• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imboeing

کاربر ويژه
سلام و تبريك سال جديد به همه دوستانم

كسي ميدونه از كجا ميتونم چند تا عكس درست درمون از گيلان و رشت بدست بيارم ؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
آقا اول سالیه خوب نیس غربزنیم ولی خدا خودش این سیستماییو که به مرز ایران میرسن دود میشنو به راه راست هدایت کنه که اگه نکنه به افسردگی مرط دچار میشم!امسال تنها خوبیش اینه خبری از گردوخاک دیگه نیس!بصره در حد کوهرنگ اومده فکر کنم:-/

ali.doosti

کاربر ويژه
سیستم بعدی در تاریخ 3 و4 فروردین نیز سرنوشتی مشابه همین سیستم های چندروز گذشته رو پیدا می کنه و قطره ای بارش برای زمین ایران نداره!ففط ابر...ابر...ابر...این همه سیستم یه روز در میون میاد اگه رطوبت بود الآن په سیل هایی نمیومد.
پ.ن: رود دز بدجور آبش زیاد شده...خداروشکر باز:)

AFSORDE

کاربر ويژه
نم نم باران،،، هم اكنون.... زمينا هنوز خيس نشده :گل: ... هر چند كه به نظر نميرسه دنباله دار باشه و احتمالا زود قطع ميشه

Dr.ben

کاربر ويژه
کارشناس ارشد هواشناسی در گفت‌وگو با فارس خبر داد

جنوب سرد و شمال گرم/ کاهش 10 درجه‌ای دما در نیمه جنوبی کشور
کارشناس ارشد هواشناسی با اعلام اینکه هم اکنون دمای هوا در نیمه جنوبی با روند کاهشی و در نیمه شمالی کشور با روند افزایشی همراه است گفت: در نیمه جنوبی کشور دمای هوا 5 تا 10 درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد.

13910704000360_PhotoA.jpg

محمد اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس، با اشاره به سامانه بارشی جدید که دیروز از جنوب غرب وارد کشور شده‌اند، اظهار داشت: این سامانه هم اکنون در نیمه جنوبی کشور (استان‌های چهارمحال و بختیاری، جنوب اصفهان، کهکیلویه و بویراحمد، کرمان، فارس، هرمزگان، کیش، بوشهر و همچنین جنوب یزد) فعال بوده و موجب بارندگی شده‌ است.
مدیر کل روابط عمومی سازمان هواشناسی در ادامه اظهار داشت: در استان‌های کرمان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان،‌هرمزگان و یزد شدت بارندگی‌ها در حد ایجاد سیلاب، آبگرفتگی معابر و همچنین طغیان رودخانه‌ها است.
وی متذکر شد: بر همین اساس لازم است مسافرین در این مناطق از اسکان در اطراف رودخانه‌ها و همچنین عشایر کوچ‌رو ترجیحا از ارتفاعات عبور نکنند.
وی با اعلام اینکه در نیمه جنوبی کشور دمای هوا بین 5 تا 10 درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد، یادآور شد: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی برای استان‌های کرمان، یزد، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می‌شود ضمن اینکه پیش‌بینی می‌شود خلیج فارس نیز مواج شود.
کارشناس ارشد هواشناسی در ادامه با بیان اینکه این سامانه روز جمعه از کشور خارج می‌شود، بیان داشت: این سامانه قبل از خروج یعنی از امروز بعد از ظهر نیمه شرقی کشور را دربر می‌گیرد. به طوری که موجب می‌شود در نواحی شمال استان یزد، سمنان، شرق تهران و خراسان رضوی به شکل پراکنده بارش باران داشته باشیم.
وی با بیان اینکه از روز شنبه دمای هوا در سواحل شمالی کشور به شکل قابل توجهی افزایش می‌یابد، گفت: این افزایش دما توام با وزش باد نسبتا شدید خواهد بود. بر همین اساس لازم است مسافران از خاموش بودن آتش‌هایی که در جنگل‌ها روشن کرده‌اند قبل از خروج حتما مطمئن شوند.
اصغری در پایان با اشاره به ادامه دار بودن روند افزایش دما در کلانشهر تهران خاطرنشان کرد: دمای هوا در پایتخت طی روز جمعه و شنبه به ترتیب به 19 و 21 درجه سانتیگراد می‌رسد. همچنین طی 24 ساعت آینده دمای هوا در نیمه جنوبی کشور با روند کاهشی همراه خواهد بود.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام. حدودا یک ماه پیش درخت های گوجه سبز باغچه خونمون شکوفه دادن. الان هم کم کم درخت های پرتقال و نارنگی دارن گل می دن (تا اونجا که یادم میاد باید اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت گل می دادن):

0nfkqu8pq4fxjqaale2.jpg

eg7q9zig11zrwd10t8p4.jpg

سر و کله زنبورهای عزیز هم پیدا شده:

b9x9fn249j2aiqnuvw4e.jpg

این ازگیل ژاپنی ها هم رسیدن:

a3gz47aol580xhi7i3e.jpg

ایشون هم قراره امسال کلی محصول هلو (یا شاید زرد آلو! نمی دونم!) بدن:

gloplls3i4fd9v24pveg.jpg

(حجم کل عکس ها: 512KB)

AFSORDE

کاربر ويژه
خب تا من اومدم پست قبليمو (در مورد بارش باران) بگذارم و ويرايش كنم باران كه بند اومد هيچ .. زمينا هم خشكيد ... الانم كه از سمت غرب ابرا دارن باز ميشن و خورشيدم گهگاه سلام مي رسونه و دوباره ميره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

اینطوریکه از نقشه ها پیداست ظاهرا ما امروز و فردا در مشهد شاهد بارش باران با احتمال رعد و برق هستیم.

برای روز دوشنبه هم بارشهای خوبی رو برای مشهد و استان خراسان رضوی متصور هستم. چون هم انرژی گرمایی و مرطوب داریم و هم ریزش هوای خنک از عرضهای بالاتر.

پس در روز دوشنبه مشهد هوایی بارانی بهمراه رگبار و رعد و برق و احتمال بارش تگرگ رو در پیش خواهد داشت.

Rastegari

Banned
درود اینقدر از این نقشه ها حالم بهم میخوره که حد نداره
مطابق نقشه زیر روز شنبه دو تا سیستم یکی شمالی و دیگری جنوبی پشت مرزهای غربی کشور میرسن

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations%2160%21Africa%21msl%21pop%21od%21oper%21w_mslrain%212013032100%21%21chart.gif

که اگه شرایط بروی کشور مساعد بود باید نقشه بعدی بصورت زیر میشد

ولی نقشه بعدی این شکلیه

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations%2172%21Africa%21msl%21pop%21od%21oper%21w_mslrain%212013032100%21%21chart.gif

:قاطی:

خیلی هم بد نیست! :mehdi:

Rastegari

Banned
خب تا من اومدم پست قبليمو (در مورد بارش باران) بگذارم و ويرايش كنم باران كه بند اومد هيچ .. زمينا هم خشكيد ... الانم كه از سمت غرب ابرا دارن باز ميشن و خورشيدم گهگاه سلام مي رسونه و دوباره ميره

محمد جان اصفهان زندگی می کنید؟

AFSORDE

کاربر ويژه
اها :خجالت2:یه بار آدرس فیسبکوت رو هم دادی. ولی من گُمش کردم!خداکنه امسال نجف آباد از نظر بارشی حماسه! بیافرینه و یه 200 میلیمتری بیاد :baroon::نوروز:

خیلی ممنون از شما - نوروز شما هم مبارک باشه عزیز :گل:

آدرس رو توی انجمن ایران پردیس خواسته بودین درسته ؟ اسمتون یه چیز دیگه بود اونروز!
راستش آدرسو گذاشتم و منتظر موندم که پیداتون بشه توی فیس بوک بعد حذفش کنم ،که خبری ازتون نشد، منم حذفش کردم .......

که این بار از طریق پیام خصوصی براتون ارسال شد

به 200 که فکر نکنم برسه :خنده1: ولی فکر می کنم بارش هامون بیشتر از نرمال خواهد بود مثل پارسال ... دقیقا 30 میلیمتر دیگه می خواد تا به نرمال سالانش برسه،،، که امیدوارم تا پایان شهریور بباره،،، البته تا به اینجاش بارش های کل ایستگاه های استان اصفهان بیشتر از نرمال بوده، و چند تا از ایستگاه ها هم مدتیه که کل بارش سالانشون رو دریافت کردن:104:

موفق باشید :گل:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا