aria_tehran
کاربر ويژه
خدا کنه اون ابر فعال به خوزستان هم برسه
من که دیگه خسته شدم! آخه چرا هیچکی ایران رو نمی شناسه؟
امسال زمانی که اسرائیل و فلسطین برف اومد . داخل پیج دوستی ایران و اسرائیل. اسرائیلی ها کلی فیس و افاده می اومدن که کشورشون برف اومده. اکثر غربی ها فکر می کنند ایران برف نمیاد!
کاش ما هم بتونستیم فخر بفروشیم!
مثلا اگرم قبول کنن برگزار کنن رقابتا فقط تو بخش آقایون برگزار میشه :خنده1:
عزیز . مسئله برف نیست . فرا تر از این چیزا هست . ما چون خودمون و محصور کردیم و رابطه کمی با کشور های دیگه داریم قاعدتا کسی از اوضاع ما خبر دار نمیشه . یه چیز طبیعیه .
حالا اگه منظورت اون باشه به دوستان انکارا کابل عشق آباد ایروان و چه میدونم پایتخت های منطقه بگو عکس از برف امسال شهراشون بزارن ما هم میزاریم . اون وقت ببینیم شمرون ما برنده میشه یا بالاشهر اونا :خجالت2:
مثلا اگرم قبول کنن برگزار کنن رقابتا فقط تو بخش آقایون برگزار میشه :خنده1:
این تودهی برف که الان مرکزش رو هانوفر قرار داره، داشت مثل آدم از جنوبغرب به شمالشرق حرکت میکرد و من فکر کردم تا عصر به منطقهی ما میرسه. همینکه به مرکز آلمان رسید جهتش رو به سمت شمال تغییر داد و الان روی مرکز و نیمهی شمالی قرار داره، جبههی گرمش با ابرهای استراتوس و باد شدید به سمت ما اومدن و دما به 5+ رسیده، هانوفر همین بغل گوش ما داره برف میباره با دمای 0!!! حالا یکی دیگه هم داره از جنوبغرب میاد که البته بارون به دنبال داره و مثل اینکه قراره به سمت ما بیاد.
(تصویر اتوآپدیت)