یزد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا