• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nojeana

کاربر ويژه
طرح مشارکت همگانی
ترسیم از من تفسیر با دوستان:گل:
یکشنبه 17 مارس ساعت 00:30 بوقت ایران»»»
fqdum4vkmixpa8xwi2w.jpg

خوب افزایش دما و کاهش فشار سطح در شمالشرق حتی تا قزاقستان از یک طرف سرما تا مرز شمالغرب همرمان با ورود رطوبت از سرخ و خلیج فارس

محمد بجنورد

کاربر ويژه
باز هم تاکید میکنم که احتمالا باید منتظر شنیدن خبرهای خوبی از سوی امیرمحسن باشیم:شاد::شاد:،چون نگاهم به نقشه عمیق تر شد اینو گفتم ها!!!

nojeana

کاربر ويژه
[SUB]بارش شدید باران
انگاری شیر حمام را خدا باز کرده[/SUB]
اینجا که خبری نیست و هیچ بارشی نداریم نیمه ابری هم هست و البته تا ابری در نوسانه و سمت تهران هوا قرمز البته خونه ما نمای شمالی رو می شه دید و جنوب دیده نمی شه

saeed hh

کاربر ويژه
عکس زیر که در شـهر داندی (Dundee) ایالت تگزاس گرفته شده است، یک طوفان ابرسلولی را نشان می‌دهد؛ این نوع توفان زمانی شکل می‌گیرد که جریان‌های رو به بالای هوا باعث ایجاد حرکات چرخشی انتقالی درون ابرها می‌شوند. در هواشناسی، ابرسلول‌ها متناظر با آب و هوای شدیدی همانند گردباد هستند؛ رخدادهایی که در تگزاس و سایر ایالت‌های جنوبی آمریکا بسیار متداول است و اغلب نیز منجر به بروز خسارات گسترده می‌شود.
IMAGE634714944201968352.jpg

Abbath

New member

از بعد از ظهر شروع شد بارش،و بیشترش هم به صورت پاییزی و یک نواخت بود،اوایل رعد و برق می زد ولی بعدش دیگه پیوسته شد و بارید.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.یک سوال داشتم کسی هست که درباره ی شاخص[FONT=Vazir, times, serif]NAO چیزی بداند؟؟؟:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
امیرجان فکر کنم نتیجش 15 م.م بارشیه که 18 و 19 مارچ accu واسه اینجا زده و هنوز هیچ سایتی وارد نقشه هاش نکرده(از دیروز اومدن)

sinaet

متخصص بخش فوتبال
[FONT=Vazir, times, serif]نقشه ها و الگوهای توزیع فشار بیانگر الگوی فشاری مناسب و مساعد جهت انتقال هوای مرطوب از سمت دریاهای جنوبی به سمت سامانه های بارشی مهاجر از سمت مدیترانه هستند.
[FONT=Vazir, times, serif]نقشه ها نشان میدهند که فشار هوا بر روی دریای سرخ و مدیترانه کمتر از نرمال و فشار هوا بر روی پاکستان بیشتر از نرمال است.

از طرفی گرم بودن آبهای دریای عمان و غرب اقیانوس هند از جمله فاکتورهای تقویت کننده سیستمهای بارشی بشمار می رود.

[FONT=Vazir, times, serif]با عنایت به مثبت بودن نوسان IOD انتظار میرود دمای هوا طی بهار سال 92 نرمال تا کمتر از نرمال باشد.

[FONT=Vazir, times, serif]و با عنایت به گرم بودن آبها در نواحی NINO1 و NINO2 ( نواحی شرقی اقیانوس آرام جنوبی ) و همینطور توزیع فشار نا برابر در مدیترانه ( MO مثبت ) و اختلاف فشار غیر عادی کم فشار ایسلند و پرفشار آزور انتظار داریم بارشهای کشور طی بهار 92 نرمال تا بیشتر از نرمال باشد.

انتظار میرود تعداد بارشهای رگباری بیشتر از تعداد بارشهای سبک باشد .

[FONT=Vazir, times, serif]و هشدار به باغداران و کشاورزان :

بارش تگرگ شبانه نیز در بهار امسال بسیار خواهد بود .

همینطور سرمازدگی درختان.

پس آماده باشد.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
بالاخره من متوجه نشدم بهار امسال خوب است یا بد یک سایت میزند بهار دما ی کمتر از نرمال و بارش بیشتر از نرمال و یک سایت دیگر میزند در بهار بارش کمتر از نرمال و دمای بیشتر از نرمال.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا