امیر محسن کجاست نگرانش شدم هر روز سر صبح اینجا بود؟
خواهش میکنم شما لطف دارید البته درباره تهران اشتباه کردم و فکر میکنم در خصوص تهران این توده سی ساله قبل هم میومد تهران بیشتر از 1 یا 2 سانت برف نمیدید و طبق امار سال های پیش و مدل های تجربی و اماری هیچ زمان تهران از شرایط مشابه این توده برفی ندیدهسامیار جان بیشتر از 40 سانت اومده در مناطق غربیتر شهر فکر کنم تا 50 سانت هم اومده باشه البته احتمالن اداره هواشناسی استان میگه 30 سانت . میزان بارش برف تقریبن به اندازه ای است که شما پیش بینی کردید که واقعن نشون دادید چه هواشناس خبره ای هستید:احترام:
پیش بینی GFS نشون میده که در بامداد جمعه دمای حداقل به 19 - میرسه واقعا اگه با باد شدید همرا باشه خیلی سردمون میشه!!!:تعجب2:
هنوز جای ما ریز داره برف میاد.
درودخواهش میکنم شما لطف دارید البته درباره تهران اشتباه کردم و فکر میکنم در خصوص تهران این توده سی ساله قبل هم میومد تهران بیشتر از 1 یا 2 سانت برف نمیدید و طبق امار سال های پیش و مدل های تجربی و اماری هیچ زمان تهران از شرایط مشابه این توده برفی ندیده
فرودگاه مشهد که در ساعت 9:00 3- گزارش کرده. از کجا میگی 2- هادی جان؟؟؟؟
تازه فکر کنم این افزایش دما مقطعی باشه. برای اینکه الان فشار هوا 1030 هکتوپاسکال شده که نشون دهنده نفوذ پرفشار سیبری هست.
The report was made 7 minutes ago, at06:00 UTC |
Wind 06 kt from east |
Temperature -4°C |
Humidity 100% |
Pressure 1030 hPa |
Visibility 1000 m |
Broken clouds at a height of 600 ft Overcast at a height of 7000 ft |
light snow and mist |
اعتراف میکنم نروژ و فورکا منو جو گیر کردن اما همون شب دیزین بوذم اونجا صاف شد هوا فهمیدم این توده سراب بود برای تهراندرود
درسته سامیار جان . این توده ها جز بارش ضعیف برای تهران چیزی ندارن
خدا رو شکر طی سالیان اخیر مرکز شهر و غرب تهران منطقه ما علاوه فر دو برف 20 و 25 سانتی در سال 89 و 90 چندین برف نسبتا خوب در بهمن 89 داشت و حتی آبان 90 ، 5 سانتی برف اومد .
اون زمان که مهراباد در آبان این مقدار برف ثبت کرد خیلی نقاط سردسیر حتی همون پنج سانت هم برف نداشتند .
خب دوستان تبریک. آمار بارش فرودگاه مشهد تا ساعت 9:30 اعلام شد: حدود 30 میلیمتر و 29 سانت برف:شاد::بای: (البته نمیدونم چرا ogimet بارش 24 ساعته رو 9.4 میلیمتر زده!!!)
در ضمن بارش برف هم تو منطقه ما قطع شده
خب دوستان تبریک. آمار بارش فرودگاه مشهد تا ساعت 9:30 اعلام شد: حدود 30 میلیمتر و 29 سانت برف:شاد::بای: (البته نمیدونم چرا ogimet بارش 24 ساعته رو 9.4 میلیمتر زده!!!)
در ضمن بارش برف هم تو منطقه ما قطع شده