• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
درسته راست میگی شما اصن 25 تا بزار در روز
ولی این اینترنتا هم لا مصب گرون شده
دیروز تو فروم 1 پنجم ترافیکم تموم شد:خنده1:
من بازم عذر میخوام از شما
دم این فروم گرم که نپکید والا!میرفتیو میومدی 10 صفحه عقب میموندی!:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببخشید راس میگی چشم ولی من سالی یک عکس میزارم

کم کردن حجم عکس کار راحتیه

فقط یک پرینیت اسکرین باید از روی عکس بگیری .

بعد ببری توی PAINT که تو همه کامپیوترها هست paste کنی. بعد اضافه هاشو رو cut کنی .

فقط همین تازه بعدش تو همون محیط PAINT اگه resize هم بکنی مثلا در سطح 80 درصد خیلی حجمش کم میشه . مثلا میشه 60 کیلو بیت.

به همین راحتی:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
دمای آب خلیج فارس طی فعالیت این سیستم به شدت بالا بود...مخصوصا قسمت مرکز و شرق...

mohamad$

کاربر ويژه
سایز کم کردن کاری نداره ولی سعی کنید ریسایز کنید تا فقط سایز عکس کم شه . کامپرس کردن فایده نداره . با paint به راحتی میشه ریسایز کرد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی خوشحالم که این سامانه اخیر الان داره روی شهرهای قدیم ایران مثل- مرو - سمرقند- بخارا و دوشنبه فعالیت میکنه

mohamad$

کاربر ويژه
دمه استقلال گرم . پیشاپیش قهرمانی استقلال مبارک . پرسپولیسی ها لطفا بحث نکنید که امیر محسن ناراحت میشه و پاک میکنه . اینجا فروم هواشناسیه :0mid:

mohamad$

کاربر ويژه
مرزداران...
اگه کیفیت اصلی خواستید بگید حجمشو کم کردم...(از خودمه )

aal84yr4vupjym1ngn.jpg

ix2k8go0ixsm1d0xxus.jpg

سلام علی جان . این فامیلاتون تو تهران بچه کوچیک دارن حتما هی زنگ میزنن شما میگن عمو دایی کی برف میاد ؟ نه ؟:خنده1:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دمه استقلال گرم . پیشاپیش قهرمانی استقلال مبارک . پرسپولیسی ها لطفا بحث نکنید که امیر محسن ناراحت میشه و پاک میکنه . اینجا فروم هواشناسیه :0mid:

لایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک:دوست::دوست:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب دوستان،این دو سه روزی حسابی پشت لبتاب نشستمو حرکت موج رو دنبال میکردم به امید این که حداقل 10سانت بجنورد برف بیاد ولی 1 سانت هم نمیومد؛هیچ به درسام نرسیدم،تا فردا ظهر شما رو به خدای بزرگ میسپارم،شب خوش،یا علی:گل::گل:

aria_tehran

کاربر ويژه
این عکسایی که علی گذاشته تپه هایی هستش که تا شمال شهر هم ادامه داره
دقیقا از محدوده ی سازمان آب تو آریا شهر شروع میشه بعدش میشه بخشی از مرزدارن بعدش پارک پردیسان بعدش بخشی از شهرک غرب و پارک نهج البلاغه بعدش بخشی از سعادت آباد بعدشم دیگه وصل میشه به کوه فکر کنم

آخرین ویرایش:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام علی جان . این فامیلاتون تو تهران بچه کوچیک دارن حتما هی زنگ میزنن شما میگن عمو دایی کی برف میاد ؟ نه ؟:خنده1:
نه اتفاقا هم سن خودمه و واس دل من این عکساروگرفت!من خودم بهشون می گم کی برف میاد کی نمیاد خودشون فقط برف و بارونو دوست دارن تو کار پیش بینیش نیستن!خداروشکر اینبار سرفراز گشتیم به مدد دوستان:خجالت2:
سلامی دوباره
عکسای قشنگی بود
اگه میشه سایز بزرگترشم بذار
فامیلتون خونشون همین جاهاست؟
آریا جان سایز عکس 1.5 مگه تقریبا هرکدوم...من آپلود می کنم لینکشو می ذارم دوستان ناراحت نشن:گل:
بله مرزداران نرسیده به یادگار امام...
مهرداد قابل بود برای وبلاگم بردارید...باعث خوشحالیه:گل:
عکس اول :

http://up.iranjoman.com/images/sqf0uk9g6sf7lupauvj8.jpg

عکس دوم :

http://up.iranjoman.com/images/1jq6z8ybtp91g7nu9uqa.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
عکس دیگری از پارک جمشیدیه . امروز . نمیدونید مردم چقدر خوشحال بودن تو تهران این دو روز . همه لذت بردن . امروز تو پارک جمشیدیه بساط عکس یادگاری گرم بود . برف میزدن برف میخورد تو سرشون در کل همه مردم شهر تهران شاد بودن

aria_tehran

کاربر ويژه
نه اتفاقا هم سن خودمه و واس دل من این عکساروگرفت!من خودم بهشون می گم کی برف میاد کی نمیاد خودشون فقط برف و بارونو دوست دارن تو کار پیش بینیش نیستن!خداروشکر اینبار سرفراز گشتیم به مدد دوستان:خجالت2:

آریا جان سایز عکس 1.5 مگه تقریبا هرکدوم...من آپلود می کنم لینکشو می ذارم دوستان ناراحت نشن:گل:
بله مرزداران نرسیده به یادگار امام...
مهرداد قابل بود برای وبلاگم بردارید...باعث خوشحالیه:گل:
عکس اول :

http://up.iranjoman.com/images/sqf0uk9g6sf7lupauvj8.jpg

عکس دوم :

http://up.iranjoman.com/images/1jq6z8ybtp91g7nu9uqa.jpg

ممنون علی
خونه ی ما هم اونور یادگاره
5 دقیقه تا مکان عکاسی شده فاصله داریم

aria_tehran

کاربر ويژه
این عکسایی که علی گذاشته تپه هایی هستش که تا شمال شهر هم ادامه داره
دقیقا از محدوده ی سازمان آب تو آریا شهر شروع میشه بعدش میشه بخشی از مرزدارن بعدش پارک پردیسان بعدش بخشی از شهرک غرب و پارک نهج البلاغه بعدش بخشی از سعادت آباد بعدشم دیگه وصل میشه به کوه فکر کنم

محمد از پارک پردیسان به بالاشو درست گفتم؟

amir551

کاربر ويژه
دوستان سلام:گل:
آقا من تو جاده بودم عجب وضع فجیعی بود
دو تیکه ABS رسید به دادم و گرنه تموم بود
بینالود تا باغچه واقعا افتضاح بود

mohamad$

کاربر ويژه
محمد از پارک پردیسان به بالاشو درست گفتم؟

سمت غرب پارک پردیسان دره هست که تا بالا همین وضعیته . از بقل پونک هم رد میشه و بعد میرسه به فرحزاد . اونجا در واقع امتداد دره فرحزاده . ولی تپه ها ادامه نداره . دره ادامه داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا