• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان چرا فقط برای روزه چهارشنبه 28 تا 30 زدن دمارو؟
فرداش رو زدن 20 !!!؟

بخاطر اینکه لابد پنجشنبه مراکز کم‌فشار کمی دور می‌شن از منطقه. البته از روزهای بعدش صف کم‌فشارها از اروپا به سمت منطقه جریان پیدا می‌کنه!

خلاصه اینکه از فردا پس‌فردا دیگه دمای بالای 25 نباید برای شمال چیز عجیبی باشه!

پسرخاله

کاربر ويژه
بخاطر اینکه لابد پنجشنبه مراکز کم‌فشار کمی دور می‌شن از منطقه. البته از روزهای بعدش صف کم‌فشارها از اروپا به سمت منطقه جریان پیدا می‌کنه!

خلاصه اینکه از فردا پس‌فردا دیگه دمای بالای 25 نباید برای شمال چیز عجیبی باشه!
شانسه مارو ببین تو چه روزهایی میخایم بریم شمال!:ناراحت:

meteogram.php

ماهان.

کاربر ويژه
اون بنده های خدا که اصلا چیزی به اسم کولر توی خونه هاشون ندارن! تنها وسیله خنک کننده خونه هاشون پنکه معمولی هست!

درسته آرش جان، کل تابستون 12 روز دمای بیشینه از 30 رفت بالاتر که همینم امسال خیلی زیاد بود.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خوب دوستان توده بارش زا به تهران رسید! من هم برم خونه که اماده بشم برای مسابقات فوتبال.

فعلا:گل:

پسرخاله

کاربر ويژه
خوبه دیگه. الان هواش خیلی خیلی مطبوعه. دمای 25 به نظرم توی شمال الان خیلی عالیه.
والا ماهان جان من هوای اشباع از رطوبت رو با دمای بین 5 تا 12 درجه دوست دارم.
25 درجه همون طور که گفتی با گرمباده با این حساب هواش خشک میشه!

ماهان.

کاربر ويژه
والا ماهان جان من هوای اشباع از رطوبت رو با دمای بین 5 تا 12 درجه دوست دارم.
25 درجه همون طور که گفتی با گرمباده با این حساب هواش خشک میشه!

برای مسافرت هوای سرد و بارونی و نمناک خوب نیست. من هوای صاف و خشک رو ترجیح می‌دم.

پسرخاله

کاربر ويژه
برای مسافرت هوای سرد و بارونی و نمناک خوب نیست. من هوای صاف و خشک رو ترجیح می‌دم.
عزیز جان! تهرانیها میان شمال که رطوبت بدن تو ریه هاشون وگرنا که تهران الان هواش خیلی خوبه!
من فقط رطوبته شمالو دوست دارم و به این عشق میرم البته به شرطی که دما هم بالا نباشه

felan123

New member
خودتان را برای تابستان اماده کنید دما ها وحشت ناک داره میره بالا فکر کنم بی سابقه ترین باشه امسال تا به حال دما 39 برای شمال اونم تو این فصل ندیده بودم

وای وای وای

پسرخاله

کاربر ويژه
خودتان را برای تابستان اماده کنید دما ها وحشت ناک داره میره بالا فکر کنم بی سابقه ترین باشه امسال تا به حال دما 39 برای شمال اونم تو این فصل ندیده بودم

وای وای وای
چی ؟ 39؟؟؟؟؟
:تعجب2:
من به شما قول میدم که 39 نمیشه شمال!
گرما موقتیه با شروعه عید هوای نسبتا سردی حاکم میشه!
جای نگرانی نیست اصلا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا