• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pokerface

متخصص هواشناسی
دوستان نظرتون در مورد این پیش بینی که تاریخ شنبه 26 اسفند در وبلاگ هوای مشهد قرار داده بودم چیه؟:خجالت2:

در ارتباط با شهر مشهد به امید خدا بارشها از بعد از ظهر روز سه شنبه 29 اسفند آغاز خواهد گردید و تا ظهر چهارشنبه 30 اسفند و واپسین دقایق سال 1391 ادامه خواهد داشت. شدت بارشها در شهر مشهد در شامگاه سه شنبه و اوایل وقت چهارشنبه خواهد بود و احتمال ابگرفتگی معابر عمومی و وقوع پدیده SNOW-RAIN خصوصا در نواحی غربی مشهد دور از انتظار نخواهد بود.

عالی‌

Abbath

New member
درود دوستان

در محدوده خیابون آزادی بارش تگرگ رو داشتیم،البته شایدم باران یخ زده بوده،فعلا هم باران میباره،البته هوا باز شده،شاید بارش ها دیگه قطع شدن

آخرین ویرایش:

songing

کاربر ويژه
امیر خان دستت درد نکنه وسال نو هم بهت تبریک میگم نظرت در رابطه با وضعیت بارندگی مشهد در بهار چیه :گل:

aznavar

کاربر ويژه

درود

به دليل اينكه الگوهاي آب و هوا تغيير كردن، سيستم هايي كه از سمت درياي مديترانه به سمت منطقه ما ميان در سال هاي اخير تغيير مسير پيدا كردن. خود من قشنگ يادم هست وقتي ميديدم توي يه كانال ايتاليايي كارشناس در مورد يك سيستم بارشي مستقر روي شبه جزيره ايبري صحبت مي كرد من مي دونستم اون سيستم حتما عرض چند روز وارد منطقه ما مي شه و اون سيستم هم بعد از ورود به ايتاليا به شرق مديترانه و بعد به كشور وارد مي شد و باعث بارش هاي چشمگير مي شد. در صورتي كه سال هاي اخير الگوي مديترانه تغيير كرده و مسير سيكلون ها تغيير كردن.

سلام دوستان تبریک به بچه های مشهد که در این ساعات پایان سال شاهد رحمت الهی هستن:گل:
مهرداد عزیز سپاس فراوان. دلیل تغییر مسیر سیستم ها چیه؟ و آیا این روند ادامه پیدا میکنه؟ ببخش که هی سوال میپرسم این آخریش بود دیگه:خجالت2:

rahsazan

کاربر ويژه
میدان جهاد
192.168.95.53.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر خان دستت درد نکنه وسال نو هم بهت تبریک میگم نظرت در رابطه با وضعیت بارندگی مشهد در بهار چیه :گل:

سلام دوست خوب

خواهش میکنم .

من هم سال نو رو خدمت شما تبریک عرض میکنم . برای بهار 92 به امید خدا در روزهای آینده و بعد از بررسی بیشتر نقشه ها صحبت خواهیم کرد. بنظر امسال ماه آپریل باید ماه پر بارشی برای غالب نقاط ایران باشه.:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دوستان اين پيش بيني خفن جي اف اس واسه اوايل ماه آينده ميلادي چيه؟

rahsazan

کاربر ويژه
من شنیدم که یه برنامه ای هست که بر مبنای اطلاعات ایستگاههای موجود، با مختصات، اطلاعات (گذشته) نقاط مورد نظر رو مثل بارش میده
شما در این مورد اطلاعاتی ندارین؟

babak2006

کاربر ويژه
سلام وعرض ادب واحترام

دراخرین ساعات سال 1391 هجری شمسی خدمت رسیدم تا پیشاپیش امدن سال جدید رو به همه شما دوستان گلم تبریک بگم :گل::گل::گل:

ارزوی سالی سرتاسرازخیروبرکت و سلامتی براتون دارم وصد البته سالی پرازبرف وباران

خدا روشکر دریک روزبی نهایت زیبای بارانی به استقبال بهارمی ریم

همیشه ایام شاد باشید:گل::گل:

ماهان.

کاربر ويژه
صبح زیبای نوروزی همه‌ی دوستان و عزیزان بخیر!

ایشالا در این سال نو شاهد تحولات شگرفی در شرایط باشیم!

و اینم جدیدترین نقشه‌ی دمایی که دمای هفته‌ی آینده‌ی منطقه‌ی ما تا 10 درجه سردتر از نرمال پیش‌بینی شده!

temp4.png

ماهان.

کاربر ويژه
و این موجی هم که از جنوب‌غرب داره یه راست به سمت ما میاد و الان بارون داره، هر چه جلوتر بره بارش‌هاش به برف تبدیل می‌شه. اگه خطوط هم‌فشار اجازه بدن در ساعات تحویل سال می‌رسه به منطقه‌ی ما و حدود 10 سانت برف می‌باره

Webradar_Deutschland.jpg

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام دوستان

صبح زیبای عیدتون بخیر

سال نو رو به همه شما تبریک می گم و امیدوارم سال 92 بهترین سال زندگی شما باشه.امیدوارم شرایط از هر نظر بهتر بشه و همه شاد باشن.:گل:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
بامداد امروز دمای 11 مرکز به زیر صفر رفت.

رشت با دمای کمینه 2 چهاردهمین مرکز سرد کشور بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا