درود مهرداد جان
مهرداد دلیل کم بارشی چند سال اخیر منطقه ما(لرستان - ایلام - کرمانشاه- همدان) چیه؟ نظرتو میخوام مرسی
به نظر من سجاد سامانه های بیشینه ای که حداکثر بارش ها رو در منطقه اقلیمی زاگرس غربی بوجود می آرند ضعیف و کم شدند
و چون بارش های بیشینه ای در غرب از نوع سیکلونهای مدیترانه ای هست اونا کم شدند من واقعا امسال ندیدم و هر سال هم کمتر می شن ندیدم سامانه ای بیاد که سه روز بارش پیاپی داشته باشه یا بلافاصله نصف می شه یه بخشش از جنوب لائی می ده یکی از شمالغرب و شمال خوب بیشینه بارش غرب اسفنده اون که پرید فقط می شه به بارش های نیمه دو فروردین تا نیمه اردیبهشت امید داشت که اونم متاسفانه بخش اعظم ش با توجه به اقلیم زاگرس غربی بصورت هرز آب و سلاب از دست می ره و تاثیری رو چشمه های منطقه نداره فقط خدا کنه تناوب و دوره های بارش جوری باشه که طبیعت زنده بشه نه مثل پارسال کل بارش اردیبهشت و خرداد بشه همون بارون 15 اردیبهشت که موبایل منو سوزوند
فقط علت سیکلون مدیترانه ایه یادمه قدیم عمق ابرها رو نگاه می کردم وحشت می کرد آدم بخدا ستون ابر حداقل 2000 متر ارتفاع داشت الان نه حداکثر 500 تا 1000 متر نگاه می کردی ابرها ی آبی پررنگ و سرمه ای می دیدی الان خیلی وقته ابر این رنگی ندیدم.
این دو باری که جمعا 10 ساعت نهاوند بودم اشکم می گرفت از ابرها بخدا ابرها خشک مثل مرداد بودند
حالا باز تهران بهتره ابرهاش ترکیبی ان و خوش رنگ و آب تر و صد البته بی خاصیت ان