• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IRAJ1

کاربر ويژه
چقدر زیبا جریانات استوایی به سمت خاورمیانه حرکت میکنن صد افسوس این دو تا قسمت که مشخص کردم همراهی نمی کنن یکی خلیج فارس و دیگری دریای عرب

سیبری

کاربر ويژه
سر اومد زمستون
شکفته بهارون
گل سرخ خورشید باز اومد و شب شد گریزون
کوه‌ها لاله‌زارن
لاله‌ها بیدارن
تو کوه‌ها دارن گـل گـل گـل آفتابو می‌کارن
تو کوه‌ها دارن گـل گـل گـل آفتابو می‌کارن
توی کوهستون
دلش بیداره
تفنگ و گل و گندم
داره می‌یاره
توی سینه‌اش جان جان جان
توی سینه‌اش جان جان جان
یه جنگل ستاره داره
جان جان
یه جنگل ستاره داره
سر اومد زمستون
شکفته بهارون
لبش خندهٔ نور
دلش شعلهٔ شور
صداش چشمه و
یادش، آهوی جنگل دور
توی کوهستون
دلش بیداره
تفنگ و گل و گندم
داره می‌یاره
توی سینه‌اش جان جان جان
توی سینه‌اش جان جان جان
یه جنگل ستاره داره
جان جان
یه جنگل ستاره داره.

برای کشته گان سیاهکل سروده شده

سیبری

کاربر ويژه
برف امروز قوچان خیلی سریع آب شد

ozyttw4h5djt9qidllm6.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
امروز صبح برخی شهر های استان تهران دمای زیر صفر داشتند

فیروزکوه -7.8
آبعلی -4.0
دماوند -3.2
لواسان -0.9

ایستگاه آلودگی فیروزکوه هم -10.2 درجه شد

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام یه سوال فقط خواهشاجواب بدید ممنون:گل:

هوای اصفهان ازعصری ابری شده بارون میباره؟نمباره؟چطور که اینجوریه ممنون

mohamad$

کاربر ويژه
سال آبی شهر تهران تا امروز ( حدودی )

اقدسیه 323

ژئوفیزیک 246

مهراباد 167

البته اینا بر اساس حساب کتاب خودم بوده وگرنه ممکنه نظر هواشناسی کشور این باشه که اقدسیه 50 و مهراباد 5 میلیمتر بوده !:تعجب2:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیزوهمراه...
منم نوروزرو به تک تک دوستام تبریک می گمو سالی پربرکت برای همه و برای ایران آرزو دارم و ایشالا همه شما به آرزوهاتون برسید :)
اینجا هوا ابری و منم امیدی به بارش ندارم...
بارش های چند روز اول عید طی یک حرکت عجیب همه دود شدن...فکر کنم برای بهار پیش بینی این سایت ها دیگه جواب نده و خودمون باید نقشه ها رو تحلیل کنیم!

mohamad$

کاربر ويژه
این عکس مربوط به ظهر 18 اسفند هست . یک روز بعد از برف در پارک جمشیدیه . متاسفانه یادم رفته بود بزارمش . قبل از اینکه برفا شروع به آب شدن بکنه و دست نخورده بود تا یه وجب بالای پلاک برف بوده که خب بعدا به سرعت برفا آب شده یعنی دست کم 40 سانت روی زمین بوده ! من موقع خوبی نرفتم . مثلا همون روز صبح که داشتم میرفتم جمشیدیه برف چمنای جلوی خونمون از نزدیک 20 سانت بعضی جاهاش 0 سانت شده بود و بعضی جاها 5 سانت .

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
سلام
سال نو رو به همه دوستان تبريك ميگم. انشاالله سال جديد از بهترين سالهاي زندگي تون باشه.

Abbath

New member
درود بر دوستان عزیز،سال نو و نوروز رو خدمتتون تبریک عرض میکنم،امیدوارم توی این سال جدید رویه جدیدی رو پیش بگیریم و با کمک به هم و اصلاح خودمون زمینه رو برای برطرف کردن مشکلات پیش رومون فراهم کنیم.

سال 91 متاسفانه برای من سال خوبی نبود،امیدوارم برای شما اینطور نبوده باشه :گل:

nojeana

کاربر ويژه
درود مهرداد جان
مهرداد دلیل کم بارشی چند سال اخیر منطقه ما(لرستان - ایلام - کرمانشاه- همدان) چیه؟ نظرتو میخوام مرسی
به نظر من سجاد سامانه های بیشینه ای که حداکثر بارش ها رو در منطقه اقلیمی زاگرس غربی بوجود می آرند ضعیف و کم شدند
و چون بارش های بیشینه ای در غرب از نوع سیکلونهای مدیترانه ای هست اونا کم شدند من واقعا امسال ندیدم و هر سال هم کمتر می شن ندیدم سامانه ای بیاد که سه روز بارش پیاپی داشته باشه یا بلافاصله نصف می شه یه بخشش از جنوب لائی می ده یکی از شمالغرب و شمال خوب بیشینه بارش غرب اسفنده اون که پرید فقط می شه به بارش های نیمه دو فروردین تا نیمه اردیبهشت امید داشت که اونم متاسفانه بخش اعظم ش با توجه به اقلیم زاگرس غربی بصورت هرز آب و سلاب از دست می ره و تاثیری رو چشمه های منطقه نداره فقط خدا کنه تناوب و دوره های بارش جوری باشه که طبیعت زنده بشه نه مثل پارسال کل بارش اردیبهشت و خرداد بشه همون بارون 15 اردیبهشت که موبایل منو سوزوند
فقط علت سیکلون مدیترانه ایه یادمه قدیم عمق ابرها رو نگاه می کردم وحشت می کرد آدم بخدا ستون ابر حداقل 2000 متر ارتفاع داشت الان نه حداکثر 500 تا 1000 متر نگاه می کردی ابرها ی آبی پررنگ و سرمه ای می دیدی الان خیلی وقته ابر این رنگی ندیدم.
این دو باری که جمعا 10 ساعت نهاوند بودم اشکم می گرفت از ابرها بخدا ابرها خشک مثل مرداد بودند
حالا باز تهران بهتره ابرهاش ترکیبی ان و خوش رنگ و آب تر و صد البته بی خاصیت ان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا