• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
e4p9qo7530x02itkgtfk.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
محمد از خودت عکس نداری تو اون روز؟

مهرداد واقعا تو این چند عکسی که ازش گذاشتی خوب افتاده و چاقی خیلی بهش میاد

نه اون روز نگرفتم اخه مناظر زیاد جالب نبود به نظرم . سمتای دیگه برم عکس میگیرم از خودم . سری بعد احتمالا برم دره اوسون . باید یه وقتی برم که درختا تو کوه سرسبز شده باشن و زمینا هم سبز شده باشه . این طبیعت این شکلی دیگه حال نمیده .

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آخه من گرمایی هستم
اگه همین طور پیش بره میرم پنکه رو از زیر زمین میارم تا یکم آروم بگیرم!
شما سرمایی هستید؟

سرمائی که نه اما گرما رو راحت تر تحمل میکنم.

ارش جان بچه سعادت اباد میدون کاج و چه به کولر .:خنده1: عرض های شمالی نشستین وضع ما عرضای جنوبی و نمیدونید . :خنده1:

محمد جان شمال شهر نشین کجا بود؟ از ما بالاتر اونقدر هست که نگو و نپرس، پنت هاوس با ویو 4 طرف شهر، ما انگشت کوچیکشون هم نمیشیم:سوت:

ali.doosti

کاربر ويژه
آقا رعدوبرق خوفی اینجا راه افتاده!ببینم چیزیم دارن یا فقط طبل توخالیه!
از این یوهوییا که جایی پیش بینی نشده لذت میبریم!

Rastegari

Banned
چرا این همه به من اخطار میدید؟ اگه خیلی از من بدتون میاد بگید تا از فردا دیگه نیام... :کسل:

imboeing

کاربر ويژه
خوشم مياد تا از مهرداد عكس ميزاره محمد 50000000000 نفر نظر كارشناسي ميدن :خنده2:

pokerface

متخصص هواشناسی
با درود دوستان کسی‌ هست که تصویر ماهواره‌ای ابر با وضوح بالا از ایران داشته باشه؟

ali.doosti

کاربر ويژه
یه نفرازدوستان نقشه رعدوبرقو بذاره جنوب غرب میبیندشون!یه لکه آبی یا صورتیه...میزنه ها!ولی تازه رسیدن!

aznavar

کاربر ويژه
وضع نیمه غربی امسال هم جالب نیست . النینو خیلی خفیف پاییز تاثیر زیادی نداشته . فکونم فقط کرمانشاه تو نیمه غربی نرمال بوده . جنوب غرب اوضاع فعلا خوبه . شهرکرد و یاسوج بارش ها نرمال و بالای نرمال بوده
سام دوستان:گل:
درود محمد جان.بارش اسفند ما فک کنم 24 میل بوده تا الان:52: و شاید شاید شاید 2-1 میل بهش اونم خوشبینانه اضافه بشه. ماهنامه اسفند ماه کی منتشر میشه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا