• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad_73

کاربر ويژه
تازه من این ابرا را پیدا کردم مگه میذارم برن ح
سن قم چه خبر
راستی ممل جوابی که خواستی را بهم اس بده :دی

Abbath

New member
آومدم عباس جان:گل:

نمی دونم با پروژه Coldworld آشنا هستی یا نه،یه جوانک 14 ساله آلمانی(@ماهان. :دی) که اسمش رو یادم نیست مسئولش هست.یعنی فضای سرد و تاریکی که ترک های این پروژه داره رو من تو کمترین آلبومی دیدم،سبکش هم Ambient Black Metal هست،بر خلاف اسمش زیاد سنگین نیست،یه Ep داده بیرون به نام The Stars Are Dead Now و یه آلبوم کامل به نام Melancholie که من الان دارم ترک Red Snow از البوم Melancholie رو گوش میدم،خواستی بگو لینکشو پیدا کنم بزارم برات :گل:

آخرین ویرایش:

کدخدا

کاربر ويژه
محمد جون من سه چهار تا بیشتر عکس نگرفتم که اونم تو انجمن گذاشتم اگه ندیدی دوباره واست میذارم.

ببخش حسن جان شرمنده ندیدم.لینک اون پستتو بدی میبینم.

عکسا خیلی باید بشینم گلچین کنم.ببینم ایرانسل داری؟انتن میده؟برا من ده دقیقست ازسیستم خارج شده

برف با وزش باد شدت پیدا کرده :خنده1:

amir551

کاربر ويژه
خب امیرمحسن رفت
بچه ها راحت باشید:خنده1::شاد:

banfgfdari.gif
banfgfdari.gif
banfgfdari.gif
banfgfdari.gif
banfgfdari.gif
banfgfdari.gif
banfgfdari.gif

aria_tehran

کاربر ويژه
از یه طرف میخوام بخوابم از یه طرف نمیخوام بخوابم
این برف ورامین داره منو وسوسه میکنه بیدار بمونم:توافق:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد از خوده راحت باش:دی

خيلي وقته كسي رو معلق نكردم. مي خوام روي جنابعالي امتحان كنم ببينم چطوريه ؟

دوستداري مخفي بشي، معلق، پاك بشي؟

بگو

ما اينجا ابزار هاي مختلف و بسيار متنوع در سايزها و اندازه ها و رنگ هاي مختلف داريم. ابزار هاي متنبه كننده !!!!!
:خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه

عکسا خیلی باید بشینم گلچین کنم.ببینم ایرانسل داری؟انتن میده؟برا من ده دقیقست ازسیستم خارج شده

سلام محمد جان
خوبی؟
مبارکه برف

hasan1

کاربر ويژه

محمد جان لینکاش پراکندن برات دوباره همشو میذارم

piphymjqekgkwc8tfcga.jpg

kvdy78wuvsczviqddr8.jpg

zbdy6xlu6ixg26xnh2yd.jpg

9b1ei2wxefdwaorel7i.jpg

87t28k76u2g801fas8.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
کشف سومین حلقه کمربند تشعشعی زمین

تاریخ : پنجشنبه 17 اسفند 1391 | 10:43 ق.ظ | نویسنده : مرتضی اسماعیل نژاد

آژانس فضایی آمریکا،‌ناسا اعلام کرد طی پروژه کاوشگر کمربند ون آلن موفق شده تا سومین کمربند تشعشعی زمین را کشف کند.
به گزارش تلگراف،‌ دانشمندان از سال 1958 فهمیده بودند که زمین توسط دو حلقه دونات مانند از ذرات باردار به نام حلقه‌های تشعشعی ون آلن احاطه شده‌است. اما اکنون به نظر می‌آید سومین کمربند نیز کشف شده‌است، حلقه‌‌ای که سال گذشته پیش از اینکه توسط امواج شدید خورشیدی از بین برود،‌به مدت یک ماه آشکار شده بود.اخترشناسان امیدوارند تداول شکل‌گیری این حلقه سوم را کشف کرده و اطلاعات بیشتری درباره عملکرد این سه حلقه به دست بیاورند،‌حلقه‌هایی که می‌توانند ماهواره‌های ارتباطاتی و سیستم GPS را دچار نقص کرده و فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی را در معرض خطر قرار دهد.
حلقه‌های ون آلن که به احترام کاشفش آن جیمز ون آلن، هم نام وی نامگذای شده‌اند، به صورت دوره‌ای تحت تاثیر شرایط اقلیمی فضا و توفان‌های خورشیدی متورم می‌شوند اما دلیل قطعی این رویداد هنوز مشخص نشده‌است. رصد‌های جدید از حلقه سوم توسط کاوشگرهای دوقلوی ون آلن،‌مجهز به تجهیزات ردیاب ذره‌ای، که در تاریخ 30 آگوست پرتاب شده‌اند انجام گرفته است.
ظرفیت های جدید و پیشرفت های فناوری در کاوشگر ون آلن به دانشمندان کمک کرده است تا جزئیات غیرمنتظره ای از چگونه تراکم کمربند ون آلن با ذرات باردار آن ارائه کرده و چشم اندازی در مورد اینکه چه چیزی موجب تغییر این کمربند شده و همچنین چگونگی تاثیر این فرایندها بر لایه های بالایی جو زمین به دست آوردند.
لایه خارجی کمربند ون آلن همواره به شکل حلقه‌ای مبهم دیده می‌شد،‌اما بالارفتن وضوح تصاویر باعث شد که فضایی آشکار میان حلقه‌ها مشخص شود. حلقه جدید نیز به مدت چهار هفته قابل مشاهده بود که پس از آن توسط امواج خورشیدی از بین رفت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا