ای بابا،نپرسیدی چند سانت به قول ما اراکیا نشته؟:خنده1:الان داشتم با اراک حرف میزدم یادم رفت چی گفت.:تعجب2:فک کنم گفت نمیباره :خجالت2:
ای بابا،نپرسیدی چند سانت به قول ما اراکیا نشته؟:خنده1:الان داشتم با اراک حرف میزدم یادم رفت چی گفت.:تعجب2:فک کنم گفت نمیباره :خجالت2:
عباس جان، ما زیاد امروزی نیستیم، فعلن در حال و هوای قرن 18ام و 19ام سیر میکنیم. حالا 200 سال دیگه ایشالا به متال هم میرسیم!
ای بابا،نپرسیدی چند سانت به قول ما اراکیا نشته؟:خنده1:
البته واقعا گروه های خوبی دارین تو کشورتون :دی
یه بند فولک بسیار بسیار خوب دارید(Empyrium)،یه بند هرزه و چرت هم دارین البته(rammstein)
مرسي ماهان جان
شهر 24 ساعت اول 24 ساعت دوم مجموع آستارا 41.5 23.1 64.6 بندر انزلی 23.7 52.4 76.1 بندر کیاشهر 20.7 36.3 57.0 تالش 30.8 46.8 77.6 جیرنده 4.8 8.0 12.4 دیلمان 1.9 6.2 8.1 رشت کشاورزی 19.7 37.1 56.8 رشت فرودگاه 18.9 67.0 85.9 رودسر 23.0 46.8 69.8 لاهیجان 19.5 53.7 73.2 ماسوله 10.8 28.5 39.3 منجیل 0.6 10.3 10.9
وای من آشق امپیریومام. خاطره دارم باهاش عباس جان. خاطره! وای الان هوس کردم گوش بدماش. رامشتاین هم چندان چرت نیستها.
سینا جان مطمئنی شکوفهها هم ریخته باشن؟ من فکر میکنم فقط گلبرگهاش ریختن. پارسال با وجود اون برف سنگین 25 سانتی 27 اسفند تلفات شکوفههای آلوچه خونهمون حداقل بود!
داشمون رو نیگا،تو خودت Metal God هستی با این اوصاف :دی
Empyrium رو نگو اصن،نمیدونم این مارکوس از کجا اومده اما اهل زمین نیست،چه خاطراتی که با این بند تو شب های برفی نداشتم،یه لایو کلا بیشتر ندادن،البته اون موقع نبودی آلمان تا بری ببینی :دی
در مورد رامشتاین هم من از هر بندی که ذره ای بوی تجاری بودن بده بدم میاد،نه اینکه گوش نکنم آهنگاشونو،اما احساس زیاد خاصی نسبت بهش ندارم،کما اینکه ترک Ich Will رو بازگردانی و زیرنویس کردم ازشون
درسته ماهان جان.احتمالا فقط گلبرگ ها ریخته.تخمدان احتملا تلقیح شده تا الان با توجه به اینکه چندین روز هست که درختا شکوفه دادن.برای اینکه اونها هم از بین برن باید یخبندانی در حد 4- بشه که قرار نیست بشه.
داشمون رو نیگا،تو خودت Metal God هستی با این اوصاف :دی
Empyrium رو نگو اصن،نمیدونم این مارکوس از کجا اومده اما اهل زمین نیست،چه خاطراتی که با این بند تو شب های برفی نداشتم،یه لایو کلا بیشتر ندادن،البته اون موقع نبودی آلمان تا بری ببینی :دی
در مورد رامشتاین هم من از هر بندی که ذره ای بوی تجاری بودن بده بدم میاد،نه اینکه گوش نکنم آهنگاشونو،اما احساس زیاد خاصی نسبت بهش ندارم،کما اینکه ترک Ich Will رو بازگردانی و زیرنویس کردم ازشون
نه والا. اون دورهی دراماکویینها بود. الان شیفت کردم به قرن 19ام. تا وقتی دورژاک و چایکوفسکی هست این بچهمزلفها چکارهن؟ (البته با کمال احترام به بچهمزلفها!)
یه چیز می گم اما گریه نکنید!
تا آخر هفته به یاری حق می یایم زیر نرمال اگه نباره!
و این بود سالی که می خواست پربارش باشه برای غرب نفرین شده:سکوت:
ماهان آخه شما سال اول خشکیتونه!مثلا خواست مرام بذاره یه دهه خشکیو تموم کنه!روزای روشنیم که در پیش نیست!همه جا آفتاب تابان!و این گونه بود که ما کلا از غربو زاگرسو همه نا امید شدیم!اوه علی جان شمال ما از همون ماه اول رفت زیر نرمال، فاتحــــةً مَعَ الصّلوات!
نه علی جان کی گفته سال اوله؟ با اینکه خشکسالی در شمال معنا نداره، اما بغیر از 83 و 85 و 90 رشت در بقیه سالها بارش زیر نرمال داشتهماهان آخه شما سال اول خشکیتونه!مثلا خواست مرام بذاره یه دهه خشکیو تموم کنه!روزای روشنیم که در پیش نیست!همه جا آفتاب تابان!و این گونه بود که ما کلا از غربو زاگرسو همه نا امید شدیم!
جدی ماهان؟نه علی جان کی گفته سال اوله؟ با اینکه خشکسالی در شمال معنا نداره، اما بغیر از 83 و 85 و 90 رشت در بقیه سالها بارش زیر نرمال داشته
نه علی جان کی گفته سال اوله؟ با اینکه خشکسالی در شمال معنا نداره، اما بغیر از 83 و 85 و 90 رشت در بقیه سالها بارش زیر نرمال داشته
سال | بارش |
83-84 | 1647 |
84-85 | 1067 |
85-86 | 1528 |
86-87 | 983 |
87-88 | 1140 |
88-89 | 1044 |
89-90 | 1314 |
90-91 | 1514 |
نرمال 50 ساله | 1378 |
نرمال 83-90 | 1279 |
جدی ماهان؟
نمی دونستم...آخه نیس همیشه زیاد میباره من فکر می کنم همیشه شرایطش خوبه...
البته فکر کنم همین طورم هست نه؟زیر نرمال بودن (کم البته نه اینکه فصل کشاورزی یه ماه نباره ) زیاد به اکوسیستم آسیبی نمی زنه نه؟