محمدرضا ...
New member
تو دو سالی که تو فروم قبلی و این فروم مشغولم این ششمین عکسمه ..ولی چشمببخشید راس میگی چشم ولی من سالی یک عکس میزارم
تو دو سالی که تو فروم قبلی و این فروم مشغولم این ششمین عکسمه ..ولی چشمببخشید راس میگی چشم ولی من سالی یک عکس میزارم
دم این فروم گرم که نپکید والا!میرفتیو میومدی 10 صفحه عقب میموندی!:خجالت2:درسته راست میگی شما اصن 25 تا بزار در روز
ولی این اینترنتا هم لا مصب گرون شده
دیروز تو فروم 1 پنجم ترافیکم تموم شد:خنده1:
من بازم عذر میخوام از شما
ببخشید راس میگی چشم ولی من سالی یک عکس میزارم
مرزداران...
اگه کیفیت اصلی خواستید بگید حجمشو کم کردم...(از خودمه )
دمه استقلال گرم . پیشاپیش قهرمانی استقلال مبارک . پرسپولیسی ها لطفا بحث نکنید که امیر محسن ناراحت میشه و پاک میکنه . اینجا فروم هواشناسیه :0mid:
مرزداران...
اگه کیفیت اصلی خواستید بگید حجمشو کم کردم...(از خودمه )
نه اتفاقا هم سن خودمه و واس دل من این عکساروگرفت!من خودم بهشون می گم کی برف میاد کی نمیاد خودشون فقط برف و بارونو دوست دارن تو کار پیش بینیش نیستن!خداروشکر اینبار سرفراز گشتیم به مدد دوستان:خجالت2:سلام علی جان . این فامیلاتون تو تهران بچه کوچیک دارن حتما هی زنگ میزنن شما میگن عمو دایی کی برف میاد ؟ نه ؟:خنده1:
آریا جان سایز عکس 1.5 مگه تقریبا هرکدوم...من آپلود می کنم لینکشو می ذارم دوستان ناراحت نشن:گل:سلامی دوباره
عکسای قشنگی بود
اگه میشه سایز بزرگترشم بذار
فامیلتون خونشون همین جاهاست؟
نه اتفاقا هم سن خودمه و واس دل من این عکساروگرفت!من خودم بهشون می گم کی برف میاد کی نمیاد خودشون فقط برف و بارونو دوست دارن تو کار پیش بینیش نیستن!خداروشکر اینبار سرفراز گشتیم به مدد دوستان:خجالت2:
آریا جان سایز عکس 1.5 مگه تقریبا هرکدوم...من آپلود می کنم لینکشو می ذارم دوستان ناراحت نشن:گل:
بله مرزداران نرسیده به یادگار امام...
مهرداد قابل بود برای وبلاگم بردارید...باعث خوشحالیه:گل:
عکس اول :
http://up.iranjoman.com/images/sqf0uk9g6sf7lupauvj8.jpg
عکس دوم :
http://up.iranjoman.com/images/1jq6z8ybtp91g7nu9uqa.jpg
این عکسایی که علی گذاشته تپه هایی هستش که تا شمال شهر هم ادامه داره
دقیقا از محدوده ی سازمان آب تو آریا شهر شروع میشه بعدش میشه بخشی از مرزدارن بعدش پارک پردیسان بعدش بخشی از شهرک غرب و پارک نهج البلاغه بعدش بخشی از سعادت آباد بعدشم دیگه وصل میشه به کوه فکر کنم
محمد از پارک پردیسان به بالاشو درست گفتم؟