• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
عباس جان، ما زیاد امروزی نیستیم، فعلن در حال و هوای قرن 18‌ام و 19ام سیر می‌کنیم. حالا 200 سال دیگه ایشالا به متال هم می‌رسیم!

البته واقعا گروه های خوبی دارین تو کشورتون :دی

یه بند فولک بسیار بسیار خوب دارید(Empyrium)،یه بند هرزه و چرت هم دارین البته(rammstein)

یه تعدادی کلیپ متال رو بازگردانی و زیرنویس کرده بودم خیلی وقت پیش ها،اگه پیدا کنم برای علاقه مندان میزارمشون

یه فروم خصوصی داشتیم در مورد متال که متاسفانه نفوذی زد بهمون و ***** شدیم و جریانات و گرفتاری های بعدش که بماند،کلا تو ایران هنوز جا نیفتاده این سبک،عده زیادی هم فقط برای هدبنگ زدن و متفاوت بودن به این موسیقی گوش میکنن،باید به دید هنر بهش نگریست
[h=3]ای بابا باز رفتم بالای ممبر :دی

ماهان.

کاربر ويژه
البته واقعا گروه های خوبی دارین تو کشورتون :دی

یه بند فولک بسیار بسیار خوب دارید(Empyrium)،یه بند هرزه و چرت هم دارین البته(rammstein)

وای من آشق امپیریوم‌ام. خاطره دارم باهاش عباس جان. خاطره! وای الان هوس کردم گوش بدم‌اش. رامشتاین هم چندان چرت‌ نیست‌ها.

imboeing

کاربر ويژه
شهر24 ساعت اول24 ساعت دوممجموع
آستارا41.523.164.6
بندر انزلی23.752.476.1
بندر کیاشهر20.736.357.0
تالش30.846.877.6
جیرنده4.88.012.4
دیلمان1.96.28.1
رشت کشاورزی19.737.156.8
رشت فرودگاه18.967.085.9
رودسر23.046.869.8
لاهیجان19.553.773.2
ماسوله10.828.539.3
منجیل0.610.310.9
مرسي ماهان جان
چه عجب يك بار پيك بارش بوديم !

Abbath

New member
وای من آشق امپیریوم‌ام. خاطره دارم باهاش عباس جان. خاطره! وای الان هوس کردم گوش بدم‌اش. رامشتاین هم چندان چرت‌ نیست‌ها.

داشمون رو نیگا،تو خودت Metal God هستی با این اوصاف :دی

Empyrium رو نگو اصن،نمیدونم این مارکوس از کجا اومده اما اهل زمین نیست،چه خاطراتی که با این بند تو شب های برفی نداشتم،یه لایو کلا بیشتر ندادن،البته اون موقع نبودی آلمان تا بری ببینی :دی

در مورد رامشتاین هم من از هر بندی که ذره ای بوی تجاری بودن بده بدم میاد،نه اینکه گوش نکنم آهنگاشونو،اما احساس زیاد خاصی نسبت بهش ندارم،کما اینکه ترک Ich Will رو بازگردانی و زیرنویس کردم ازشون

salar68

New member
اصفهان بالاخره من اولین قطره برف را داخل شهر دیدم !!!
آسمان قرمز لایته به نظر می رسه کم کم هم یه چیزائی داره میاد

imboeing

کاربر ويژه
سینا جان مطمئنی شکوفه‌ها هم ریخته باشن؟ من فکر می‌کنم فقط گلبرگ‌هاش ریختن. پارسال با وجود اون برف سنگین 25 سانتی 27 اسفند تلفات شکوفه‌های آلوچه خونه‌مون حداقل بود!

والا ماهان جان خيلي داغون و زرد شده بودن
اون كسي هم كه اونجا بود ميگفت پدرشون دراومده ! سال بعد معلوم ميشه !

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه

Empyrium رو نگو اصن،نمیدونم این مارکوس از کجا اومده اما اهل زمین نیست،چه خاطراتی که با این بند تو شب های برفی نداشتم،یه لایو کلا بیشتر ندادن،البته اون موقع نبودی آلمان تا بری ببینی :دی

در مورد رامشتاین هم من از هر بندی که ذره ای بوی تجاری بودن بده بدم میاد،نه اینکه گوش نکنم آهنگاشونو،اما احساس زیاد خاصی نسبت بهش ندارم،کما اینکه ترک Ich Will رو بازگردانی و زیرنویس کردم ازشون

نه والا. اون دوره‌ی دراماکویین‌ها بود. الان شیفت کردم به قرن 19ام. تا وقتی دورژاک و چایکوفسکی هست این بچه‌مزلف‌ها چکاره‌ن؟ (البته با کمال احترام به بچه‌مزلف‌ها!) :D

imboeing

کاربر ويژه
درسته ماهان جان.احتمالا فقط گلبرگ ها ریخته.تخمدان احتملا تلقیح شده تا الان با توجه به اینکه چندین روز هست که درختا شکوفه دادن.برای اینکه اونها هم از بین برن باید یخبندانی در حد 4- بشه که قرار نیست بشه.

با توجه به ارتفاع اون منطقه اين دما چندان دور به نظر نمياد محمد جان
البته خداكنه نشه :خنده1:

ماهان.

کاربر ويژه

الانم Where At Night The Wood Grouse Plays رو گوش کردم. وای خدا گیتار چطوری می‌تونه همچین فضایی درست کنه؟

Abbath

New member
نه والا. اون دوره‌ی دراماکویین‌ها بود. الان شیفت کردم به قرن 19ام. تا وقتی دورژاک و چایکوفسکی هست این بچه‌مزلف‌ها چکاره‌ن؟ (البته با کمال احترام به بچه‌مزلف‌ها!) :D

البته خود بنده هم ارادت خاصی به دوران پارینه سنگی موسیقی دارم :دی

ali.doosti

کاربر ويژه
یه چیز می گم اما گریه نکنید!
تا آخر هفته به یاری حق می یایم زیر نرمال اگه نباره!
و این بود سالی که می خواست پربارش باشه برای غرب نفرین شده:سکوت:

ماهان.

کاربر ويژه
یه چیز می گم اما گریه نکنید!
تا آخر هفته به یاری حق می یایم زیر نرمال اگه نباره!
و این بود سالی که می خواست پربارش باشه برای غرب نفرین شده:سکوت:

اوه علی جان شمال ما از همون ماه اول رفت زیر نرمال،‌ فاتحــــةً مَعَ الصّلوات!

ali.doosti

کاربر ويژه
اوه علی جان شمال ما از همون ماه اول رفت زیر نرمال،‌ فاتحــــةً مَعَ الصّلوات!
ماهان آخه شما سال اول خشکیتونه!مثلا خواست مرام بذاره یه دهه خشکیو تموم کنه!روزای روشنیم که در پیش نیست!همه جا آفتاب تابان!و این گونه بود که ما کلا از غربو زاگرسو همه نا امید شدیم!

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان آخه شما سال اول خشکیتونه!مثلا خواست مرام بذاره یه دهه خشکیو تموم کنه!روزای روشنیم که در پیش نیست!همه جا آفتاب تابان!و این گونه بود که ما کلا از غربو زاگرسو همه نا امید شدیم!
نه علی جان کی گفته سال اوله؟ با این‌که خشکسالی در شمال معنا نداره، اما بغیر از 83 و 85 و 90 رشت در بقیه سال‌ها بارش زیر نرمال داشته

ali.doosti

کاربر ويژه
نه علی جان کی گفته سال اوله؟ با این‌که خشکسالی در شمال معنا نداره، اما بغیر از 83 و 85 و 90 رشت در بقیه سال‌ها بارش زیر نرمال داشته
جدی ماهان؟
نمی دونستم...آخه نیس همیشه زیاد میباره من فکر می کنم همیشه شرایطش خوبه...
البته فکر کنم همین طورم هست نه؟زیر نرمال بودن (کم البته نه اینکه فصل کشاورزی یه ماه نباره ) زیاد به اکوسیستم آسیبی نمی زنه نه؟

ماهان.

کاربر ويژه
جدی ماهان؟
نمی دونستم...آخه نیس همیشه زیاد میباره من فکر می کنم همیشه شرایطش خوبه...
البته فکر کنم همین طورم هست نه؟زیر نرمال بودن (کم البته نه اینکه فصل کشاورزی یه ماه نباره ) زیاد به اکوسیستم آسیبی نمی زنه نه؟

والا راستش برای همین گفتم خشکسالی معنا نداره، برای کشاورزی و آب‌شرب، آب بخش عمده‌ی جلگه‌ی گیلان به حوضه‌ی آبریز کوههای چهل‌چشمه در کردستان مرتبطه که سفیدرود از اونجا شروع می‌شه. در ضمن بارش گیلان چون در تمام سال اتفاق می‌افته و پراکندگی زیادی داره، کاهش‌اش چندان به چشم نمی‌آد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا